dagens outfit

Baslinne- Gina tricot
Tshirt- Monki
Leggings- Gina tricot
Väst- Hm
Halsduk- Carlings
Halsband- Julklapp

looooov

Oooold.
Simon gick precis till jobbet, har duschat och så så nu ska jag ner och äta frukost och sen packa, hoppas jag hinner, hehe. Jag skriver när jag är i Gävla, nu måste jag skynda mej, hejdå.

he was what i were

Snart kommer Simon, tror jag. Har ingen aning faktist så jag får väl stanna uppe och kolla. Egentligen vill jag bara lägga mej och bli frist. Men jag kanske hinner gå ner och äta midda nu när jag ändå ska va uppe. Ointessant jag vet. Skriver kanske imorrn innan jag åker om jag hinner. pussar.

I couldn't bear to lose you again

Mår inte alls bra nu. Har bara legat i soffan och sovit sen jag kom hem, känner mej inte frisk någonstans, världens jävla huvudvärk. (lärde mej stava till huvud idag btw) Och plus det så sitter jag och smågrinar lite, vrid tillbaka tiden till då..
Är så jävla hungrig men jag orkar verkligen inte gå och fixa midda nu. Imorrn åker jag med mamma till Gävle, vi ska förbi storasyster först bara och träffa dom 3 små bebisarna, längtar. Har inte packat eller något men jag tar det imorrn när jag vaknar, inte smart för det lär ta några timmar, men ah.
Puss på er.

Fredag ^^,

Gick upp för en halvtimme sen och nu ska jag ner och äta, sen blir den skolan. Prov första lektionen, kuuulit :) Slutar 5 i 3. Jaja, hörs ikväll.

barnrumpa

...att jag älskar att bli behandlad som ett barn. Inte alltid men nästan. Svårt och förklara hur jag menar, men typ att jag får saker som jag inte ens är värd för att jag är så jobbig, som när man var liten. När någon kommer hem med glass, godis eller typ någon rosa liten figur till mej, blir lika glad som en femåring. Men allt sånt och mycke mer, jag älskar det.

hon är söt

Skruttan, mitt världens sötaste gudbarn.
Ikväll blir det film med lillebror, kommer inte plugga så jätte mycket, orkar faktist inte, känns som att det är det ända jag gjort hela veckan. Vilket roligt liv man lever :) Sitter och leker men min lilla älskling, mobilen för er som är efter, nä skoja. Roligt inlägg, hoppas ni dör av skratt nu.

bebiiiis

MI ÄLSKLING ÄR TILLBAKA. Dagens höjdpunkt. Har var på inlämning och idag fick jag den. Uppdaterad och allt, deras nya mobil i min gamla, typ. Awesome säger jag bara. Nu är det bara jag och lillebror hemma, dom andra drog till landet för att fortsätta bygga. Dom håller på att renovera hela huset typ, förstår inte hur man orkar med det är sjukt fint redan! Men nu ska duktiga tjejen försöka lära sej den omöjliga spanskan, puuss på er.

Bara för att.

TIO HAR:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja.
Har du ett syskon? Ja, fler.
Har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Hha ja typ.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nä.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja. 
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ne.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej.
Har du ljugit på någon fråga än då? Nooo.

SEXTON VEM:
Vem är din bäste vän? Eller Björkung min lilla gullunge.
Vem älskar du? Dom som står mej nära, familj och vänner.
Vem vill du bli full med? Hahaha, finns många. :)
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa.
Vem är snyggast i världen? Svårt, finns en jävla massa snyggingar i världen.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Mina barn om jag skulle ha några, eller typ rädda barnen eller nåt sånt. ;p

Vem är snällast i världen? Jag?
Vem vill du prata med? ...
Vem såg du full senast? Hehehe :)
Vem vet allt om dig? Finns ingen, ingen kommer heller.
Vem kysste du senast? Simon.
Vem kramade du senast? Ellen.


suris

Asså seriöööst? Jag låg iallafall på minst vg nivå på so provet, å får vg- ? Asså jag skrev tills jag fick kramp, kunde varje jävla fråga, hur kan jag få - på de. Asså jag blir så suuuur. Spelar ju ingen roll om man pluggar, va sååån.
Lärare ♥
Hörde att spanska provet jag ska ha imorgon är omöjligt. Nästan ingen hinner med halva provet ens typ? Känns ju tryggt :) Kan ingenting heller så det lär ju gå åt helvete. Men jajaaa lov snart iallafall så då kan man skita i allt det tråkiga och kämpa vidare senare.
Idag var sista dagen för att välja gymnasium, och den första dagen jag typ darrar. Tänk att lämna min fina lilla skola, nä glöm fina. Men man kommer ju sakna alla så galet mycket, alla minnen därifrån.. Vill inte lämna det men samtidigt så vill jag, svårt detdär. Men efter sommarlovet när man väl börjat så kommer det säkert kännas helt rätt. Bara jag inte kommer in på mitt typ 3ehandsval, skulle kännas lite piss eftersom att där vill man ju lixom inte gå :)
Nu blev det en jävla massa text så grattis till er som orkat läsa.


perfect for me

Var med på matten i en halvtimme och sen åkte jag och pappa till Karolinska. Fick hen kamera nerkörd i hela näsan för att filma min hals, och det kändes, fyfan.. Men det gick bra som fan. Har uträtt min andning i kanske 4-5 år och idag fick vi svar på vad det var, skönt. Helt ofarligt :) Sen åt jag och Pappi på donken och sen åkte jag tillbaka till skolan. Slutade vis halv 4 och nu är jag hemma. Har precis städat rum så det är fiint och är sjukt glad. Lov efter skolan imorgon faan :D Toppen! Nu ska jag lyssna på musik ett tag och sen plugga, prov imorrn..

paratiset

Jag tackar inte nej till att åka dit igen, nästan 3 månader sen man kom hem, fyfan vad jag saknar det..
Orkar inte plugga just nu, ska försöka rita något istället, älskar det :) Om typ en timme kommer Simon, han kommer få ondare i sina händer än vad han redan har, mohahaha. Skriver mej senare om jag orkar :)

the harvard opportunities

1
2
3
Tre skit coola låtar, udda men bra.

maaat

Jag vill ha sommar. Tjatar på den varje dag, men jag är så jävla trött på den här snön. Sverige ska alltid va så överdrivet. Det var nästan 30 minus imorse när jag gick upp, och sen ska det vara vinter fram tills sommarlovet typ känns det som. Åååååh va kul :) Simon kom hit, jag gjorde illa honom på hans händer och armar med mina naglar, sen gick han. Sen kommer har tillbaka så kan jag göra illa honom ännu mer, trevligt. Nu ska jag börja plugga och sen äta.
Puss på er.

???

...att jag sjunger heeela tiden. Förut sjöng jag framför alla, var aldrig blyg eller nåt, sjöng tillochmed på en kryssning för galet många ? nu sjunger jag bara framför typ lillasyster :)

let me see your..

En minut sen, gulligt.
Sitter och lyssnar på musik, älskar verkligen det, finns typ inget bättre än att släppa allt och bara typ halvsova på skrivbordet till musik. Imorgon ska jag till Karolinska sjukhuset och sen fixa leg direkt efter. Slutar halv 4 imorrn också, förstör allt. Men jajaaa nu ska jag gå och irritera nån.

(y)

Kom precis hem från skolan. Hade so prov sista lektionen och det gick fan skit bra. Bättre än något annat so prov någonsin typ. Första frågan svarade jag 1 ½ sida (y) lite stolt sådär över mej själv. Nu är det bara engelskan tills på fredag kvar, och jag har inte så mycket kvar att göra så :) och spanska prov på fredag, höhö kan ingenting.. inte ett enda ord från min uppsats som jag ska kunna utantill. Men det fixar jag väl ändå. Nu är jag skit hungrig så jag ska ner och äta frukt, kärlek. Hejdå.

Onsdag


DAGENS KLÄDER: Baslinne, tjockiströja, jeans.
DAGENS FRISYR: Plattat.
DAGENS SMINK: Mascara, ögonbrynspenna.
DAGENS VILL HA: Värme.
DAGENS PLANER: Vet inte än.
DAGENS BÄSTA: Får se vad som händer (;
DAGENS SÄMSTA: Samma.
DAGENS HUMÖR: Ovanligt glad tjej (y)
DAGENS LÄNGTAN: Looov.
DAGENS FUNDERING: Inga än.

you know my home is in you

Facebook funkar inteeeee. Blir galen, det går ju inte ens att få upp sidan.. Pappa har iallafall förhört mej nu, kunde 3 och en halv sida helt utantill, lite småstolt faktist :$ Om jag får ett vg blir jag fan lite mer lycklig inombords :) Nu blir det Storebror på tv och sen sova.

jag kan om jag vill

Jag klarar det, jag vet att jag kan bara jag vill. Jag överlever allt, sätter ett leende på läppara och kommer över det.

I leave before I fall any deeper

Nu kan jag fan son helt tror jag. Fast jag har en såndär dålig egenskap att hur mycket jag tror att jag kan allt så sitter jag där med provet framför mej och förstår inte ett skit. Men nu jävlar är det slut på sånt :) Går ingenting på tv ikväll igen, seriöst tv är skit. Går nåt bra typ en dag i veckan. Det får bli big brother ikväll igen, haha asså det är bara en som är iallafall lite snygg med och det är en han/hon. Jaja nu är pappa hemma och ska hjälpa mej med provet. Tjadåå.

sleeping to dream

Min engelskalärare seriöst hatar mej, så nu ska jag sätta mej ner med engelskan så kanske hon hatar mej lite mindre iallafall, hehe. Om 3 dagar börjar friheten (y) ska upp till mamma som bor i Gävle halva veckan, den andra halvan ska jag bara leva och njuta som fan. Längtar.. Har inte så mycket att skriva om nu så hejdå.

soeeeet

Anledningen till att jag sitter på toan jävligt länge.
Kan faktiskt mycket av Son nu, har prov i morgon och jag hoppas på vg. Brukar vara svårt för mej att få det av henne så jag ska fan sitte uppe hela natten om jag behöver det :) Har lite svårt med alla år, datum och svåra ord bara. Men nu är det mat=kärlek. hejdå.

:)

..att jag är så jävla rädd för spöken och sånt. Jag är ensam hemma ganska ofta, men jag ångrar mej alltid när det blir mörkt för då vågar jag knappt röra mitt finger. Haha sjukt att jag aldrig kommer över spöke grejen. Mörker är ingenting för lilla mej :)

?

Sånna här dagar har jag inte lust att skriva ett skit på bloggen, för då kommer allt bli depp. Sånna här dagar vill jag bara lyssna på lessen musik och få gråta ut, tills allt blir bra igen. Är osams med alla känns det som, iallafall pojkvännen, pappa tror inte ett skit på något ja säger om skolan och tusen andra dryga känns bara så jävla sura. Fan jag orkar inte dethär...

..

I think I better leave right now.

dagens


DAGENS KLÄDER: Baslinne, skjorta, leggings, tjockisstrumpor.
DAGENS FRISYR: Utsläppt.
DAGENS SMINK: Puder, mascara, ögonbrynspenna.
DAGENS VILL HA: B&J
DAGENS PLANER: Plugga..
DAGENS BÄSTA: (a)
DAGENS SÄMSTA: Hah, ahdu.
DAGENS HUMÖR: Från botten till topp.
DAGENS LÄNGTAN: Sommarn!
DAGENS FUNDERING: Varför?

sovgott

Första avsnittet av Big Brother va ju säääämst. Fattar inte att Vanessa va kille förut ;o
Min blogg är tråkig och jag har ingenting att skriva om så hjälp meej :))) Kommentera. Men nu ska jag iallafall lägga mej och kolla på tv, börjar 20 över 9 imorrn (y) Kanska blir lika dålig uppdatering imorrn eftersom att det är prov i övermorrn, har ingen koll alls så ah. Sovgott.

nu blir det...

eftersom jag missade det igår ;) vill ha en stor jävla godispåse också, men nä det finns inte.

smile

Jag vill kunna ritaaa, har försökt börja på något i en timme men allt bli så jävla fult bara. Åh.. Men nu orkar jag inte mer :) Har ingen aning om vad jag ska göra nu, har skit tråkit. Vill bara bort från snölandet till solen och skita i allt, sverige suuuuger :) iallafall på vintern. Aja hejdå.

blue

Dålig på att skriva jag vet. Men jag har sjukt mycket prov och läxor så jag hinner ingenting. Nästa vacka är det love, ska träffa mimmiii och sen vet jag inte, får se vad som händer :) Jag och Ellen har en jävla massa planer för någon helg och i sommar, mihihih ;) På onsdag har jag historie prov och jag MÅSTE ha vg, eller nä men jag vill verkligen. Jag kommer inte höjas i några känns det som, jag måste bli plugghäst.. Är iskallt här så jag ska sätta på mej myskläder och sen fortsätta plugga. Kuuuul liv :)

Har precis kollat på solsidan, lite diss eftersom att man aldrig skrattar åt det längre typ. Ove förstör hela serien, blir äcklad av honom, han är ju förfan grå? Aja, älskling kommer hit 20 över 10 och innan det ska jag duscha och försöka plugga lite till. Imorgon börjar jag 10 över 9, lite sovmorgon iallafall. Det blir inge Big Brother ikväll för jag hittar inte den där jävla kanalen, hehe ;P
Svar på i vilket program jag gör mina designer i: Jag använder alltid photoshop.

hiss och diss

  • Musik ! Det kan aldrig vara fel på något sett.
  • Lov om en vecka, fyfan va skönt...
  • Min älskling, finns ingen gulligare människa. Han gör allt för mej, spelar ingen roll vad det är, jag älskar honom mest av allt. Sjunga och spela gitarr kan han också :$
  • Myssdress, ååååh, älskar det.

  • Vinteeeeern. Seriöst, ingen njuter av 20 minus och det är fan snart mars, dax att försvinna kanske?
  • Läxor, prov och allt sånt man bara får huvudvärk av.
  • Mens, det ända bra är man kan äta godis och glass och ha något att skylla på. Men att det ska göra så jävla ont..
  • Dryga människor, ska alltid förstör det roliga med sina dryga åsikter om allt.

min kille är bäst

Det blev en annan film istället, mean girls 2, igen. Såg den för några dagar sen, men när Simon sa att jag inte fick se den så var jag ju såklart tvungen att gör det ändå, hehe. Ikväll blir det Solsidan, Time Out och sen Big Brother, gryyymt :) Nu ska jag plugga So och sen duscha. Jag åt middag klockan 3 ? så efter jag duschat kommer jag väl äta en massa mackor :)
Ooooh min mammi har köpt en kaffemaskin så nästa gång jag åker upp till henne ska jag dricka en jävla massa varm choklad (y)

nu blire..


hellu cute

Nu sitter jag lillasyster i mitt rum och gör ingenting, lyssnar bara på musik och myser. Vi har gjort massa fina armband precis. Lillebror ska snart iväg på match så då blir jag ensam hemma ett tag igen, ska plugga en jävla massa, kul. Skola imorgon och snö överallt, kan inte bli värre :)

Söndag

Sommar...
Vaknade för ett tag sen, jag och älskling har kollat på TV ett tag och nu ska vi väl ner och äta. Senare ska jag städa mitt rum som jag skulle gjort varje dag i en vecka typ nu, men idag fan. Måste plugga en del också men de tar jag iokväll. Nu är Simon suuur så nu slutar jag. Puss.

...

Den som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter, kom ihåg att hålla huvudet högt, så att inte dina tårar sjunker lika lågt som fått dig gråta.

true colors

Trodde klockan var typ 12 så jag gick ner och gjorde lunch, sen när jag kom upp så va den halv 4, ojdå. Har pluggat i några timmar nu, fick panik eftersom att nästa vecka är en mördar vecka, saker överallt typ. Men det löser väl sej som alltid. Snart kommer älskling hem från jobbet så jag ska skynda merj att äta upp. Puss.

svar på kommentar

Svar: Jag gör mina designer själv. Tack ♥

Lördag

Min mage, att det aldrig kan gå över.. Vaknade iallafall för ett tag sen. Älskling åkte till jobbet för en timme sen och jag låg kvar i sängen och kollade på bornprogram, hihi. Har precis ätit frukost, igentligen vill ja lägga mej och sova i flera timmar men jag måsta städa.. Skriver mer om ett tag. Puss.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag är kär i dej (förlåt Simon) asså seriöst hur gullig kan en människa bli, och hans röst, döööö va duktig han är. Puss pårej din gulliga sak♥

rubrik

Saknar dej tjejen, och dina söta små syskon!
Nu är det bara jag här helt ensam i husen, skööönt. Magen har äntligen gått över också. Ska snart nej och mysa ner mej i soffan, och äta frukt, höhö.. Föresten så ska jag sparta pengar nu, om jag kan, och köpa galet med nya kamera prylar, typ massa roliga saker. Ååååh, längtar. Puss.

Believe

Spelar ingen roll vad det är, vem som är problemed, vad som händ. Det finns ingen som kan stoppa en från att leva. Alla är starka, alla har något att kämpa för, allt vi behöver är att tro på oss själva. Då klarar vi allt, vad det än är.

kul fast nä

Namn: Elin Eriksson
Piercingar: Navel
Tatueringar: Vill ha, NU
Längd: 1.68
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Brunett
Fräknar: Ja :( men syns bäst på sommaren bara.
Motto: Hakunamata vafan.
Kär? Ja.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaaa.
Tycker du att du är attraktiv? Hah.
Dricker du? Jag överlever utan vatten.
Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? Nya varje vecka, typ.
Vilken parfym använder du? 4 olika.
Vad är du rädd för? Mörker, spöken/demoner, spindlar, komstiga insekter, smutts.
Gillar du att tvätta? Hehe, ja..
Gillar du berg- och dalbanor? Kärlek.

 

Senaste...
Filmen du hyrde? Laddar ner.
Filmen du köpte? Öhm..
Låten du hörde: Blinded by the dark- The Pusher
Låten du laddade ner? Vet inte.
Personen du ringde? Pappi.
TV-program du såg? Ingen aning.
Person du tänkte på? ....


Favorit...
Låt: Har ingen.
Sak att göra: Mycket.
Sport: Fotboll.
Dryck: Vatten.
Kläder: Mjukisdress.
Film: The last song, dear john.
Bil: Vilken som hels bara den är roooosa.
Serie: O.C

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? För många gånger.
Gråtit över en flicka? Jo.
Ljugit för någon? Haha, när ljuger jag inte. Nä skoja, men sällan.
Varit i slagsmål? Hehe, jo :$
Blivit arresterad? Ja.
Träffat någon från internet IRL? Ja.

Antal..
Gånger du varit kär? Asså.. Första och största, så 2.
Gånger ditt hjärta brustit? Många.
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning, sån bitch jag vart så säkert (inte stolt).
Tjejer du kysst? Aldrig seriöst, höhö..

Senaste...

Boken du läste? Läser inte.
Personen du fick e-mail av? Haha..
Personen du fick brev av? Farmor kanske.
Personen du fick sms av? Någon.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Läääänge sen.
Saken du köpte?  Kläder.
Vad har du gjort idag? Dött lite smått.
Var det kul? Jätte.
Brukar du svära mycket? Tänker inte på det.
När stiger du upp på morgonen? Tidigt.
Vad har du på dig? Mjukis byxor och en tjocktröja.
Vad ska du göra ikväll? Myyysa med mej själv.
Var har du ont? Hela kroppen, mest den där jävla magen.
Använder du hårspray? Nej.
Kan du stå på händer? Nee. 
Håkan Hellström eller The Ark? Ingen.
Salt eller socker? Socker.
Gillar du ketchup? Nja, ibland.
Är du glad nu? Nej.
Var du glad igår? Ja och nej. 
Vad dansar du till? Allt.
Stockholm är... ? Awesome.
Göteborg är... ? Bu. Nä men mysigt.
Kan du sjunga? No.
Spaghetti eller makaroner? Makaroner vafan.
Land du vill besöka? USA


hold it against me

hihihih, dålig humor.
Snodde några godisar från pappas packnig, hehe han märker nog inget. Sitter här och dör lite mer för varje minut, går inte att förklara hur ont jag har, typ smågråter lite men det gör bara ondare då så ska sluta :$ nu ska jag fortsätta prata med älskling och sakna honom lite. Puss.

5 timmar senare

Har gort fel på flera ställen men vi lossas inte om dom, hähä. Och pappret ligger helt typ vikt så ena ögat blev fukkat när jag tog kort men jajaaaa :) Är skithungrig, menvärk gånger 1000, feber och snart dör jag. Orkar ingenting, vill bara gå och sova så det är väl det jag kommer göra hela kvällen också. Ska ladda ner en riktigt bra film och äta godis. Puss.

Kom precis hem från skolan. Slutade för en timme sen, galet skönt. När jag var påväg hem så ringde min lärare mej och sa att jag och min kompis skolkat, hon hade letat i hela korridoren efter oss, ja ba men öhm, vi satt utanför hela tiden så du kan ju omöjligt ha gått utanför dörren ens? :P men jaja.. Nu ska jag hitta på något kul. Puss.

sovgott

Har ritat i 3 timmar nu och jag är äntrigen klar med en bild, heheh lite kramp i armen sådära. Nu ska jag borsta tänderna och fixa mej, sen lägga mej i sängen och plugga. Imorgon börjar helgen!!! Puss.

put your hands high

Jag tror jag har den finaste, gulligaste och bästa familjen i världen. Jag berättade att jag fick MVG på matten och nu när jag gick ner för att äta så låg det en packet på min stol, hihi :$ skit söt tröja, tack världens bästa! Nu ska jag rita något, fan va kul det var när jag gjorde de för några dagar sen, haha konstnären.. fast ne. Puss.

föck

En minut sen.
Måste städa mitt rum innan jag får dampanfall. Hatar när det är saker exakt överallt, får panik, då vet ni :) Har också lite panik över att typ allt smink är slut, får pengar om 3 dagar så då blir det smink och hårfärg (y) Imorgon slutar jag 20 över 11, fyfaaan vad jag behöver det. Ikväll blir det pluggpluggplugg, tar aldrig slut. Nu är det mat. Puss.

sant..


Ja = Nej
Nej = Ja
Kanske = Nej
Vi behöver prata = Jag vill ha
Visst, gör så = Det är bäst att du inte gör så!
Gör som du vill = Du kommer att ångra dig senare
Jag vet inte = Jag vet men jag vill inte svara på det

hallådär

Kom precis hem efter världens segaste skoldag. Började 8 och slutade halv 4. Dagen började galet båligt men det vände när jag fick MVG på matte prvet, asså bra där, och sen vände det igen när jag insåg att jag är fan helt körd i no. Kommer inte bli förvånad om jag får ig på provet vi hade idag, allt gick åt helvete, men jag orkar inte bry mej om det nu. Nu ska jag ner och äta något, hatar mens för jag kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt, fettobarn nästa. Men ah. Puss.

gulligull

Nu blir det plugga med älskling som precis kom. Skitkul fast nä. Puss.

Mys

Sitter och myser i min one piece och i mina tjockisstrumpor. Nu ska jag ner och äta och kolla på tv, laaax, favorit! Sen blir det en varm dusch för jag håller seriöst på att frysa ihjäl. Puss.

finare finns inte

Finast i världen, jag älskar dej.
Fan va duktig jag är, jag har aldrig i hela mitt liv pluggat så mycket som jag gjort idag, har mycket kvar men ändå. Kan inte ett skit heller, hehe, men ändå stolt. Mitt ig i religion blev ett g idag också, bra dag. Hihih älskling skickade precis ett sms och sa att jag ska få en liten vovve :$ för söt ibland asså.. Nu blir det musik ett tag, orkar fan inte skriva ett ord till.. Puss.

svar på kommentar

Svar: Första är till Spånga djurgymnasium, kommer jag inte in så söker jag nåsta år igen och går om ett år.
Andra är till Rytmus som ligger 100000 mil bort med jag sökte dit bara för min killes skull, media.
Tredje är sam i jakobsberg, media.

ful unge


Hähä där har vi den. Sov i kläder för det var på dagen, hade inte sovit ett skit på natten så jag fick stanna hemma och sova (y) Hihi min Elin kudde med gulliga kaniner på som jag sovit med sen jag var 3 är också med :$
Har pluggat i tre långa timmar nu, har kramp i axeln och armen eftersom jag inte gjort något annat än att skriva. Har ungefär lika mycket kvar så jag lär ju sitta uppe ett tag ikväll. Provet ska fan gå okej imorgon iallafall. Saknar redan min mobil fast den bara vart sönder i några timmar, nu har jag en äcklig sen gammal ful mobil jag bara vill kasta i vägger för den suuuger. Men nu ska jag fortsätta, döda meeej. Puss.

tre i rad

Tre bilder från idag.
Har inte börjat plugga än eftersom att jag suttit med alla bilder. Men nu ska jag börja. Några från min släkt var ju här i helgen och min kusin tog en bild på mej när jag sov, jag måste lägga upp den sen efter jag pluggat en stund, HAHA jag ser ut som en misdsbildad räv (y) Puss.

goooott

Sitter här med min goda smoothie. Finns ingen godare, eget recept slår allt. Kiwi/hallon/jorgubb/blåbär/vanilj smak, heheh. Kände för att göra något nyttigt eftersom att jag och älskling år cupcakes till frukost, nyttiga. Var klar i skolan efter 10 minuter, åkte hem och sen var jag och kameran ute i över en timme. Ska lägga in alla bilder nu och sen sätta mej och plugga. Min mobil gick sönder nyss också, hähä, jag och mobiler.. Hade 12 olika mobilder förra året, lyckat. Skiver snart igen för jag lär inte plugga så överdrivet mycket. Puss.

:)

Nu ska jag snart ner till skolan för att fixa mitt ig i religion till ett g. Kommer väl vara där i högst en halvtimme och sen gå hem igen. Ikväll ska jag göra om mitt gymnasieval efter min pojkvän tvingat mej, morr, nä men jag vill inte komma in på mitt andrahandsval jag har nu så. Nu måste jag fixa mej och sen gå. Puss.

dream

" En dröm är något man ska uppfylla, inte se som en omöjlighet. "
Min älskling är påväg hit, så jag ska gå och fixa mej nu innan han är här. Är inte alls taggad för imorgon, plugga hela dagen, kuul. Puss.

Något jag verkligen saknar..

Mitt hår som fan var nere vid röven innan den döva jävla frisören klippte av allt. 5 cm för mej var 20 cm för henne. Länge sen jag klippte mej men det har inte växt ut än och jag är fortfarande sur över det.

hihihihi

Hahaha kan inte sluta skratta åt bilden. Älskling, din fot är stor men den där bilden, HAHA. Jag har suttit och ritat hela kvällen, vilket liv. Lillasyster har vart med mej också. Jag är barnvakt och snart ska jag lägga henne. Jag har precis skickat  min gymnasieansökan till min lärare så nu är allt klart, det blev 3 val, hoppas såklart på det första ! Nu ska jag ta ner all disk från rummet och sen lägga plutten. Saknar min pojke :'( Puss.

changing

Måste igentligen plugga men det tar jag ikväll. Nu ska jag göra något som jag inte gjort på 100, hihi rita. Skitkul när man väl börjat. Ingen bra film på tv ikväll som vanligt, ruligt :) Imorgon ska jag iallafall bara till skolan i högst en timme, 10-11, skitskönt. Men resten av dagen går åt till att plugga på no provet som jag inte ens vet vad det är, hehe lyckat. Puss.

bara för att du är så jävla cooool älskling

bilder

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Aldrig.

har är min

Asså du är så galet duktig, man tappar andan, fattar inte att den där stjärnan är min .

Tisdag

Igår blev det dålig uppdatering. Efter skolan åkte jag direkt till min söta Simon, för mysigt var det. Sen åkte jag och åt på kina restaurang och sen tillbaka till Simon för att sova där, myyys var det. Imorse fick jag frukost på sängen, hihi :$ sen åkte han iväg ett tag, kom tillbaka och då kollade vi på film och mysade ännu mera. Nu är jag hemma och äter en cupcake, känner mej extremt nyttig. Ska hoppa in i en dusch sen och plugga. Puss.

Måndag

Jag gick upp halv 7 för att duscha, ska gå om 1 ½ timme. Ska snart gå ner och äta frukost och fixa mej å så. Slutar kvart i 4 idag, sug, sen blir det hem till älskling och sen restaurang med lossas mamma och lillasyster, mys. Imorgon och på onsdag är det ingen skola, sköönt. Men vi har no prov på torsdag och spanska prov på fredag, jag har inte ens fått reda på vad dom handlar om och så, panik. Nu orkar jag inte skriva mej, kanske lägger in något innan jag går sen. Puss.

snö är inte bra

Snart är det dax för solsidan. En av veckans höjdpunkter, har aldrig hänt att jag inte skrattat åt dej. Min humor.  Efter det blir det duschen och sen vet jag inte, ska kanske se på någon rolig film. Just nu mår jag illaaaa, har ätit 2 cupcakes och håller på att spy.. Imorgon är det iallafall alla hjärtans dag, seriöst så tycker jag inte om den dagen sådär jätte mycket. Känns bara som att allt är så överdrivet. Men lite mys är det. Efter skolan åker jag hem till älskling, lite senare kommer min lossas mamma och lillasyster dit och hämtar mej så drar vi 3 på restaurang, det blir kina. Kommer nog bli en bra dag. Puss.

baka kaka


cupcakes

Jag har precis bakat och shiiiit vad goda. Jag måste ju vinna något pris någon gång i mitt liv, tror jag aldrig failat på något som har med baka att gör, gooott :) Jag och lillasyster sitter på mitt rum och äter nu. Ska fixa lite bilder nu. Puss.

min farliga tiger

Orkade inte städa mer så jag plockade fram kameran och hamstern. Lilla gubben, har är jätte gammal nu, går och väntar på döden typ den stackarn. För någon vecka sen trodde jag att han skulle dö när som helst för han krympte jätte mycket och höll knappt upp ögonen. Men nu är han pigg och glad å springer runt. Snart måste jag fortsätta städa igen och sen blir det lunch. Puss.

bilder

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
Mammi. Går inte att sluta skratta ibland, det finns ingen roligare mamma.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Hihi, ska alldtid ha likadana kläder.

28e bilden: En tokig bild.

Tokis.

Söndag

Vaknade vid 10. Igår kom Simon hit en stund, sen åkte han hem och då kom lillebror och hans kompis hit. Hehe, det blev kuul. Sen blev det lite knasigt men ah. Simon åkte för någon timme sen och sen dess har jag städat så det inte ska se ut som en bomb har landat här när föräldrarna kommer. Är ine alls på bra humör. Skitsur på grejer. Men snart kommer lillskrttan hit, min solstrålen som alltid får mej på bättre humör (y) Puss.

kläder

Sakerna jag köpte till Simon kan jag lägga upp efter han fått det.
Topshop- 158kr. 3e hör till en av Simons presenter så jag kan inte visa nu.

Monki- 80 och 200kr.
Hm- 99 och 199kr.
Sen var pengarna slut. Duktig flicka. Puss.

huvudstaden

Dålig uppdatering idag eftersom att jag tillbringat den inne i huvudstaden. Kom precis hem, ska lägga upp bilder på kläderna jag köpt snart också. Kom dit med fullt konto och hem med tomt trotts att jag bara skulle köpa något till Simon.. Blir så jävla arg på mej själv att jag aldrig kan ha kvar en krona. Men nöjd blev jag iallafall. Snart kommer pojken hit en stund, vi ska väl bara prata. Sen måste jag plugga en massa, städa och fixa 100 saker till. Ikväll blir det nog film med lillebror och hans gulliga vän. Puss.

sovgott

Smile bitch.
Myyysig kväll har det vart. Den började med att jag pratade lite med min kära pappa om en del jobbiga saker, sen kom farfar och alla hit. Vi åt, pratade och sen åt vi igen och kollade på tv. Nu är jag jätte trött och måste lägga mej snart. Imorgon blir det stan. Trodde jag hade 0 kr på kortet med det visade sen att jag hade en del, dagens höjdpunkt (y) plus att jag fick pengar av farfar också. Ska köpa en gräääj till pojken imorgon också, alla hartans dag på måndag nivet.. Vet redan vad jag ska köpa, om den finns så lär han bara bli sur, men vafan min humor är min humor ! :) Nu blir det sängen. Puss.

min bebis

Sitter här med en liten tjej som sover. Hon satte sej i mitt knä, vi pratade en stund sen började jag lyssna på musik och sjunga med och sen kollar jag ner för hon verkade så tung helt plötsligt så sitter hon och sover :$ gumman då. Nu är alla påväg hem, jag har duschat och så. Ska bli skitkul att träffa alla ikväll. Dagen började på sämsta sätt och kommer sluta på bästa, grymt :) Puss.

sommar tack

Det här vädret är för mycket, när fan kommer våren? Jag stannade hemma idag även fast jag först inte fick, men det löste sej. Somnade äntligen vid 9 men vaknade innan 10 igen. Sen har jag bara tagit det lugnt typ. Mina kusiner åkte precis till Centrum så nu är jag ensam hemma, ska snart duscha mej och så innan farfar och alla andra kommer hit. Sen vet jag inte vad som händer. Imorgon blir det iallafall stan. Puss.

dö fredag

Hart vart vaken i flera timmar, sov inte ens en timme inatt och jag känner mej helt död. Har inte fått någon jävla sömn på över 2 veckorn nu, något stort jävle fel är det ju. Sömntabbletter tack? Orkar inte någonting och måste gå till skolan, asså döööööööö. Läxan sket jag i, vem orkar seriöst sitta och läsa typ 500 sidor. På galet dåligt humör så nu slutar jag skriva. Puss.

åh

Saknar dej finis.
Jag kommer inte gå till skolan imorgon. Även om mina föräldrar tvingar mej. Kul att vi är typ 9 i klassen, alla är sjuka liksom. Åh va kuuul. Är på sjukt dåligt humör, har världens jävla huvudvärk och sjukt sugen på skola? Läxan tills imorgon har jag inte ens börjat på heller och jag kommer verkligen inte göra den. Snälla döda mej någon.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Jag älskar dej.

favorite

Kom precis hem och är barnvakt till en liten skit, fast hon har somnat i soffan där nera. Jag är inte mycket till barnvakt.. Hade lockigt hår idag, grattis till mej. Och vi hade nationella också, kändes bra men jag vet inte, hoppas på det bästa. Ikväll kommer mina kusiner och imorgon kommer farfar och några till hit. Har inte sett dom på ett tag så det blir kul. Nu måste jag plugga och städa mitt rum innan alla kommer. Puss.

Svart och vit

Åkte ner till ica för att köpa något att äta imorgon på nationella. Sen träffade jag Simon där nere ett tag, åkte hem och sen direkt till Kista. Nu är jag iallafall hemma och laddar för imorgon. Snart kommer älskling och då ska vi sova på en gång har jag bestämmt för jag kommer fan inte vara trött imorgon på provet. Puss.

jeansfeber

Körde på lockigt hår idag för första gången på ? Kom iallafall hem för en liten stund sen. Fick med mej ett par galet sköna jeans, sitter bättre än alla andra. Levi's blev det. Hittade ett till par skitsnygga med dom fanns såklart inte i min storlek.. Men jag blev asnöjd iallafall. TACK FARMOR! Sen när jag kom hem så blev pappa sur för jag är sjuk och får inte åka till stan, men kuuul ska jag sitta här hela dagen och göra ingenting då eller? :P Jaja, nu sdka jag sove en stund. Puss.

make it real

Ska snart fixa lunch och sen ringa farmor om när vi ska åka till stan. När jag skulle gå ut förut så började det snöa och nu när det blev sol så fick jag skitont i huvudet, trevligt. Men nu ska jag ner och fixa mat och sen fixa mej. Puss.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Får alltid ett leende på läpparna när jag ser den här. Glädjespridare rakt igenom. Jag älskar dej.

23e bilden: En bild från i somras.

(skulle läggas in igår)

Precis bredvid farfars hus i Blekinge. Ett stoooort fält med en massa jordgubbar, om jag längtar tillbaka till det...

Onsdag

Blir hemma idag för febern verkar inte släppa. Har huvudvärk också. Men jag ska iallafall orka åka in till stan och köpa jeans med farmor idag. Innan det hade jag tänkt att gå ut ett tag, får panik av att bara ligga inne och inte göra någonting. Men jag får se om jag hinner. Nu ska jag iallafall äta frukost innan magen dödar mej. Puss.

sjukling

Har precis ätit. Nu blir det sängen för mej, feber är för mycket ibland.. Vet inte om det går något bra på tv idag, får kolla. Annars sätter jag på en film på datan lite senare. Puss.

myyys

Nu vill Elin ha en ny mysdress. Dom två längst upp måste jag ha, E på dom och allt, hehe. Nu blir det spara om jag orkar, någon gång ska jag ha dom iallafall.
Har fixat hela garderober och jag har kramp i varje muskel, feber och fixa alla kläder var inte bra. Nu måste jag iallafall plugga. Puss.

when everything is meant to be broken

Kollade precis på The good guy, asså ibland undrar man vad felet på vissa killar är. Skitbra film iallafall, fastnade direkt. Nu ska jag fixa min garderob, orkar inte egentligen men måste. Puss.

värme tack

Saknar sommaren, bort med snön nu förfan.
Kul att det första man såg när man vaknade var att det snöade, just när man bara vill spy på snön. Jag orkar verkligen inte med vintern mer, jag hatar snö, kallt och äcklig slask. Sjuk blir man också hela tiden.
Gick till skolan och hade nationella, gick skitbra, tror jag, men jag gick hem efter någon lektion eftersom att jag tror att min sjuka lillasyster har smittat mej, känns som att jag har feber.
Nu ska jag sätta på en film och ta det lugnt, sen ska jag fick min garderob som seriöst är kaos. Puss.

låten

Nu stänger jag av datan och sen blir det inget mer inlägg. Ikväll blir det lägga sej tidigt, imorgon ska jag inte vara trött när det ät nationella. Har inte så mycket mer att skriva så sovgott. Puss.

tattoo

Ge mej.. Något jag vill ha men inte får, än. 18, då smäller det. Jag tycker att det är så sjukt snyggt på rev benen och handleden. Så första ska vara någonstans där. Då vet ni deeeet :)

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Då man var en liten skit, inga bekymmer då inte. :)

heaven

Saknar...
Jag och lillasyster har suttit och kollat på Bolt, haha grymt bra film. Längesen jag skrattade och grät så mycket för en film, skit bra och sorglig. Åt precis och jag tror att det var någon jag är allergisk mot för mina läppar kliar som fan och det ser ut som att jag har gjort några läppförstorningar, gulligt. Nu lyssnar jag på musik, ska snart börja plugga. Om en timme kommer Simon, då blir det myyys. Puss.

movie

Jag har precis kommit hem från skolan och nu ska jag och lillasyster sätta på någon film, mys. Puss.

måndag

Har fixat klart mej och allt. Hade världens jobbigaste natt, mådde illa som fan. Sen när jag gick upp så fick jag galet ont i huvudet och började blöda näsblod ? läskigt. Men nu är det iallafall bra. Slutar sent idag, men ändå en ganska skön dag. Nu ska jag gå och fixa det sista sen tar jag bussen. Puss.

solsidan

Har pluggat klart och ätit, så nu blir det glass och solsidan, grymt. :)

just for a while

Mitt lilla busfrö.
Nu är jag hemma igen efter många timmar bil. Jag var så trött i bilen att jag höll på att dö. Kunde inte hålla upp huvudet och tappade typ hörseln för jag märkte knappt ljud, läskigt. Men nu är jag ju iallafall hemma och känner mej lite piggare. Nu har jag en massa plugg som ligger och väntar på mej, jag-orkar-inte men jag måste. Liver är inte alltid roligt. Jag skriver mer ikväll sen. Puss.

blicken säger allt


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

Ellen, min andra halva !

angels

Har vart vaken i någon timme nu. Snart åker jag upp till Gävle och träffar mamma en stund. Så jag kommer inte blogga mycket alls idag men jag skriver när jag är hemma igen såklart. Simon åkte precis också. Är skit trött och har ont överallt, men det går väl över någon gång. Men nu måste jag gå och fixa det sista innan jag åker. Puss.

gitarr

Har vart med lillebror och hans kompisar hela kvällen, hehe. Vi har kollat på skräck och sen lite av en annan som gick på tv. Dom gick precis ut nu och jag sitter uppe på min rum och spelar på älsklings gitarr. Skitkul är det, fast jag kan bara en låt och den har jag hittat på själv, så så kul är det kanske inte. Men sen kommer iallafall Simon hit och sover så då är jag inte ensam hemma längre. Imorgon åker jag upp till Gävle för att träffa mamma snabbt och sen hem igen, så det blir mycket bil. Kanske skriver snart igen om jag orkar. Puss.

twelve

Jag har precis kollat på Twelve, trodde inte den skulle vara bra alls men ville ändå se den bara för att min favorit var med, 50 cent. Små armar människan har, börja träna lite förfan. Men den va ganska bra ändå. Eller hemsk typ. Man grät lite hela tiden kändes det som. Alla dog, eller många iallafall och knarkade och ja.
Jag vill verkligen gå ut och bara gå eller fota men jag orkar inte. Jag vet inte om jag fryser eller svettas, har ont eller inte så jag stannar bara inne nu och kollar om jag orkar snart. Kanske ska kolla på någon mer film snart också men jag får se. Nu ska jag duscha iallafall. Puss.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Min lillasyster, såklart. Hon är bara 5 år, 6 i april, men är ändå som en storasyster för mej ibland. Hon finns alltid där, oavsett vad. Hon gör allt för mej. Hon märker när det är något, hon ser när något är fel utan att jag behövt säga någonting. När hon märker att jag är ledsen så sätter hon sej bredvid mej och bara håller min hand eller kramar mej, hon är för underbar den där tjejen. Jag dör och dödar för henne. Hon är allt och kommer alltid att vara det.
Jag älskar dej gumman.

svar på kommentar

Svar: Självklart kan jag det :)
När jag skulle fylla 14 så ville jag pierca mej men pappa är typ helt emot det, då är det bra att man har skilda föräldrar och ens mamma gillar sånt där så då frågade jag henne. Men hon sa nej eller jag ska tänka på det. Jag blev bara sur och försökte bara glömma piercingen. Sen när jag var uppe hos henne någon helg innan jag fyllde år så gick vi runt ute bland affärer, gick in på en sån där tatuerings affär och jag trodde bara mamma skulle typ in och titta eftersom att hon har flera tatueringar och så. Sen fråga tjejen i kassan mej om det var jag som skulle pierca naveln, jag fick panik och stog bara och gapade. Sen helt plötsligt hade jag en, pappa visste ingenting, men när han väl fick se den när jag kom hem så tyckte han bra att det var fint såklart. Men ja så gick det till och det var över ett år sen nu, det gjorde inte alls ont, det gör ondare att ta hål i öronen.
Den har jag på mej just nu, S för Simon, min gulliga pojkvän.
Jag hittade bara dom just nu, flera är borta och jag vet inte vart jag kan ha lagt dom ? Men dom kommer väl fram någon gång hoppas jag. Min favorit, längst till höger, är ju såklart sönder, men när jag fått ihop lite pengar så ska jag ta och köpa en massa nya.
Det var väl typ allt, fråga om du vill veta något mer.

rent hus

Typ 5 avbrutna naglar senare. Nä men jag kan inte städa utan att naglarna går av, jag blir galen. Men äntligen är det rent här inne iallafall. Skulle ha sovit hos min storasyster idag igentligen men hennes små gullungar är sjuka. Jag börjar också bli sjuk tror jag, fryser sjukt mycket och mår illa som igår. Så jag ska lägga mej och kolla på film snart. Puss.

i don't have to make it

Gulligt.
Vaknade precis av att älskling gick till jobbet, och jag skickade precis in en anmälan om ett helgjobb (y) så nu är det bara att hoppas. Vill verkligen ha lite extra pengar, jag hatar känslan av att ha ett typ tomt konto varje dag. Får jag inte jobb där jag sökt in nu så letar jag vidare tills jag får ett. I sommar ska jag jobba i minst 2 veckor också, vet inte vart men det får jag se då. Nu ska jag städa mitt rum jag jag skulle gjort igår igentligen, hehe. Bättre sent än aldrig. Puss.

smile

Undvik mitt fina städade rum. :)
Jag är glad, jätte jätte jätte glad. Pratade precis med farmor och vi ska åka och köpa nya jeans till mej nästa vecka, åååh tack! Min räddare i nöden. Farmor du är världsbäst, det vet du hoppas jag. Jag älskar dej, tack ♥
Fast nu har jag bestusångest, Diesel, Miss Sixty, Levi's, vad? Det blir väl ett träningspass efter alla jeans jag kommer prova för dom här ska sitta perfekt, allt ska vara perfekt, inte ett minsta litet fel på dom. Hehe. Puss.

You make it real for me

Tagen för 2 minuter sen.
Jag har aldrig haft så tråkigt, frusit så mycket, mått illa så mycket på en fredag som nu. Fredag ska vara den dagen man är på topp, inte känna såhär.. Simon är iallafall påväg hit nu, då kommer jag inte vara ensam längre, super. Just nu sitter jag bara och lyssnar på bra musik, vad skulle man göra utan musik? Jag skulle vara död utan den. Då vet ni. Puss.

ge mej

Är desperat efter jeans. Ge mej pengar någon, snälla. När jag äntligen hittade mina jeans som satt perfekt på och allt, så går dom sönder, inte lite heller. Haha skrattar när jag tänker på det fast jag igentligen borde gråta. Jag skulle dra dom från en krok, en vass, krokjävleln fastnar i jeansen och river upp hela jävla benet, hahaha. Hur kul är inte det liksom. Nej men jag ver inte vad jag ska göra. Har levt i mina mjukisar i veckor känns det som.
Ikväll kommer lillebror och pojvännen hit och sover här, är sjukt mörkrädd så det passar mej, hehe. Ingenting på tv som vanligt och har ingen bra film hemma heller, kul. Nu ska jag fortsätta att leta efter jeans. Puss.

.

Postat av: Anonym
Varför pratar du så dålig engelska? Är det sekretessbelagt?
Svar: Haha jadu, har ingen aning om vem du är och hur fan ska du vetu hur jag pratar, har ingen aning om vad andra frågan betyder så jag vet inte ? :P


Postat av: vddv
vilken BH storlek har du??? ^^
Svar: Hah? :p 75c

Postat av: Ellen Björkung
Varför är du så underbar älskling? :*
Svar: Man blir som man umgås gumman! ♥

Postat av: Anonym
Är du oskuld ? 
Var ser du dig sj om fem år ? 
Har du funnit ditt livs kärlek isf vem ?
Svar: Nej.
Rik som fan, sitter i en fet villa i USA, haha nej, men jag vet inte, kanske går runt med en bebis i magen.
Min Simon är underbar, min prins.

Postat av: Olle på bollen
Är du mästare på särskrivning?
Svar: Haha, ja faktiskt.

Postat av: :)
Hur många skolor har du gått på ?
vad ska du söka för gymnasium ?
kan inte du berätta nåt om dina gamla vänner, några du inte umgås med längre, eller dina vänner du har nu,
kram !
Svar: 2 stycken.
Spånga, naturbruksvetenskap.
Jag ska fixa ett inlägg om det :)
Kram

Postat av: Anonym
vad har du för kamera?
vilka objektiv har du?
vart redigerar du dina bilder?
när började du fota?
när fick du din kamera?
har du några tips på vad man kan fota?
Svar: Canon eos 500d
Standard objektivet, 18-55, och ett 70-300+macro.
Photoshop, aldrig något annat.
För flera år sen, när jag var liten, kommer inte riktigt ihåg.
Jag har haft flera men köpte min system för runt ett år sen.
Exakt allt, vad som helst.

19e bilden: En person som är snygg.

Asså, behövs ord? Herreguuuud, det där är leka med elden, dom är för farliga.

jag älskar dej fredag

Sitter och gör absolut ingenting, har gjort det några timmar nu. Vill egentligen bara gå och lägga mej, men nä. Ska fixa till mitt rum som är kaos och sen gå och hitta på något. Skolan gick fort och vi jobbade ingenting på någon lektion, skönt? ikväll ska jag börja svara på några frågor, så fråga nu, länkPuss.

Äntligen fredag

Utanför mej just nu.
Börjar egentligen skolan nu men jag orkar verkligen inte med spanskan, så jag går till nästa lektion istället. Mitt rum ser ut som jag vet inte vad så efter skolan blir det städa, kul. Slutar fem i tre idag, sista lektionen ska vi iallafall kolla på en film så det kommer nog bli en bra sista dag. Sov inte speciellt mycket inatt heller, men jag känner mej piggare. Nu ska jag platta håret och fixa mej. Puss.

glöm inte frågestunden, länk.

dagens

Tröja- Hm
Byxor- Adidas

glöm inte frågestunden, länk.

you and i

Sitter framför datorn i mitt iskalla rum och lyssnar på den här låten. En favorit jag aldrig tröttnar på. Ska snart byta om till myskläder och sätta mej vid tvn där nere, kanske sätta på någon sorglig film och plocka fram näsdukarna, haha nej, men är det något jag tycker är skönt så är det att få gråta ut i sin ensamhet när man är så trött att man inte förstår att man är vaken. Vet inte varför men så känner jag.
Sitter och tänker på min pojkvän av någon anledning, vet inte varför men det gör mej lite galen att inte kunna sluta. Träffade honom för några timmar sen, jag vet att han kommer snart men jag saknar honom något galet ändå. Jobbigt värre.
Men jag skriver senare när jag har lust. Puss.

glöm inte frågestunden, länk.

you are my special

Bland folk är du inte den klokaste men hör man dej i enrum känns du så annorlunda, en person inom dej jag inte trodde fanns. Dina ord, dom kloka orden, fick mej att ändra min syn på saker och ting. Du fick mej att förstå vad det egentligen handlade om. Du fick mej att våga, så tack..

glöm inte frågestunden, länk.

18e bilden: En bild på din fritid.

Los Angeles, USA. En dag är mitt liv där, på andra sidan jorden. Långt bort från allt, den staden är min framtid.

glöm inte frågestunden, länk.

you

värme
Efter att man inte har sovit ett skit på en hel vecka så kändes det inte så kul att gå igenom längsta skoldagen på veckan. Somnade på non, grät på engelskan, ja var helt förstörd hela dagen. Inatt måste jag sova, jag orkar ingenting. Höll på att svimma när jag kom hem och allt är bara helt åååh. Men imorgon är det fredag, slutet på det tråkiga och början på det roliga. Måste verkligen plugga ikväll men jag vet inte om jag orkar, får se hur jag gör. Kul inlägg.. Puss.

glöm inte frågestunden, länk.

sovgott

Nu är Simon här vilken sekund som helst så jag ska ta och fixa mej. Vi ska väl lägga oss på en gång, myspys. Kommer antagligen somna på en gång, har bara sovit någon timme varje natt i nästan en vecka nu så jag är överdrivet trött. Ja intressant, men godnatt då. Puss.

glöm inte frågestunden, länk.

tried to hard

Har precis ätit god mat, kött och klyftpotatis för den som undrar, goooott. Snart blir det min efterlängtade semla som jag väntat på i seriöst månader. Efter det måste jag plugga no, sen kommer älskling hit och då ska jag hjälpa honom med matten. Så ser min kväll ut. Puss.

glöm inte frågestunden, länk.

let the rain wash away all the pain of yesterday


glöm inte frågestunden, länk.

FRÅGESTUND

Kände att jag ville få igång bloggen lite och jag har inte haft någon frågestund på hundra år. Så nu är det bara att fråga på, vad ni vill. Det slutar när jag känner för det, ikväll eller om 2 dagar, ingen aning. Fråga en massa nu.

17e bilden: En ovanlig bild.

pappa är inte som andra, han bakar snoppar istället för lussebullar, humor på hög nivå.

wonder why

När pojkvännen inte är hemma, har lämnat gitarren och man samtidigt har tråkigt så finns det väl bara en sak att göra. Inte för att är så bra eller ens kan någonting, men kul är det ändå. Kom på en låt, helt själv som jag spelar om och om igen. Det blev lite tråkigt en tjatigt tillslut, men skitsamma. Lillasyster skrattade bara åt den, då känner man sej duktig.
Ska ta och plugga lite nu, har no tills imorgon och engelska tills på fredag. Så jag skriver mer senare. Puss.

Onsdag

Vaknade för ett tag sen och nu har jag precis fixat mej. Simon ligger och sover fortfarande. Ska snart ner och ta fram frukost också. Idag slutar jag kvart över 2 tror jag med det är ändå en av dom segaste dagarna. Måste packa ner en sko till bilden också eftersom att vi ska rita av dom. Puss

like a punk

Har pluggat en del nu, så nu ska jag lägga mej och mysa med lillasyster och lyssna på älskling som sjunger och spelar gitarr i rummet bredvid. Puss.

promise in the dark..


16e bilden: En bild på dig själv.

glömde lägga in en bild igår så jag kör på två idag.

tråkig, trött och nästan osminkad tjej, kan man bli snyggare?

15e bilden: En person som du vill vara med.

min mamma.

svar på kommentar

Svar: Hallå där, gud vad glad jag blir, tack! :) jag vet inte om jag har några direkta tips, men det jag gjort är väl att äta en jävla massa glass, gråta tills tårarna tar slut (känns faktiskt bättre efter man gråtit ett tag) och verkligen försöka gå vidare. Saker i livet händer, är man inte menade för varandra så funkar det inte och för eller senare så hittar man en ny. Kram.

let it go

Slutade 10 i 3 idag, men den gick ändå ganska fort. Har vart så äckligt trött hela dagen, kan inte ha sovit någonting alls inatt. Nu har jag en massa att plugga, trevligt, men först blir det duschen så jag piggnar till lite. Hade föresten matte prov idag, det gick bättre än förväntat så tummen upp för det. Puss.

tisdag

hihhi gulligt.
Vaknade typ precis och har fixat mej. Ska väcka simon nu och sen äta frukost, första lektionen har vi matte prov, kuuuul :) Puss.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...