only you

känner att jag bombar me bilder från fuerteventura nu, men vafan. drar till jakan nu och köpa sena julklappar och sen vidare till norrtälje, ha det bra :)

ooh

älskling kommer hit om typ 40 minuter å sover här, myyys, å imorrn åker vi till jakan. har inte köpt nån julklapp t lillasyster än ;$ men imorrn såå :) efter det tar vi bussen vidare mot norrtälje sen kommer pappa och hämtar oss å sen åker vi mot mitt landställe å firar nyår där :) ska bli mys :) men nu ska ja fixa lite, puss

heart broken without your love

om nån timme kommer älskling hit (y) kom på att jag inte ätit sen 3 igår typ ;/ känner mej inte alls bra, har vart sjuk i typ en vecka nu och inatt hade jag feber hela natten, så sjukt jobbit när man fryser ihjäl men ända svettas ? men bättre nu iaf, ska ner och äta nåt om vi har :) har inte sagt vad ja fått i julklapp än men ja lägger upp sen :)

<3

jag vill tillbax, seriöst, fyfaaaaaaaaan för sverige.

äkta kärlek

jag har helt klart upplevt det bästa av det bästa. har mått som en ängel i 2 veckor men nu är man tillbax här i snön, kul.. har iaf haft sa galet kul, skrattat seriöst hela tiden, bara levt livet. kommer nog lägga upp nåra 1000 bilder här så ni får stå ut med de :)))) igår när jag skulle lägga in alla bilder så RADERADE ÄGGHUVET nästan hälften av alla bilder därifrån så jag har väl mest bara suttit här och bölat sen jag kom hem. köpte nyss ett program från usa som kan ta fram filerna och jag ber till gud att det funkar, få se lite senare. men nu ska jag fixa lite och skriver mer sen :)

hejdå sötnosar

har vart uppe i typ en halvtimme nu, mår så jävla illa. haha, säkert fatt jag är så jävla flygrädd :$ menmen.. inte ens en timme kvar tills jag drar mot arlanda så nu måste ja fixa mej. ha det sjukt bra här hemma, jag kommer sakna alla varje sekund :'(

jag är en glad tjej

om 9 timmar sitter jag på planet, fyfaaan va skönt hörrni :) men nu måste jag fixa det sista, puss på er.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag vet faktiskt inte, jag har älskat allt mina födelsedagar. :)

<3

fan va jag kommer sakna dej. saknar dej redan. jag kommer tänka på dej varje dag lillasyster.
om 12 timmar är jag redan på arlanda, ätit klart frukost där, shiiiet asså, längtar. bort från allt, alla tankar, alla människor, mobilen, allt. fyfan va skönt det ska bli, bara ta hand om mej själv och tänka på mej själv någon gång :))))))

försvinner du, dör jag.

bloggen är ett ställe jag kan skriva av mej på, där jag kan skriva det jag vill som jag inte vågar säga till en person. denhär känslan i kroppen, jag vill bara springa ifrån allt, lämna allt. men samtidigt så vill jag stanna för att se om jag har en chans kvar.. varje gång det här händer, asså shit, det går inte att förklara smärtan. jag vill inte förlora dej men samtidigt så vet jag ju att det är mitt fel. jag vågar inte berätta för dej vad det är, för jag är för rädd för att förlora dej, men när jag inte berättar så försvinner du för det. jag vet inte vad jag ska göra. jag älskar dej för mycket för att förlora dej. försvinner du så dör jag. du är min styrka, mitt hopp, mitt allt. du har fått fram en sida av mej jag inte trodde fanns. du är min bästa känsla och min ondaste smärta. jag är inget utan dej, jag driver inte. jag vet inte vad jag ska ta mej till för vart jag än går, allt påminner om dej. jag vill låta dej va för din skull, fatt jag älskar dej, men då dör jag inom bords. men jag dör för dej så är det de du vill, då gör jag det. förlåt för allt, allt som hänt, allt jag gjort, förlåt. du förstår inte hur mycket jag ångrar allt, hur mycket jag älskar dej, jag tror inte du fattar. jag dör hellre än att känna dethär, att förlora dej. kommer aldrig glömma nu för nåra dar sen när du spela å sjöng låten.. jag kunde fan inte sluta gråta, du är så jävla söt, underbar och allt. du är det absolut bästa som hänt mej.

räknar ner

har packat och städat hela dan, känner att jag äntligen har koll på läget, haha. det är ju tredje advent idag så när lillasyster kommit hem från sim gymnastik så ska vi äta lussebulle, mmmh :) snart kommer min sötnos hit så nu måste jag fixa den sista packningen, puss.

:)

life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning to dance in the rain, and i made it.

2 år

min bebis blev plötsligt äldre än mej, sötnosen :')

:D

fatta hur sjukt jävla nära det är nu, inte ens ett dygn kvar tills jag sitter på planet mot solen. det jobbigaste är att packa såklart, hela morgonen har jag haft panik för jag är nog den sämsta i världen på att packa.. men tror jag fått med allt nu iallafall. idag ska jag städa mitt rum och hamsterns bur så mina föräldrar inte behöver de, hehe, dom vågar inte ens peta på min lilla bebis, vilka töntar :) men asså nemo som hamstern heter kommer kanske dö nu när jag är borta, känns inte sådär jätte kul ;/ men ah får hoppas på det bästa iallafall ^^

kalla jävla vinter

kom nyss hem från en udda kväll, allt blev kas, men vilka fina vänner man har :$ tack sötnosar, ni är bäst! det var seriöst 70- ute, höll på att döööööö, men ah. nu är jag trött och måste sova, puss på er :)

man kan inte träna sej till ett äkta leende, jag behöver inte ens försöka fejka mej till ett äkta, för så fort jag hör dej, ser dej, är nära dej så ler jag, och det är äkta.

ni är för fina

aw, vilka sötnosar! Tack, säger detsamma, älskar er! ♥

bara för att det är så svårt..

samtidigt som jag vill glömma, så vill jag inte. samtidigt som jag vill försöka, så kan jag inte. jag älskar dej och saknaden är för stor för att bara skita i det. jag vet inte var jag gör, ska göra, jag vet inte. allt är för svårt för att fatta vad som händer. du är allt och kommer alltid att vara det.

Dag 17 – Mitt favoritminne

har många, men ett av dom bästa var den 8 januari för snart ett år sen. den dan då jag ock bebis blev tillsammans, aw, det var tider det :D vi var tillsammans i 9 eler 10 månader, länge ändå :)

snart där

har försökt att fixa mina ögonbryn i över en timme nu.. och dom ser helt jävla fuckade ut ändå men jag orkar inte bry mej längre, orkar inte. Jay vann igår och faaan va glad jag blev, grymt. och jag packade nyss skitmycket också, har inte mycket kvar men det packar jag imorrn :) imorgon är min sista dag i sverige på 2 veckor, så jävla skönt. ett bra avslut kommer det bli också, fira storebror nu ikväll, som fyllde 18 precis, och sen vidare till sollentuna för att skaka rumpa med sean banan men fina vänner :))))

kärlek till dej

även fast minnah kanske var bättre idag så är jag fortfarande kär i den där snubben, min älskling, han skavinna. om han inte gör så blir han ändå världskänd, mmh precis.

idoooool

idol om en kvart, nu ropar lillasyster på mej så hejdå :)

Dag 16 – Min första kyss

haha jadu, min första kyss.. om man kan kalla det en kyss så var det på dagis. så galet mysigt och jag tänker efter. jag var såååå kär i den där killen som var ett år äldre än mej. vi lekte jätte ofta, var nästan alltid med honom. sen en dag när vi var ute så tog han min hand och sprang med mej bakom en liten stuga. där sa han att jag var den sötaste tjejen i världen, aw, och pussade mej på kinden. jag blev jätte glad och frågade om han kunde pussa mej på munnen som alla mammor och pappor gör, och ah, tungor hit och dit, haha en kyss vet jag inte om det var.. men det var lite gulligt när vi stog där bakom och hoppades att ingen skulle se oss, det var ju sååå pinsamt :)

komplicerat, varför?

asså vinter är kul att titta på men inte vara i.. höll på att dö idag, nä men jag höll på att halka. fan va halt det är. ikväll kommer gulle hit och vi hittar väl på något kul, eller tråkigt, jag vet inte. idol ska jag se iallafall, final vafaaan, go jay min älskling!! fan om han inte vinner.
dagen var grym, skit glad hela tiden, sista dagen, grymt! gick skirfort också. nu ska jag hoppa in i en dusch och sen kolla på oc lite, pussar :)

goo fredag

taggad inför skolan :D fast nä, är skit trött, inte alls sugen på att bli filmad i ett stort nattlinne med glitter överallt, men ah det får gå som det går :) fatta, sista dagen för mej idag, 3 dagar kvar tills jag åker, shiiiet. sitter iallafall här och äter frukost, och nu måste jag fixa mej, puss.

<3

hahahaha, älskar bilden. men grattis stora killen.... och nej jag är ingen guldfisk bara för att du är det :)))) puss!

Dag 15 – Mina drömmar

skit svårt, har inte direkt några drömmar. tänker inte sådär överdrivet mycket på framtiden, lever i nuet och tar en dag i taget. så jag vet faktiskt inte.

kärlek

kom hem för ett tag sen, vilken jävla film, mysig, läskig, bra och dålig, ah typ så var den. åt precis mat och nu måste jag fixa fram alla lucia kläder tills imorrn, som jag helt hade glömt bort, dom ska filma också, höhö, om jag kommer göra bort mej då asså... men aja, sista dan i skolan imorrn, wihoo :D sen blir det idol final och träffa sötnos, kan det bli bättre :) men nu måsta jag fixa allt så hejdååå.

091210

Tröja- Bikbok
Baslinne- Hm
Byxor- Cubus
Börjar halv 9 och slutar typ halv 4 eller nåt. jag. orkar. inte. men bara å kämpa på, näst sista dagen i skolan för mej dårå (y) fyfan, nära nu :D

hej tråkig


Dagens humör: Trötter
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs
Dagens vill ha: Soool
Dagens vill ta bort: Seg..
Dagens dryck: Vatten
Dagens klädval: Mysbyxor, tjocktröja, halsduk
Dagens fråga: Varför så komplicerat hela tiden?
Dagens saknad: Älskling.. 
Dagens vän: :)
Dagens planer: Jadu, sova
Dagens låt: Imogen Heap- Speeding cars

frost

hatar vintern på alla sätt, nää fan va jag ljuger för det gör jag inte. älskar dom där mörka kvällarna när man kolla på film, alla tända ljus, när man myser i mörkret, dom där tjocka sockorna och tröjorna, och såklart julafton och nyår. men sen finns det inget mer bra med vintern tror jag. kylan och all jävla snöööö, det dödar mej, döööö. kommer nog kännas lite konstigt att fira julafton på stranden i år, har aldrig åkt iväg över jul, men skönt ska det bli. men dom där flygplanen, hähä, är galet flygrädd, kommer ihåg när jag och simon flög hem från blekinge, det tar liksom 40 minuter typ, jag satt och böla hela resan, hihi, kommer inte ihåg så mycket men jag var väl tjurig mot han då, haha stackarn. snart kommer pappa hem med lillasyster och det ser ut som att hela sverige har vart här så jag får väl ta och börja städa lite, puss.

none of us were angles

man kan låtsas att man skiter i det, men egentligen så bryr man sig så jävla mycket..

musik är bäst

den där tjejen är min idol, börjar gråta av alla hennes låtar typ, vilken brutta :)))

Dag 14 – Mitt hem

haha för mycket tid över? jadå.. blev heeelt miffat på vissa ställen och jag glömde framsidan, hähä. men typ sådär ser det ut, trappan blev knas också. men ganska stort och mysigt ändå :))) älskar mitt hem, tryggheten.

Holding out for something I believe in

alltid, det är menat så, jag vet att det är..

I can finally breathe in

sitter och lyssnar på den här låten, tycker den är sjukt bra, min drog :))))
stannade hemma idag, blev lite knasigt igår kväll eller natt eller när det var, stackars min lilla sötnöt ;( hoppas det är bättre! haha, ja va livrädd så jag satt uppe halva natten, hähä :) nu när jag är ensam hemma så ska jag städa mitt rum som jag gör hela tiden känns det som, fixa lite hos min kära hamster som är sjuuukt gammal nu och ah sen får jag se vad jag hittar på. saknar igår som fan, skratt och tårar, haha shit asså vilken bebis jag är, gråter för allt. men mysade som fan iallafall, saknar dej..

it's called love

har känt dej i nästan 4 år men det är inte förns nu jag insett hur mycket du betyder. när vi gled ifrån varandra, den där saknaden gjorde så ont, bara för en skitsak? ;p nu efter dendär tiden vi var ifrån varandra så kan man bara skratta åt det, för vafan hände, inenting typ. jag älskar att vara i din närhet, när du håller om en, när du ser att jag är lessen och tar min hand, höra dina världelösa skämt, skratta hos dej, gråta hos dej, jag älskar allt med dej, när du säger dom där söta orden, när du viskar dom där gulliga sakerna i mitt öra, haha fööör gulligt. du betyder mer än du tror bror, finns här, alltid.

jaråååå

charmig bild på mej, jag vet. haha nä driver, grisen lipar, typ :) om en halvtimme typ kommer sötan hit och ah ikväll blir det väl film som vanligt, inga läxor, fyfaaaan va sköööönt! (y)

Dag 13 – Den här veckan

jadu, välgjord, haha.. nämen så ser min vecka ut, fan inte långt kvar tills jag åker, inte ens en vecka (y)

jag älskar.

sitter här och lyssnar på musik, den här låten spelas just nu, lite gay men skit döt, hähä ;$ har lite panik sådär också, måste göra muntliga spanska provet idag och jag har inte tränat ett skit.. men jag får göra det på lunchen :)

lever drömmen

ska lägga mej och kolla på svenska hollywoodfruar nu, sen ska ja ta fram kläder tills imorrn, puss :))

mitt supersöta armband som jag fick av en liten sötnöt igår (?) höhö, mitt minne.. pinsamt. men jag tror det var igår :) åt precis mat, ska väl äta lussebulle igen med familjen snart, höhö, nej jag är inte alls tjock, det blir bara min tredje idag ;( aja, vafaan, tjockar till mej till stranden nu, hihi. ska gå och fixa mej lite nu så jag skriver mer sen. och jag fixade en ny design nyss också, så jävla trött på förra, inte fatt den nya blev så mycket bättre, men ah, den funkar :)

sant.sant.sant !


Dag 12 – I min handväska

kul å skriva om.. ja har inte direkt nån speciell handväska ;P men ah, i min väska har jag väl skolsaker ibland, kläder, smink, mina mediciner och lite andra roliga saker. liggen massa skir där i, har ingen aning.

segt

har gjort varm choklad, höhö, och äter lussebulle, andra idag (y) asså jag svär på aaaallt att ingen kan göra godare choklad än mej, mina 2 hemliga ingredienser gör allt, fyfaaan va gott det är! ja då vet ni de :) segaste dan idag, höll på att somna sista 10 minuterna kändes det som, lucia suuuuger åsna, seriöst va tråkigt det är, ont i ryggen får man också ;( aja, sista veckan nu fan :)))

min morgon i bilder

Tröja- Hm
Skärp- Gina Tricot
Strumpbyxor- ?
sitter här och lyssnar på musik, ovanligt? godaste frukosten, lussebulle (a) ska gå om lite mindre än en timme. men ah ja skriver när jag är hemma igen, slutar nog sent eftersom det är lucia träning sak.

hold on

sitter här med min mandarin. eller nä ja åt upp den för typ 10 minuter sen men ah. imorrn börjar jag 10 över 9 (y) nu lyssnar jag på musik å chattar med en sötnöt, ska snart lägga mej och kolla på tv, pussar.

lycklig tjej

åh om typ 3 timmar är andra advent över och bara en vecka kvar till jag åker, börjar få lite smått panik. jag är S-Ä-M-S-T på att packa.. så halva mitt rum åker väl med, nä men nästan.
aja, ska hoppa in i en dusch nu och ta fram kläder å de tills imorrn.

lussebullar är gott

dom blev galet goda, seriöst godare än alla gånger jag bakat. HAHA, och sista bilden är på pappas "elefant", igentligen en kuk för dom som är tröga. haha, lillasyster har sprungit runt och skrikigt att hon vill äta snoppen ett tag nu.. öhm ja sån är min familj.
har redan ätit två, och jag får inte ta en till för dom, morr, men imorrn blir det lussebulle och kaffe till frukot iallafall (y)

detta kom precis hem

.. från hm. typ vääääärldens mysigate, skönaste, gosigaste tröja, man ser typ inget på bilden men ah, en bikini och disney trosor (y) naaajs.

;(

kallt som faaaaaan här, så ni vet.

Dag 11 – Mina syskon

haha bilder från 1380 talet, nä men vissa är lite gamla sådär. jag berättar i ordning, asså från vänster.
först så har vi då Erica som är 22 år, Jonte 12 år, Sebbe som blir 18 nu om några dagar, Frida 5 år och Malin 26 år.
Ja vad ska man säga om dom då :) det är bara en jag bor med hela tiden, Frida. Och Jonte varannan vecka. Erica bor i bromma med sin kompis och granne med dom bor Malin men hennes man och 3 barn. Sebbe har flyttat upp till åre och pluggar där, så det är ganska så tomt nu. Jonte och Sebbe är mina "plus syskon" eller vad man ska kalla dom, alltså min pappas tjejs barn som hon hade innan dom träffades, men jag har ju levt med dom i typ 8 år så dom är som mina syskon. men alla är helt underbara på alla sätt. kääärlek till er, ni är bäst.

andra advent

juuulkänsla.
vaknade för ett tag sen, städade, sen kom föräldrarna hem med lunch. typ det som har hänt idag, kuul. fick en present också av en sötsak, typ världens finaste armband, kan lägga upp bild sen :) det är 0 grader i mitt rum just nu, fönstret har vart öppet hela natten, höhö. ska leta fram mina tjockisstrumpor som ligger någonstans i sverige. snart ska frifa på sim gymnastik, hon är gryyym, 5 år och jular med en hand. sen när hon kommer hem så blir det lussebullebak (y) men ah, puss.

siktar mot toppen så långt jag kan nå

kom på att jag inte ätit något typ så nu ska jag ner å slänga i mej nånting. har städat typ överallt, alltid när jag har sktitråkigt så går jag runt och plockar, kul liv :) men ah skriver mer sen när jag har något att skriva om, puss.

livet

Var precis ute i nån timme och fotade, så jävla skönt, älskar det. nu när det vart så mycket med skolan så har jag inte fotat ett skit, men nu så :) fast nu måste jag försöka plugga ikväll och imorrn för jag ska göra omprov på son, kul att man va den ända jäveln i klassen som fick ig.. aja, ska visa henne att jag kan om jag vill :) men jag kommer bara få högst g ändå så. ska gå och fixa mitt hår nu, ser ut som ett gulligt litet troll, men ah, hejdå.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Tjocktröja- Bikbok
Baslinne- Hm
Byxor- Adidas
Tjockisstrumpor- Hm
Halsduk- Carlings

I stand here taking every breath with you

vaknade för ett tag sen, och gissa vaaad. jag är galet glad. 2 saker. en av dom är att det är bara en vecka kvar i skolan, sen solsolsol, och så det andra, du är söt, myyys var det! ;$ inte fatt ni fattar dårå, men det var inte meningen. sitter här och lyssnar på musik, har precis städat i huset lite. har så jääävla ont i magen, värsta mensveckan i min liiiiiv. fyfan, igår innan idol asså.. jag skojar inte, det kändes som ja höll på att dö, fick riktiga jävla kramper så man började kallsvettas, fyfaaaan. inte alls lika ont idag iallafall (y) nu ska jag kolla på the oc, kärlek ! puss.

det visste du inte

gammal bild, jag vill ha sommaaaaar!
en sak som jag älskar, asså verkligen ääälskar, är att gråta, skumt hu? men jag tycker det är så jävla skönt efteråt, lättnaden efteråt, å så fattar man inte riktigt varför man grät för igentligen va det bara en skit sak ;P
ska ner och kolla på tv nu, ensam hemma och sjukling. har äckligt ont i magen. men ikväll blire idol och smoothie (y)
pussar

Dag 09 – Min tro

jag trodde på en sak, jag hade en tro, tron var du.

tankar

har inte tänk på dej på äckligt länge, typ sjukt jätte länge. aja skit samma. fan idag när jag kom hem, vilken jävla smäll. jag gick i korridoren in till soffan å skulle kolla på tv, å helt plötsligt så kändes det som förr, som att du var där bakom mej, gick mot mej och kramade mej bakifrån och vi gick in tillsamman, som förut duvet. första gången på skit länge jag grät över dej, eller oss. vilken jävla smärta, helt plötsligt. asså fan va ont de gjorde, bara sådär. asså bilden, jag var sjuk och du kom hem med mina saker, sen smsa du å sa att ja skulle kolla i boken å där låg lappen. så jävla många minnen man inte vill glömma, fast ändå så vill jag bara glömma. iallafall nu. jag älskar dej inte, men ändå idag så började jag sakna lite. du var ju den ända för mej, den ända killen, den ända jag ville prata med när det var något, s-e-r-i-ö-s-t den ända som kände mej. fatta att du är den ända som kände mej i hela jävla världen. allt jag har berättat för dej om mej, jag har inte berättat det för någon annan. du var den ända jag litade på och verkligen kunde prata med. när jag låg på din axel och grät, du var lixom den ända jag kunde göra så med. jag saknar detdär, nu har jag ingen igentligen att prata med när jag känner saknaden och allt. jag saknar inte att vara tillsammans med någon, jag saknar den där tryggheten och att veta att vad som än händer, vad det än är, då finns du där.

:)

leggings från gina tricot och tröja från lindex
ska gå nu när som helst så jag måste fixa mej nu, puss.

jag är duktig

GRATTIS SÖTAN! 15 är idag, hoppas du gillade nannas present, hahahah!
har städat hela mitt rum, assa verkligen grovstädat, och toan här uppe, fast bara skåpen. känner mej ganska duktig, plus att jag lämnade syster på dagis idag också. shiet :) ska hoppa in i en dusch nu och sen ligga och njuta i min säng, HAHA ta det inte fel, över att man har 20 minuter mer sovtid imorrn (y)
ska få pengar nu också, jääääj, puss.

Dag 08 – Ett speciellt ögonblick

faaan va svårt. finns så många, både bra och dåliga. jag vet inte...
den dagen jag såg dej för första gången, flera år sen nu, mitt hjärta stannade, jag tappade andan, jag blev kär för första gången i mitt liv.

svar på kommentar

för det första så har jag iiiingen jävla aning om vem du är människa och vad du har me de å göra? :P men nej, det är inte han, har inga känslor för den killen längre. men fortsätt stalka mitt liv, luuungt :)

sötan

här sitter vi och busar framför kameran. jag ska lämna skrutten på dagis idag så vi måste gå snart. slutar halv 4 idag och sen ska jag hem och julstäda, kuul. pussaaar.

kärlek, på riktigt

jag hatar att vara kär, nej nu ljuger jag.. men i fel kille iallafall. som nu. känslan av att vara i din närhet, krama dej, kyssa dej, asså gaaaah. den där känslan i magen, jag kommer inte ihåg sista gången jag kände på det här sättet. men varför du? du är inte seriös, jag är inte seriös, och nu.. fan. jag tänker på dej hela tiden, du försvinner inte bort från mina tankar. även fast det är som det är, oseriöst och ah, så är det underbart ändå. du är så jävla söt, jag blir galen..

puuuss

haha, najsbajs.
har faktiskt pluggat gryyymt idag, bättre än nånsin, eller iallafall bäst på länge (y) hela spanskan är klar tills imorrn, nu ska jag bara lära mej det utantill också. kom på att jag gjorde ett no prov idag och HAHA, ig dära. hoppade väl över det mesta, inte alls det jag hade tränat på kom på provet, skitbra.
pappa har precis börjat med maten så jag ska ner och kolla vad det blir, puss på rumpestumpen.

svar på kommentar

haha, ja har helt klart inga ögonbryn kvar bara.. så jag målar dom istället :) men tack så mycket! ;)

Dag 07 – Min bästa vän

min lillasyster är min absoluta bästavän, på riktigt asså. tror inte du fattar hur mycket jag älskar dej din lillskit. 5 år och så jääävla underbar. du ser allt, när man är glad eller ledsen. du kan verkligen se det ingen ser. även om vi bråkat, så är du alltid världens gulligaste mot mej. när jag är sjuk så kommer du in var 10e minut typ och frågar hur det är och jag behöver något, sen kommer du in och håller mej i handen, klappar mej på pannan å kramar mej, haha asså du är ju för söt ibland. jag behöver inte gråta för att du ska se att jag är ledsen, du bara ser liksom, och ska alltid trösta som att du var min storasyster istället för lillasyster. alla dina planer om oss, haha, att vi ska bo i samma hus, köpa hund och allt, och inga killar säger du hela tiden, haha. men seriöst, finns ingen bättre än dej sötnos. skulle gå genom eld för dej syster, du är allt.

my hero

behövde inte göra något sista lektionen så jag slutade typ 1. när jag kom hem så kolla jag på the oc, längesen. så galet bra, kommer aldrig trötta på det, har sett det typ 100 gånger om och fler ska det bli. jag måste verkligen plugga nu, prov imorrn ;(

1 december

♥♥♥♥♥♥
orkade inte skriva igår när jag kom hem från kista, men det blev dom dära tjockisstrumporna på bilden iallafall, inte fatt man ser så bra dårå.. sitter och lyssnar på musik, ska gå om ett tag. börjar typ 8 idag, och slutar kvart över 2 (y) då äre bara hem och plugga, har muntligt prov i spanska imorrn, och jag har inte ens börjat på vad jag ska säga så ah. men nu ska jag gå och kolla va ja ska ha med till skollan, puuusssaaar.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...