ber en bön

Håller på att dö av värmen, men ska inte klaga, sommmmmar i mitt hjärta. Sitter och lyssnar på lite skön musik, ska snart grilla och bara ha det mys. Imorgon är sista dagen jag jobbar, skönt men ändå lite tråkigt. Åker också till mammi efter jobbet och stannar där en vecka. Blir nog inte så överdrivet bra uppdatering men ja. Nu måste jag stänga av men vi hörs imorgon igen, ha en bra kväll!

Onsdag


Sover inte hemma ikväll, imorrn får jag lite sovmorgon vilket jag gillaaaar! Igårkväll fixade jag min garderob, herregud inte igen tack.. Imorgon vet jag inte vad jag hittar på, hämtar lillasyster på dagis efter jobbet och sen ska vi grilla, sommar (y) Nu måste jag gå men vi hörs imorgon igen. Kram!

Lillasyster ♥

Skön dag på jobbet, åkte till IKEA och åt en bulle, har vart ute nästan hela dagen också så har fått lite mer färg! Efter jobbet åkte jag direkt hem och fixade mackor sen gick jag och hämtade lillasyster på dagis så gick vi ut och gick å så i nästan 2 timmar, nu är jag emma och har precis duschat. Snart ska jag ner och äta middag och sen stor rensa mina kläder, får inte in ett skit mer, allt ligger i högar på rummer istället. Och om några veckor åker jag och shoppar gaaaaaalet för alla pengar så det behövs en rensning nu, kanske säljer lite av det på bloggen också men får se sen. Pussar.

It's not about the money

Började 8 som vanligt, träffade Ellen efter jobbet. Vi åkte först till barkarby outlet och jakobsberg, när jag kom ut gick jag ut och sen till kista med halva familjen. Fick me mej lite saker och sen käkade vi glass på donken, hähä. Förjde även med och handlade mat, eller jag och lillasyster satt kvar och väntade i partybilden, fyfan mitt huvud... Musik på högsta volym ett bra tag, ska inte berätta vad för sjuka saker som hände sen.. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen mysa resten av kvällen. Kram!

Midsommar

Har inte bloggat på ett tag nu men har inte vart hemma. Har vart på landet med familj och vänner under midsommaren, kom hem idag. Vi har myst och haft kul. Idag har jag inte gjort mycket allt, vart ute med lillasyster och provat massa kläder bara. Nu håller jag på att laddar in alla bilder från helgen och fixar min garderob. Imorgon ska jag upp och jobba igen men det är sista veckan nu! Har inte så mycket mer att säga, vi hörs imorgon. Puss!

Tisdag

Har jobbat på som vanligt idag, åkte hem och träffade söta Maja på bussen, kom hem och regnet öste ner, trevliiiigt :) Ska ut nu snart så vi kanske hörs lite senare om jag orkar. Imorgon efter jobbet ska jag åka hem till syster och träffa mina finaste bebisar. Puss!

Lonely tjej söker sällskap

Har väldigt tråkigt så alla bara vet. Har kollat på en javla massa film, ätit middag, städat lite, legat i sängen lääänge och känner mej väldigt ensam.. :( Haha ja är ganska patetisk för jag ska alltid göra allt så stort, sitter och lyssnar på akons lonley och tycker jättesynd om mej själv, hihihih :$ Ska rycka upp mej nu och äta glass, pussar!

Här har jag längtat bort, här har jag känt mej fri

Hemma från jobbet nu, humöret gick från 0 till 100 när mammi ringde. :D Hon är hemma från Turkiet nu, och gissa vem som har en present från resan som bara ligger och väntar? :$ Är väldigt trött just nu så jag ska bara ladda ner någon film, lägga mej i sängen och äta något. Kram!

Close your ears and let your eyes listen

Har lyssnat på musik läääänge nu och fixat en massamassa saker, äntligen klar. Imorrn ska jag fortsätta jobba, en ny avdelning på dagiset, tråkigt när man precis lärt känna alla barnen men ändå lite kul att träffa nya, så jag ska väl ta mej till sängen och kolla på TV ett tag innan jag ska sova. Idag kom/kommer min mammi hem från Turkiet :D Flera veckor sen jag såg henne, kommer väl ta några veckor innan jag får se hemma nu också.. :(
Blir inga fler inlägg för ikväll, sovgott!

I love you

Filmen jag laddade ner var inte på min sida så jag kollade på letters to juliet istället, så bra film, tröttnar aldrig. Vill flytta till Italien när jag ser den. Om 10 min kommer familjen hem från landet med mat så jag ska gå ut i spöregnet med sopporna nu. Kram!

Svensk sommar!

Känns som att jag är den ända som inte klagar på vädret idag, älskar att sitta hemma och gosa och kolla på film när det regnar. Riktigt bra pojkvän bäder, synd att man är ganska ensam här då.. Men det funkar! Ska sätta på en film nu, kommer inte ihåg vad den heter just nu men skriver det sen. :)

Ny design

Är inte riktigt klar, men det ser mycket bättre ut nu än förut iaf. Tryck på F5 om den gamla fortfarande är kvar.

Thank god you blew it

Har suttit i flera timmar nu och fixat bloggen, blev rätt så nöjd tillslut, har lite kvar att göra men det behöver jag inte fixa nu. Laddar ner några filmer just nu, ska väl äta vindruvot och kolla på någon sen. Innan det måste jag fixa disken och lite sånt. Kram!

I don't wanna love you in no kind of way

Kom nyss hem från donken, där jag käkade frukost, gooott. Nu ska jag städa och fixa om min blogg hade jag tänkt, är så trött på den just nu. Men jag ska bara köra på nu, vi hörs snart igen.

:$

Kalla mej fet, nu drar jag till donken och käkar frukost, puss. :$ :$ :$

love is life

Tre små bilder från idag. Har sovit typ hela dagen, förstår inte är fortfarande trött? Ska stänga av datan nu och kanske kolla på TV eller något sånt. Vi hörs imorrn igen, puss.

Tjockis

Orkar inte fixa lunch så nu blir det goodis och frukt å fixa bilder, pussar.

godmorgon

Eller god dag, eller något.. Gick upp för 3 timmar sen, åt, fixade mej och sen gick jag ut och fotade. No life jag vet men det var skitskönt ute, hittade galet många smultron?? :o Jaja ointressant. Nu kissar jag på mej snart, vi hörs!

nu åker vi

Byebyeee! :)

ikvääääll

Så sad ser jag ut just nu.. Haha ne, men Ellen kom hit precis me läsk å gott, hehe tjockisar. Men ja, sen ska vi träffa några, vi hörs senare kanske, pussar.

I'm no broken hearted girl

Är hemma nu. Fick sluta tidigare idag, köpte godis och sånt gott på ica och sen åkte jag hem. Kollar på lite TV nu, ska hoppa in i en dusch snart också så jag inte somnar. Idag ska jag träffa min Elleeen. Vi hörs lite senare, ha en fin kväll!

Ge tillbaka den riktiga sommarvärmen

Håller på att städa mitt rum för fullt till musik. Fyfan vad jag känner mej trött på denna blogg, ska försöka ta mej ut och fota lite i helgen om det blir bra väder för det, då gör jag om hela allting. Men ja, snart ska jag lägga mej. Sommarlov och lägger mej vid 10.. haha, men fyfan det är värt att jobba i 3 veckor för domdär pengarna :D En vecka är redan avklarad, men jag vill aldrig lämna detdär dagiset, åh va mysigt det är att jobba med alla :( Sånt är livet, pussar.

nääärbild hu

Är hemma nu, skittrött verkligen.. Men snart är det helg förfan. Ikväll ska jag bara äta och kolla på film, hihi tjockis. Har nada att skriva om, skittråkit väder också, så byebye.

honestly you're the best thing I ever had

(ignorera mej) Helt sjukt jävla stört hur man kan sakna en människa så otroligt mycket.. Snälla någon ta mej tillbaka nu..
Med det säger jag godnatt, har inget mer att skriva för ikväll. Puss på er.

.

There are times when I hate you cause I can’t erase the times that you hurt me and put tears on my face, and even now while I hate you It pains me to say that I know I’ll be there at the end of the day.

nothing

Bloggen är useeeel men ni klarar er hoppas jag. Jag jobbar för fullt hela dagarna och när jag kommer hem har jag verkligen ingen ork alls kvar, men jag kämpar på. Nu ska jag ta ner all min disk från rummet och sen lyssna på skön musik och så. Skriver snart igen, pussar.

mys

Slutade jobbet klockan halv 3, träffade fina Ellen ett tag, åkte och tog en spruta och sen kom jag hem och åt. Nu är jag uppe på rummet, ska snart ner och ära jordgubbar! Nu ska jag käka upp mitt godis, ja.. Vi hörs sen, pussar.

Utan dej

Nu ska jag lägga mej och kolla på TV, inatt ska jag sova förfan! Imorrn ska jag jobba igen och sen träffar jag min fina Ellen och sen ska jag väl bara sova. Ha en fin kväll söta läsare!

h3h3hh3h3h3h3

Nej.. jag är inte fin och så är det bara, acceptera. MEN JAG HAR FÅTT HEM DEN. Så nu blir det en jävla massa egobilder i framtiden, ska ut i det fina vädret och bara köra på som faaan! Och ignorera mina äckliga naglar som jag målade för minst 4 veckor sen, pöss!

paket

Vad kan jag ha fått ? Visar i nästa inlägg vad det är, orkar inte nu, hehe. Första dagen på jobbet avklarad, kuuul var det. Massa härliga ungar, för söta. Känner mej helt död just nu, skit trött! Och hungrig.. Men snart blir det laaaax, favortit! Ska fixa lite på datan nu snabbt innan jag ska gå, kyssar.

dagis

Ska bara ner och äta och sen vidare till jobbet, yiiiha har knappt sovit något. Vi hörs när jag är hemma igen, pussar!

save me

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara har bra. Imorrn ska upp vid 6 för att börja jobba, ska jobba på ett dagis i 3 veckor, va myyys. Hehe säger jag nu iallafall innan barnen börjar nysa mej i ansiktet :$ Ska inte göra någonting alls nu, bara lägga mej i tid så jag orkar ta mej upp. Puss på er :)

smiiiile

Idag har jag segat, stadat, duschat och bara sånt. Ska städa u ännu mer och sen fixa lite saker, trevligt. Blir nog usel bloggning idag för jag ska iväg men vi hörs när jag är hemma igen sen ikväll. Pussar!

Lite bilder från igår och idag.
Idag har jag och Ellen solat typ hela dagen, senare kom Maja och vi åkte hem till mej. Men ja, nu är jag hur javla hungrig och trött som helst så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hejdå, vi hörs imorgon!

jävla mygg

Jag lovar att det ser 1000 gånger värre ut, myggbett ÖVERALLT. Minst 50 st, minstminstminst. Haha imorse när jag och Ellen gick upp så pratade hon om alla hennes bett så säger jag liksom jag klarade mej ju ändå väldigt bra, sen kollade jag på benen, hehehe.. Sitter och väntar på den där skitungen nu så ska vi ner och bada lite och så. Tar med mej kameran också, pussar.

summer

Gårdagen vart så lyckad, hade jätte roligt. Kanske kommer upp någon bild lite senare också, får se. Ellen åkte precis hem till sej och ska hämta bikini och så, sen drar vi ner och badar. Lite senare ska vi nog träffa dom härliga tjejerna. Ha en bra dag, kyssar!

Aldrig ska det ta slut.

Ellen är nog här när som helst, vi ska ner till ica och köpa lite gott, hehe tjockisarna här. Om ni vill veta så köpte vi lösgodis för nästan 100 spänn förut, hahahahah det slår allt.. Laddar kameran och nu känner jag att jag snart kissar på mej så nu har jag inte tid att skriv mer, hähä. Hoppas ni får en fin kväll!

:D :D :D :D

Är hemma nu. Har gått ut 9an?? Känns helt sjukt. SOMMARLOOOV! Det var blandade känslor där i skolan idag, såklart. Om ett tag kommer Ellen hit, ikväll ska vi och massa andra ner till Görväln och ha det mys. Nu måste jag byta om och så, kan inte gå i klänning hela dagen. Kyssar.

Skolavslutning

Då var slutet här, skitkul men ändå inte. Vaknade vid 8, duschade och fixade mej och nu sitter jag här bara.. Hoppas att kvällen blir riktigt lyckad! Jag får se om jag tar med mej kameran, fast det gör jag nog, så lägger jag in bilder sen. Haha juste idag ska vi få se en film som lärarna spelade in i 7an när vi började på viksjöskolan, hahaha hur ful var man inte då? Pussar till er.

Så liten tjej, så mycket kärlek. Du är underbar, min lilla skrutt vad skulle jag göra utan dej?

dagens


L♥VE

Har precis duschat och tagit på mej kläder, nu måste ja städa rummet och fixa lite annat så drar jag ner till skolan igen, höhö.

@home

Kom precis hem, slutade 10 idag vilket var ganska så skönt. Ikväll ska vi ner till skolan igen, sista kvällen, ååh... :'( Fram tills det så ska jag bara slappa och mysa. Skriver igen lite senare :) Puss!

Torsdag

Vaknade för en stund sen, har fixat mej och så. Vi hörs sen när jag är hemma, har skola i någon timme bara, ska städa skåpet typ. Pussar.

jag tror jag dör


life


lev varje minut

Skiter i frågestunder för alla ställde precis likadana frågor. Och om ni inte fattar att det är jobbigt så kan ja berätta att det är jobbigt.. Försöker hitta kläder tills imorrn men allt verkar vara i tvätten? Höh weird. Aja, musiken är på och jag bara njuter. Nej det gör jag inte alls, men ändå.
Love

Smärtan är symbolen på att det vi hade var fint.

Oh my heart skips a beat.


the first thing on my mind

Efter att man inte sovit en ända minut inatt så är man ganska trött.. Kan inte äta, kan inte vara glad, kan inte gråta, lever som en död kvinna här. Inatt ska jag fan sova flera timmar, hatar dethär, hur somnar man???? Slutade typ 20 över 12 idag, nu sitter jag ock lyssnar på musik och så, tar det bara lugnt. Ska försöka sova lite snart om det går. Imorrn är det sista kvällen med klassen som jag sa, ååh.. Men nu känns det så rätt ändå att lämna viksjöskoan, vill lämna en del bakom mej, nu är det nya tider. Det har sommarlovet blir som en början på någonting nytt. Ska bli rätt så skönt.

okej.. jag hatar dethär. kom tillbaka


dagens outfit

Idag är det sista dagen som vi behöver göra någonting, SISTA. Imorrn är det bara städa skåpen, och senare sista kvällen med klassen, och sen på fredag är allting över. Fan jag sitter seriöst och gråter.. Kommer sakna alla som in i helvete, undra hur det bli på sista kvällen med klassen, några tårar kommer man väl fälla..

You're too far gone.

Det finns inget att skriva, finns inga ord i mitt huvud.. Kommer inte blogga mer idag.

le

Det handlar om att vara stark, om att hålla huvudet högt trotts att det kan vara jävligt jobbigt, det handlar om att alltid hålla kvart leendet på läpparna för efter varje fall har jag tagit mej upp och det är jag stolt över.

3 dagar kvar

Kom hem vid halv 4 tror jag, kollade bara på en film iskolan, notting hill, och sen inget mer, sköönt. Nu sitter jag och skriver någonting tillskoan, vet inte vad. Snart ska jag plocka upp alla kläder från golvet och sen äta. Efter det vet jag inte. Bloggar snart igen, pussar.

redhead

Började 9 men nu har det hänt lite saker så jag kommer till skolan senare, hihihihihihihihihihihi. Nä skoja det är faktiskt inte kul. Håller på att fixa mej och lysnar på musik. Vi hörs när jag är hemma igen, pussar.

Finisar

Ligger i sängen och kollar på real housewives of beverly hills, like roligt sådär. Dethär är sista inlägger för ikväll så godnat på er, vi hörs imorrn!

påminner om det som vad för bra för att vara sant


i'm stronger than yesterday

Har försökt att skriva ett vättigt inlägg men nä, det går åt helvete varje gång så jag ska bara skriva lite onödig skit. Har vart duktig och städat och sen har jag bara legat i solen lite och lyssnat på musik. Om typ 40 min kommer föräldrarna hem från landet och de ska köpa grekist sallad till mej, ååh hur gott är inte det? Nej men nu måste jag hitta på något kul, pussar!

sommaren 2011

Känner på mej att denna sommar kommer bli så jävla härlig!

a smile is the best make up any girl can wear


Jag är iaf snyggare än dej

Ska städa dethär vackra huset nu och sen hoppa in i en dusch, sen blir det väl bara ut och lägga sej i solen tror jag. Fan vad jag är sugen på fetaost, men ja har ju ingeeeen. Hehe, puss.

Gårdagen i bilder

Jag älskar dej min finaste, vad skulle jag göra utan dej ♥

gul och blå

Är vaken nu, Ellen är fortfarande kvar. Vi ska snart äta och så sen får vi se hur vi gör. Skriver senare igen, pussar!

bästavän

Har vart med lite folk idag ute och grillat och myst galet. Åkte en jävla massa moppe också, hahaha.. :) Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och Ellen å bara lyssnar på musik, ska väl snart lägga oss. Jag lägger upp fler bilder imorrn när jag vaknar. Puss.

huuuuungrig

Herreguud vad jag tänker mycket, har världens huvudvärk också så jag får ta att sluta göra det värre. Glömde bort att äta så ah jag är lite halvt död sådär, åt en cheeseburgare på donken igårkväll iallafall. Men nu måste jag ha mat, tja på er.

you make me happy


Sommartider

Om ett tag kommer min bästavän hit och hämtar mej, sen lite senare ska vi grilla och ha det mys bara. Ska byta om och städa lite nu, vi hörs senare, pussar!

Turkiet

Nu har min älskade mamma landat i Turkiet och stannar där i 2 veckor. Kommer sakna dej! Hoppas du hittar någonting fint till mej :$ Älskar dej mest av allt mammi, ha det bäst! ♥

Gårdagen

Det började med att jag kom till Ellen vid 12, vi åkte moppe till stallet och var där en stund. Sen åkte vi till donken och åt lite, köpte mat och sen åkte vi hem igen och latade oss galet i flera timmar. Sen kom det lite folk och vi drog till donken och år ännu en gång, sen gick vi tillbaka hem till Ellen igen. Men det blev iallafall en riktigt lyckad kväll! Jag, Alexandra och Dennis sov också över hos Ellen. Nu kom jag precis hem och jag måste äta någonting, är sjukt hungrig. Har en fruktsallad i kylen så varför inte liksom..

igår

Hade skitkul igår, snart ska jag hem så jag skriver mer när jag är hemma. Puss!

don't say it

Sitter hemma hos Ellen nu, vi har åkte en jävla massa moppe, träffat hennes fina hästar, käkat donken, handlat mat och blablabla, hihih. Ikväll ska vi somsagt grilla med härligt folk, ska bli skit mys. Har kameran så ska försöka ta en massa bilder, lägger upp imorgon när jag är hemma. Vädret är underbaaaart!! :D Hoppas att ni får en lika fin kväll som mej, puss!

Lördag

Nu ska jag kasta i mej frukosten och sen åka direkt, tjarååå.

gult e fult

Ska kolla på ett program som jag inte vet vad det heter nu och sen ta fram kläder tills imorrn. Vi hörs när jag vaknar, ha en bra kväll!

Sommar!!!

10 min sen.
Försökte börja med läxan men jag förstår ingenting, får kolla senare igen. Imorrn ska jag till Ellen, vi ska grilla med trevligt folk och sen sover jag också där. Tar med kameran, om jag kommer ihåg, så lägger jag upp lite bilder. Nu blir det film i solen, no strings attached.

i smile for you

Har inte gjort klart en grej i bilden som skulle vara klar för lääängesen så jag ska fixa det nu. Sen ska jag ut i solen och bara ligga där ett tag. Min mobil är söndeeeer, hela tiden samma sak, jag kan skicka sms men jag kan inte ta emot några -.- Får väl lämna in den ännu en gång, kan dom inte bara fixa felet första gången man lämnar in liksom.. vi hörs senare, kram!

godmorgon

Nu är jag uppe och vaken, ska ner ock käka pizza med mozzarella på till frukost, haha jävla tjockis.. Men gott är det ju och klockan är snart halv 2 så varför inte. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, får se vad jag vad jag orkar. Fint väder fan! :D Aja nu ska jag sluta uttråka er, pussar.

klockan är 6...

...och jag ska försöka gå och lägga mej. Ska bara ner och diska lite först, haha.. Aja sovgott på er!

Simon Öbom

Det finns ingen som dej, ingen på jorden är som du. Det finns ingen annan som killar mej på rygger och sjunger för mej tills jag somnar, ingen annan som håller om mej om du gör, ingen som får mej käna så viktig som du får mej att känna. Ingen annan tar hand om mej så som du gör. Du sätter mej framför allt och jag känner mej verkligen så jävla älskad nära dej. Du får mej alltid att känna dendär tryggheten när jag gråter i din famn och du säger att allt kommer bli bra igen. När du mår som sämst så sätter du ett leende på läpparna och finns där för mej, som att du aldrig mått bättre. Ingen är så stark som dej. Du behandlar mej som en jävla prinsessa, som att jag är den ända i världen. Jag älskar dej otroligt mycket.
Nu ska vi klara dethär tillsammans, jag ska hjälpa dej ut i det sista. Jag ska finnas där för mej varje sekund på dygnet. Aldrig ska något sära på oss, du är värd mer än vad jag någonsin kan ge.
Alla gånger vi bråkat om allt mellan himmel och jord så har vi bara blivit starkare tillsammans och kommit ett steg närmare varandra.
Jag hjälper dej, vi klarar dethär. Ingen ska behöva dethär. Verkligen inte du.
Du kommer aldrig första vem du är för mej. Du fick mej, en blick och jag föll direkt. Sen den dagen har jag vart fast vid dej. Du är en drog jag aldrig kommer klara mej utan. Dina ord går rakt in i mitt hjärta, dom värmer så otroligt. Jag älskar allt du gör, allt du säger. När vi ligger i sängen och du håller om mej och sen säger; kolla upp på mej.. och jag svarar vadå? så svarar du alltid; jag förstår inte hur du kan vara så vacker. Allt sånt gör mej tårögd för du menar det verkligen.. Liksom innan jag träffade dej visste jag inte vad kärlek var, vänskap, vad livets mening var och allt sånt. Men direkt när jag träffade dej så föll allt på plats kändes det som, jag förstod allt. Jag behöver dej som ingen annan.
Du är den som alltid funnits där, i vått och torrt, alltid älskat mej för den jag är och fått mej att förstå att allt är möjligt. Jag klarar allt bara jag har dej vid min sida! Jag ska göraallt för att få dej att le på riktigt igen, jag älskar dej.

Hoppar du hoppar jag, det är bara så..

just that close

Tjabba bloggen, nä vafan hur säger man hej till en blogg? Klockan är över 4 och jag är fortfarande helt klarvaken, hoppar nog över att sova inatt, det har ändå redan blivit ljust så det är ingen idé. Har pratat lite i telefon och kollat på TV. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske äta? Haha nej.. Igår sov jag i några timmar men annar har jag nog inte sovit på en vecka, helt sjukt att jag orkar vara vaken egentligen. Men jaja någon gång lär jag ju somna i några dygn. Nu ska jag försöka städa lite så jag har något att göra. Puss på er.

love

Min finaste, innan balen.
Ligger i soffan och kollar på scrubs, håller på att dö av hunger så jag ska gå och käka äpple, hihi. Sen ska jag bara ligga och tjocka mej ett tag ovh smsa lite, ja det är min galna kväll. Pussar på er.

du är cool


california king bed

Har vart ensam hemma ett tag nu och det har slutat med att jag börjat prata med mej själv, hehe. Lyssnar på lite bra musik, kollar på film och äter naturgodis i soffan. Har ont i magen som faaaan så jag orkar knappt röra mej. Börjar gråta för minsta lilla på tvn och när jag lyssnar på olika låtar också, känns inte normalt dethät, haha.. Ska väl fortsätta att prata med mej själv nu, puss på er.

ready or not


Lev för stunden, livet är för kort för att bara sitta och vänta.


segt

Dålig på att skriva här, men jaja ni klarar er. Idag har jag gjort iiingenting. Legat i soffan hela dagen och kollat på TV och ätit, typ. Så kul har jag haft det. Blir inte bättre av att man har världens jävla mensvärk heller.. Nu har jag iallafall tagit mej upp för trappan och satt på musik. Ska försöka fixa mitt rum lite snart. Kuuuul :) pussar!

@home

Finaste Ellen är här och vi lyssnar på musik. Monster under trappan :$ Vi ska väl inte göra någonting typ, hihi. Nu ska vi prata skit om andra, puss :*

.

Mitt största och sista misstag . slut

1:a Juni

Jacka- Gina tricot
Tröja- Hm
Jeans- Gina tricot
Har inte tänk på att faktiskt är sommar idag ju! 9 dagar kvar tills sommalover förfan :D åh lycka! Ikväll ska jag bara äta ni en massa gott, kolla på film och sånt där mys. Ska försöka hitta någon bra film att ladda ner nu, pussar!

Kärlek vid första ögonkastet

Tröttnar aldrig, fan va bra den är!

svar på kommentar

Svar: Den kommer från Bikbok och kostade 199kr. :)

London


Har temadagar i skolan och vi jobbar om London nu. Gör typ ingenting och det är asskönt. Snart ska vi ha lunch och sen bara göra klart en grej och sen ska vi hem och sen är det lov i nästan en vecka! :D Aja ska fortsätta nu, kram!


Onsdag

Har inte sovit en ända minut inatt, fan.. Så undra hur det går idag hehe. Börjar 9 och slutar säkert innan 2 någon gång. Har inget att skriva om nu så vi hörs senare igen, puss.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...