sötnöt

Nu har jag pluggat och ätit glass i stora lass, hiihihih. Så nu blir snart sova, puuuuss.

Siiimån <3

Heeeeeej :)
Just nu känner jag mig väldigt gay när jag sitter i gammalt smink och bloggar, men jag kan skriva lite för Elins skull :))) Hon sitter i mitt knä och dansar och säger att hon kommer... tjejer :/ Killar kan i alla fall behärska sig, haha :) Idag har jag haft musikal, det var jättekul :))) Nu ska jag pussa Elin och sen tänkte jag putta ner henne från mitt knä, börjar göra ont :( Hejdå / Simon (((((((((((:

ALL AROUND THE WORLD

Då är man hemma igen då. Har skit ont i halsen och äter macka. Idag ska jag bara plugga, love my life. Skriver senare, puss.

Torsdag

Sitter och fixar mej, har inte lust alls att gå till skolan men måste. Eller nä ja måste inte men taskit mot simon annars. Nu ska jag ner och äta och sen dra till äckelskolan.

:)

Har fixat en ny design, tryck på F5 om de inte har ändrats. Blev inte sådär jätte nöjd men skitsamma. Älskling är här snart och jag drogar halstabletter. Ska gå och ta bort sminket nu sen ska vi väl bara sova. Ha en bra kväll sötnosar !

J A G  S A K N A R  S I M O N  ! ! !

this much i love you


Har läst 37 sidor nu (y) fan va duktig jag är, bara typ 43 kvar.. Men jaja, det fixar jag väl på något sätt. Ska lyssna på musik ett tag och läsa ruliga bloggar. Livet leker, woooho. Nu ska jag gå och droga halstabletter, ah hejdå.

Livet njuter inte av sig själv.

Har precis skrivit klart en kärleksdikt på spanska, hehe. Ska läsa 80 sidor i bok på svenskan också, har inte börjat och jag kan inte läsa böcker så jag laddar ner filmen och kör den lätta vägen :$ inte för att boken är lik filmen alls säkert men skitsamma. Letar runt efter en ny bikini, alla i min storlek är ju sluuuut -.- men jag tror att jag hittat en som ja ska köpa hem ikväll om jag hinner.

Dag 26

ditt dröm bröllop

Det där är inte ens i närheten av vad jag tänkte men det fanns ingen bild, men typ så.

svartvitt

En av alla tusen bilder, lägger upp fler ikväll. Nu ska jag ner och äta någonting och plugga, huur kul verkar inte de.. Saknar min älskling, kom hem.

jag är nästan där

Hade ingen att göra så jag bestämde mej för att foto, höhö. Lägga upp bilder lite senare. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sen fixa bilder å äta. Pussar på er.

goooott

Jag vill haaaaa !
Har precis ätit frukost. Blir hemma idag eftersom att jag är sjuk, IGEN. Hatar det här, men snart är det vår så då blir det väl bättre. Idag ska jag försöka plugga igen allt jag ligger efter. Men nu måste jag städa här, det ser ut som skit i mitt rum. Pussaaaar.

lillen

Hehe, ja vi alla har vart små. Har fått skitont i lungorna, hur kul är deeeet.. Ska ta det lugnt hela dagen, typ bara plugga och sova. Är kanske hemma imorgon så jag kan vila tills på torsdag när jag måste till skolan och se på när älsklings musikal igen för typ 100de gången, hihi :$ men nu ska jag snart äta tror jag så babaay.

svar på kommentar

Svar: asså jag kollar överallt, minsta lilla sida jag hittar letar jag igenom. :)

-.-

JAG ORKAR INTE. Har vart sjuk i över 3 veckor nu, asså veckor.. Fattar inte, nu blir det värre igen. Suuuug vinter. Ska fan proppa i mej c-vitaminer nu, å jag som hade tänkt å träna idag också. Men nee.

to be

Hårfärgen blev ju sämst, 0 skillnad sen förra. Ska åka och färga hos frisör istället. Sitter och letar runt efter balklänningan, faan vad mycket det finns men typ ingenting jag vill ha.. Aja, någonting borde man ju hitta. Saknar min älskliiiiing, kom hit :(

Dag 24 och 25

Något du har lärt dig.
Haha, ingenting typ. Eller fattar inte riktigt :)

Sätt din musik-spellista  shuffle, första 10 låtarna.
Ååååh orkar inte. Men jag lägger in 3 bra iallafall, tryck på siffrorna.
1
2
3

hårfärgning hära

Sitter med färg i håret, säger inte vilken färg, höhö. Men jag lägger in bilder senare. Ska gå och duscha nu så pöss på er.

tjadär

Kom precis hem från skolan, slutade 20 i 2, huuuur skönt?? Är hungrig igen så jag ska ner och äta något, sen får jag se vad jag gör. Ikväll blir det plugga som faaaan!

guudemorgon

Tjabbaaa. Mitt humör idag, dööööö. Inte att leka med. Och så har man en pojkvän som är efterbliven och det blir ju inte bättre för det.. :)))) skitsamma, skola idag igen. Har inte pluggat någonting alls så nu ligger jag efter som fan i allt, åååååh. Hejdå.

förlååååt

Skriver inte speciellt mycket eftersom att jag inte är hemma. Är hemma hos älskling, har är och köper gott på coop och sen ska vi mysa när han kommer. Jag måste hem imorrn.. Men jag åker hit igen så fort jag får vilket lär ta ett bra jävla tag verkar det som, :'(((((. Kommer inte plugga någonting efter all skit som hänt, hr en jälva huvudvärk. Så ah, skolan lär gå åt helvete nu, kul precis till slutbetygen.. Kommer inte kunna skriva mer idag tror jag så sovgott.

Måndag

Ignorera att det ser ut som att jag har snopp, hiihhihi. Jag är iallafall hemma hos simon, kom hit igår kväll. Har precis fixat mej och så och snart ska jag gå till bussen. Slutar kvart i 4 så det lär bli en seg och tråkig dag. Puss på rej. Bloggrekord igår också, keep it up sötnosar.

.

har bara en sak i mitt huvud just nu, dethär är bara början.

just get that clear

Har försökt skriva någonting jag känner, men jag vet inte vad det är för känsla. Skitsamma, jag saknar dej, det räcker.

hejdär

Igår, ganska suddig sådär, hehe. Nu blir det thaimat, livet har sina underbara stunder (y) Ikväll blir det bara film och slappa helt ensam, ganska skööönt ibland. Tjaråå.

no lifer

VISSTE DU ?

att jag vill ha - tillbaka ....
att min senaste kyss - var igår.
att jag pratar - huuuur mycket som helst eller ingenting alls.
att kärlek är - allt för mej.
att jag gillar att - fucka ur.

att jag alltid kommer att - leva för dom jag älskar.
att jag är hemligt förälskad i - mihihi.
att sist jag grät var - til och från hela dagen.
att idag har jag - typ bara ätit godis.
att jag just nu tänker på - simon.
att i kväll ska jag - försöka träna.
att i morgon kommer jag - ha sovmorgon (y)
att jag hoppas -
att det löser sej.


VAD :


Längtar du till mest just nu? SOMMAREN !
Ska du göra i helgen? ha galet kul.
Har du för kläder på dig? mjukisar och tjocktröja.
Gjorde du igår? var i stan med ellen och sen hos felicia.
Ska du göra i sommar? ha så jävla kul varje dag.
Åt du senast? godis.
Har du för mobil? världens bästa.
Vad köpte du senast? kommer inte ihåg.
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? svimma eller spy antagligen.


Hush baby

Asså fyfaaan. Jag har VÄRLDENS äckligaste infektion i ett av hålen i mitt öra. Sjukt svullet och bara rinner allt möjligt från det. Går inte att förklara hur äckligt det är. eeeeew försvinn snälla.. Sitter och dunkar musik med mej själv och käkar fortfarande godis :$ Ikväll blir det nog thai, faaan va gott då.

gårdagens shopping

Allt från bikbok. Ringen och örhängerna kommer jag inte ihåg vad dom kostade. Tröjan 249:- tror jag och leggingsarna 199:-
Sen köpte jag toffsar och fick jag spetsstumpbyxor, hårnålar och nånting mer med gratis. (y)

dear life

Har så jävla tråkit just nu, ensam hemma, helt dött. Blir inte träffa simon idag... Nu ska jag göra det jag är född till att göra som ingen vet om vad det är, höhö :) Skitväder och kallt så man kan ju inte gå ut heller, har vart sjukt i nästan 3 veckor nu så jag orkar inte att det ska bli värre.

just nu

Godis och någon bra film. Njuta av sista lediga dagen, myyyys.

Dag 23

favoritfilm?

Step up filmerna, kan se dom 100 gånger om utan att tröttna, så jävla bäääst !

Söndag

Hade en grym dag igår. Var först med älskling ett tag, sen åkte jag till stan med ellen och kollade runt där i flera timmar och sen bio lite senare. Efter det så åkte vi till Felicia, det var skitkul, tack sötnos! :) Jag och Ellen var hemma hos mej runt 1 och då åt vi pommes förfaan. Hon åkte precis och nu ska jag äta godis från igår :$ Vet inte alls vad jag ska göra idag, ska försöka träna lite eftersom att de va några dagar sen. Vill träffa min älskling också så kanske de me. :)

Dag 22

Vad finns i din väska?

Allt möjligt, just nu typ skräp, skolböcker, tamponger, och blablabla. Vet inte vad jag har mer.

Lördag

Vaknade för typ en timme sen, låg vaken ett tag och sen duschade jag. Nu sitter jag bara här och tråkar och älskling bäddar min äckliga säng. Ska snart ner och äta frukost. Vid lunch drar jag in till stan med min älskling ellen, ska köpa lite smink och kolla på bal klänningar och så, sen blir det donken och bio. Senare drar vi viare till Felicia. Dagen kommer bli grym.

Dag 21

Dina tankar idag.

Dom har gått upp och ner. Har mest tänkt på min älskling och att det är heeeeelg !!! Just nu tänker jag bara på hus underbart livet kan vara. Stay gold.

fredag

Äntligen fredag, stor hiss ! Sitter här med mina kära vindruvor och ska snart städa rummet. Musiken är på och jag bara njuter. Imorgon blir det stan och bio med finaste Ellen och sen ruuuligt senare. Sover nog hos henne också. Ikväll ska jag se älskling musikal, som jag såg igår, hihih men ikväll är det premiär, ska bli skitkul, fan va duktig han är. Men jaa jag skriver mer sen, puss på er.

idag

Är han inte fin sminkad ? :$ haha aja lite bilder bara.

Dag 20

Smeknamnen du har och varför.

Inget, för jag heter Elin och behöver inget, mina förra var för pinsamma för att ta upp här..

mmh

Förlååååt för att jag vart sämst på att skriva. Men jag har vart i skolan tills nu. Har kollat på älskling när han sjunger, fyfaaaaan va duktig du är gubben ! De var galet kul iallafall och nu är vi hemma hos mej. Har precis ätit och han sitter nere och pluggar. Ska snart fixa mej och så, aah kul.

Sovgott

Snart är Simon här och när han kommit så ska vi väl bara sova, pöss.

..

Jag saknar min älskling, varje sekund utan dej känns som ett år.

Dag 19

Något du saknar.

Att dansadansadansa. Fast har börjat dansa varje dag igen, eller försöker varje dag. Lycka säger jag bara, att vara sej själv och skita i allt annat !

home

Suddig och ful bild, menmeen. Är hemma och har precis ätit iallafall. Var med älskling i skolan ett tag, han är fortfarande kvar där nu. Min duktiga pojke :) Känner mej täppt som en jävla någonting så nu blir det nässpray och sen sängen ett tag. Har inte vart såhär trött på länge.

never this

Hallå där alla. Har bildbrist fall ni undrar varför det är så jävla tråkit här men kommer fler snart. Kom hem för ett tag sen, sen kom en tjej hit och intervjuade mej om min andning. Fick 100 spänn för det (y) Och nu äter jag frukt. Om en timme ska jag ner till skolan igen med kameran, hähä. Så jag skriver när jag är hemma igen. Pöss på er kära läsare.

Onsdag

Tjulu. Här siitter jag och tråkar. Ska snart ner och äta å sen upp och fixa mej lite till. Börjar med idrott idag, balett, ojoj. Slutar kvart över 2 och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Puss.

I'm gonna stand till I get there

Fyfan vad uttråkad jag är. Känner mej mycket sämre igen nu också, så jävla typiskt. Men jag måste verkligen till skolan imorgon ändå, hur mycke ja än vill stanna hemma.. Ska ändå bli lite skönt å komma ut, hatar att bara sitta här hemma. Ska iallafall lägga mej i tid ikväll så jag blir bättre. Nu har jag fixat sommarjobb, eller inte fixat men skickat in ansökan så väntar bara så svar. Imorgon ska jag försöka fixa helgjobb också, naaajs, hoppas att det går vägen. Aja, nu måste jag sätta mej med allt plugg, döda mej, så tjarååå.

Go hard

Hela dagen har gått åt till ingenting typ. Hunnit tränat och pluggat lite, annars har jag inte gjort ett skit. Imorrn blir det iallafall skola, balett på idrotten, haha. Aja, längtar galet till lördag! Inget mer att säga på hejdå :)
Just nu är min älskling på rytmus och gör musikprov, eller vad heter det ? Skitsamma, det går skitbra, det vet jag eftersom att du är bäst gubben! ♥

livets mening

Du ger mej allt jag inte trodde fanns. Älskar mer än vad man kan förklara, du är mitt allt. Den som alltid finns där och alltid ställer upp. Allt du gör betyder så jävla mycket, du fattar inte. Jag dör och dödar för dej, jag kämpar för dej tills jag slutar andas. Du är äkta kärlek. Den finns ingen som dej, inte ens nån som är i närheten. Jag älskar dej tills jag dör älskling.

jump inside your love

Det går utför.. Inte fatt ni fattar men så är det. Måste få i mej någonting också så det inte händer igen. Orkar inte tänka på det.. Så nu ska jag plugga och tänka på annat istället, puss.

do it

Så är det !
Nu blir det dans ett tag, ska försöka träna en timme men vet inte om jag orkar eftersom att mitt huvud är som det är. Men får se. Efter det ska jag städa och fixa lite andra saker, och sen sooova :) Skönt.

Dag 18

Favorit plats att äta på.

Picknick på stranden är väl inte sådär jätte fel, en massa frukt, mmmmh.

i'm in the house

Åh fyfaan. Ge mej sommar nu så man slipper vara förkylld hela jävla tiden. 3e gången jag blir sjuk på 2 veckor ? Aja, stannar hemma idag iallafall, ska försöka städa lilla hamsterns bur och sen komma iform lite. Har precis fått i mej frukost, ska börja plugga lite snart. Hörs senare.

eyes

Mår dåligare för varje minut känns det som. Tror jag har fått feber nu också så jag hoppar över träningen och lägger mej tidigt istället. Blir fan aldrig frisk... Åt nyss, för mycket känner jag. Nu ska jag plugga lite, duscha och sen lägga mej och kolla på en unge i minuten, världens gulligaste program. Pussar.

Dag 17

Något du ser fram emot?

Sommaren, allt jag tänker på just nu. Värme, sköna kvällar, ingen skola, slippa alla man måste träffa varje dag fast inte vill, allt. Känner på mej att sommaren 2011 kommer bli den bästa någonsin..

Be proud of who you are

Mitt jävla huveeee. Har så ont att jag spyr snart. Somnade en stund efter skolan, men blev inte så mycket bättre ändå. Han en del att plugga så ska sitta med det ett tag, sen kanske träna om jag orkar och kanske träffa simon en stund, får se om jag hinner. Men ah har inget att skriva nu så vi hörs senare.

Måndag

Jag för 5 minuter sen. Vaknade för nästan en timme nu, ska snart ner och äta och sen till skolan. Så hejdåå :)

never..

Livet har sina mörka och ljura sidor, varför kollar vi alltid åt fel håll ?

Har precis ätit äppelpaj och ett helt hav med vaniljsås, kärlek, men det känns inte lika bra efter när man känner att magen växt en del.. Har kollat på solsidan, sista avsnittet, alltid lika bra. Tror att simon är påvär hit så jag ska gå och fixa mej nu. Blir inga fler inlägg nu, höres i morrg dårå :)

Dag 16

drömhus.
Jag vet inte, har flera olika. Från en liten gullig sluga på landet till ett stort slått i kalifornien. Vill ha en massa olika hur när jag blir stor (y)

.



Hatar att jag är in i helvete jävla svag..

nu blir det...

Lillefot. Ååååh va länge sen. Myyys.

i'm gonna be forever

Skitgammal bild, haha gulligt..
Kom nyss hem. Har haft vääärldens jävla huvudvärk så jag knappt kunnat höra eller se någonting. Ingen tablett verkar hjälpa så jag ska lägga mej och halvsova och kolla på film snart. Lax ikväll, vilken jävla hiss (y) och sen äppelpaj å vaniljsås, hähä hej tjockis på mej ikväll.

Kista


Har tränat, duschat, ätit och nu åker jag mot Kista för att möta älskling där. Hörs senare.

Träning

Nu blir det träna i en timme. Samma som igår, lillasyster ska vara med och lära sej lite också. Vi hörs senare.

Söndag

Vaknade av att jag trodde att det var sommar. Fönstret var öppet och det kom liksom varm (?) luft in, och det var helt blått och sol, sen kollar man ner så ligger det snö.. Men ändå, det är fan vår nu ! Idag ska jag bara plugga tror jag. Ska kolla på barnfilmer också, hihih. Men nu ska jag äta något så herråå.

dance

Har tränat galet hårt i över en timme nu. Fan va skönt det känns, kanske inte va sådär jätte smart eftersom att jag är sjuk.. Menmen, skitkul iallafall. Simon kom nyss och han ligger i sängen och typ läser. Har inte sådär jättekul eftersom att allt verkar helt dött överallt, wohooo. Ikväll blir en tråkig kväll. Puss på er.

keep your angle close

Två bilder på min ängel från i somras.
Snart slutar älskling och då kommer han hit. Är sjuuuukt godis sugen, skulle kunna försöka tigga lite men han har redan köpt en jävla massa till mej så jag hoppar över det, hähä.. Jag och lillasyster sitter och lyssnar på musik och laddar ner massor av barnfilmer. Men nu ska jag ner och kolla om det finna någonting nyttigt i kylen, ska försöka sluta med allt onödigt.

Dag 15

Din Fashion Style.

Det jag har tar jag på mej, allt mellan rock och ballerina, haha nä men jag har ingen speciell stil. Det som passar tar jag.

Lördag

Sitter framför datan och dunkar musik och äter vattenmelon till frukost. Älskling gick nyss till jobbet också. Han är för bäst.. Igår när jag inte kunde sova så kom han upp med ett vaniljhjärta :'$ Känner mej lite bättre idag, nästan ingen huvudvärk kvar. Vet inte om jag orkar göra något speciellt idag men ska försöka gå ut en stund iallafall.

smile bitch

Sitter vid datan och lyssnar på skaka rumpa musik. Väntar på att älskling slutar jobbet så ska vi äta när han är här. Blir självklart mat vid tvn eftersom att det är djurgården på tv, kärlek. Men nu ska jag ner och proppa i mej en massa tabletter så jag håller mej pigg tills ikväll.

when it's love

Fixade nyss allt på banken. Eller ah inte allt eftersom att dom skicka hem typ 20 papper till ? Men skitsamma. Mår skit och vill bara sova, huvudvärken har gått ner i nacken så ja mår skit illa, konstig men så är det. Ska lägga mej en stund nu och sen kommer Simpan min älskling.

pizza

Tryckte precis i mej en sån. Gott? Ja. Nu ska jag och pappa åka och fixa leg så jag skriver när jag är hemma igen, pussar.

Dag 14

En bild av dig förra året - hur har du förändrats?

  • Jag har gått upp mina nästan 10 kg jag gick ner på några månader förra året.
  • Har kortare och mörkare hår nu än då.
  • Ser flera år äldre ut.
  • Har förändrats helt som person, tänker på ett annat sett nu.
  • Är mer orolig och rädd nu, tror det är för jag tänker mycket mera på hur det skulle vara om jag inte hade det jag har.

fredag

Ledig idaaaag. Och jag har blivit sjuk igen, ååååh -.- Simon är här men ska gå om en stund. Har inte så mycket att säga så jag skriver senare istället :)

i am

Kom precis hem. Va hos Sem i typ en timme och kollade på film, takers någonting tror jag. Sen åkte jag till ica och köpte mat tills imorrn när jag är ledeg och nu är jag hemma, åt typ nyss. Simon är här när som hälst och ah, sen vet jag inget mer. Puss.

Försök inte att vara perfekt för någon.

Kom hem från en stund sen. Slutade halv 4, segt. Men ahjaa, sitter här och tjockar mej med oboy, skitgott. Ikväll träffar jag Sem min bästis en stund och sen får jag se. Ledig imorrn förfaaaan. Men jag skriver mer senare igen.

Dag 13

Ett mål.

Har inga speciella mål riktigt.. Men självklart att följa mina drömmar och aldrig ge upp. Jag ska alltid hålla huvudet högt och finna det jag söker.

i wouldn't even do it if i had to

Rubriken säger allt jag vill säga till dej. Förstår fortfarande inte varför, att du ens kan göra det..
Sitter och lyssnar på samma låt om och om igen, att man inte kan tröttna. Har ont i huvudet och magen så ikväll kommer jag lägga mej tidigt. Den här veckan har vart den värsta på länge känner jag.. Men allt börjar fixa sej nu. Måste börja lära mej hur jag ska hantera det. Fick iallafall vara hemma igår och det hjälpte mycket, räddade min vecka typ. Ska gå och skriva ut lite papper nu, pussar och kramar.

L O V E

Den som ger mej dom här kommer jag att älska föralltid !

Ny design

Sämre än den förra typ. Men ändå inte så det fick bli den. Blir kanske någon ny snart igen om jag orkar, har den inte ändrats så tryck bara på F5. Nu ska jag bara lyssna på musik typ hela kvällen och njuta av att i morgon är sista dagen i skolan för mej, ledig på fredag, K Ä R L E K !

Dag 12

Något du inte lämnar huset utan.

Min mobil! Aldrig någonsin, har hela mitt liv i den där. Nä, men jag känner mej naken utan den i fickan.

"allt har en mening"

Har inte pluggat någonting just nu, satt i 9 hela långa timmar igår, känner att det räcker. Jag kan inte åka och fixa leg idag eftersom att det blev punka på pappas bil, kul.. Vi fick hem våran andra bil för någon timme sen och nu måste denhär in, tur med bilar här. Ska få lite pengar idag iallafall (y) och om 4 dagar så ska jag köpa galet mycket nytt till kameran, kuuul.

???

...om det är något jag inte gör så är det att ljuga. Asså klart för föräldrar någon liten skitlögn som ingen bryr sej om den är sann eller inte, men ALDRIG någonsin om något mer betydelsefullt. Aldrig för vänner, pojkvän och allt sånt. Allt jag berättar är sanningen för jag klarar verkligen inte av att se i någons ögon och ljuga. Så jävla respektlöst och fel, stor diss till er som ljuger asså.. Och jag berättar saker som det är, om det händer något som jag själv skulle vilja veta av någon annan så berättar jag, även om ingen frågat vad jag gör och vem jag träffade just då eller vad det nu skulle va. Och jag döljer aldrig dom där små detaljerna som är jobbiga att berätta men sårar som fan om man inte gör det. Har vart med om för många lögner, jag förstår hur mycket det sårar så jag kommer aldrig, inte för någonting.

What are words if you really don't mean them ?

Om ända alla var som honom.. Fyfaaan vilken kille, jag ljuger inte når jag säger att ALLT jag hade inom mej kom ut nu, tårar överallt. Fan va stark.

hemma

Dagen började med nationella. Se sen håltimme i 2 timmar och sen en lektion. Imorgon ska jag på intagning någonting så jag har fixat saker till det idag, ska visa några bilder. Har fixar id bilder också så jag och pappa åker väl snart och fixar det också. Jaa.

have you ever?


Dag 11

Favorit tv-program.
The OC, det är och kommer alltid att vara. Fyfan va bra det är. Stort + att den där saken är med också !

pluggpluggplugg

Har pluggat en jävla massa nu, men har fortfarade skitmycket kvar. Behövde verkligen den här dagen hemma. Jag har satt upp en massa mål när jag hade tråkit och inte orkade plugga, hähä. En är att jag ska börja träna och äta miiiindre och bara nyttigt, eller inte bara men ni fattar, inte typ en fet b&j varje dag. Ska fan bli lite fit till stranden iallafall. Jaja kul för er att veta. Nu måste jag bli klar med allt så hejdå.

Tisdag

Vaknade för en stund sen, stannar hemma idag eftersom att jag ligger så jävla mycket efter.. Ska plugga hela dagen. Men nu ska jag börja gå mot skolan och hämta mina böcker och köpa mat.

Dag 9 och 10

En favorit bild av dina bästa vänner.
Min absolut bästa vän är såklart Ellen ! ♥


Något du är rädd för.

Några saker jag verkligen är rädd för är spindlar, monster/spöken, mörker och äckliga bakterier. Är också varje dag rädd för att bli sårad, och detdär som alltid lever kvar i minnet..

godag alla

Älskling du är allt för mej.
Har vart dålig nu på att blogga men det har hänt en jävla massa så jag kan ju skylla på de. Igår åkte jag och Simon till stan och kollade på bio, hihi trassel, och sen åkte vi hem och åt, åkte till jakan och sen hem igen och sov här. Köpte nytt smink i stan också (y) Stannade en stund i skolan innan jag åkte hem och nu ska jag bara plugga hela kvällen, har fan överdrivet mycket nu.. men det löser sej som alltid! Nu blir det en rockstar och sen plugga som faaan.

måndag

Bloggtorkaaa. Men nu är det slut på det. Jag hinner ine skriva nu men jag slutar kver i 4 och sen åker jag direkt hem, puss.

Dag 8

En plats du har rest till.

Det första som kommer upp är självklart Fuerteventura, dom bästa veckorna någonsing. Vill tillbaka.

sötnos

Ellen åkte precis hem, vi gick ner till ica förut och köpte tjockis mat, fyfaaaan va gott det var, aldrig i hela mitt liv älskar fetto mat så mycket! Ska ner ovh äta sista glassen jag har kvar, höhö, och sen ska jag börja städa här hemma. Senare kommer simon hit men thai, kärlek ! Annars händer det inte så mycket mer idag. Melodifestivalen ikväll, typ final, måste se vem som vinner bara. Puss.

Några bilder från igår

hahahhaha




mmhmh

Igår blev väl, ah? Hade roligt och så men det blev för mycket tillslut. Detdär förstörde iallafall min kväll asså fan måste skärpa till mej... Idag är jag död, ska snart till ica med ellen och sen bara typ fixa lite saker och sova. Puss på er.

taggaaaa

Kom nyss hem men Ellen, vi har vart på ica och fixa en massa. Ska snart typ låsa in allt jag äger på rummen, ikväll blir det fan knas...

sovgott

Pallar inte med denhära snön :( Sommar snällaaa! Ska snart lägga mej och plugga, har fett tråkit.

Goodbye doesn't always mean the end

Började plugga för ett tag sen, kom fan rätt långt. Så nu äre skype uppe igen, orkar inte plugga mer. Är skit sugen på min glass som liggen där nere :( får äta den i helgen istället. Mina händer gör så jäääävla ont, har fått någon basillskräck ? så jag tvättar händerna typ en gång i minuten, nä inte riktigt men skit ofta. Dom är torra och grejer, eew. Haha kul för er att läsa dethär? Jaja ska fortsätta prata nu, hejdå.

Seriöst, vad ska jag göra...

svar på kommentar

Svar: På dinsko tror ja.

detdär något

Det finns något jag verkligen saknar, kan inte skriva vad det är eftersom att jag vet ungefär vilka som läser min blogg, men faaan vilken saknad asså! Visst det är underbart, men den där tiden, gosh, fyfan va galet :) Big love till den tiden, hoppas den kommer snart igen.

god makes no mistakes

Vet inte om den är bra eller dålig, höhö..

she can't wait

Kom precis hem från ica, har fixat lite grejer och så. Ska snart plugga och sen äta upp glassen ikväll, hihi. Skype med söta saker nu, hejdå.

tjuhu

Skype nu. Ska snart ner till ica med broder, sen bara plugga typ. Ikväll blir det glaaaass, gott eller vad.

Dag 7

Favoritfilm/er.

Utan tvekan förfan, disney uttalas kärlek ! Galet bra filmer dära.

värme

Detdär är sommar fan. Åh vill ha värme nu, hatar allt äckliga slask och det, eeew. Hade bara bild idag, på hela dagen, nödvändigt att gå till skolan? Dom 4 andra lektionerna var intställda, blev så glad så jag köpte glass :$ haha tjockis.. Ska försöka plugga nu när jag har tid och sen ner till ica ooch möta storebror. Sen har jag ingenting annat planerat. Ikväll blire tagga till imorrn fan, så jävla naaajs.

peace

Har inte pluggat ett skit. Bara suttit med min kära vän skype, hähä, skit kul ju. Ska lägga mej och plugga om en halvtimma så jag får något gjort. Imorrn är det förfan torsdag, härligt. Nu orkar jag inte skriva något mer så vi hörs imorrn.

;)

haha, fan va kul.. vet inte ens vilka människorna är (y)

Dag 6

En bild av något som gör dig glad.

Min fina vän Ellenpellen gör mej alltid lika glad. (y)

sweet

Nu är jag klar. Blev ganska nöjd, mer vårkänsla iallafall, orkar inte ha så jävla mörk blogg, blir bara deppit så det fick bli ljust. Tryck på F5 om det inte ändrats för er. Är så jävla hungrig, jag åt liksom en macka när jag kom hem från skolan men är ändå helt död ? Jag orkar inte plugga just nu så jag gör det lite senare. Åååååh, hoppashoppashoppas föräldrarna åker iväg i helgen, allt är liksom fixat nu... Bara för det så kommer dom ju inte, men jajaaaa inte hela världen fan :)

nytt

Håller på att fixa om bloggen lite. Så om någon timme är allt nytt, eller ah inte allt men mycket. Så nu hinner jag inte skriva, ska fortsätta fixa en massa.

svar

Vad har du för intressen på fritiden?
Allt ifrån att vara med kompisar till fota, inget speciellt sådära.
Har du bra betyg?
Nja, 210 p.
Tränar du någonting, isåfall vad?
Just nu tränar jag ingenting, vill börja på kickboxning eller dans men får se senare hur jag gör. Annars ska jag börja gymma snart.
Hur mycket pengar brukar du spendera i månaden?
Det beror på, kan vara 200 vissa och 2000 andra, men vanligast runt 1000.
Favorit citat?
Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen. Den är så äkta.
Vilket gymnasium ska du söka till?
Första spånga, djurgymnasiumet.
Vad har du för kamera?
Canon eos 500d.

gullunge

Kom precis hem. Stannade en stund på träffen men 2 söta pojkar och sen tog vi bussen hem. Jag har precis ätit macka och sna snart iväg och hämta lillasyster på dagis. Efter det ska jag plugga och typ ingenting, kanske kolla på film.

lyckan

Känner verkligen hur allt fallit på sin rätta plats, hur jag slappnar av inombords och inte känner det där trycket som får en att vilja spy. Har klarat av något jag aldrig trodde jag skulle kunna. Jag skulle kunna säga tack till dom personer jag tror fick mej att klara det mej sanningen är egentligen att jag klarade det, helt själv utan hjälp. Det var inte dom som berättade det jag ville åt mej. Fan va jag är stolt. Har märkt att jag ler mer än vad jag någonsin gjort tidigare och jag gråter mindre än någonsin. Allt känns så jävla underbart, det här är en känsla jag aldrig kännt tidigare, eller iallafall inte på en jävla massa år. Ni som stått vid min sida fattar inte hur mycket det betydde, minsta lilla sak eller ord, tack för allt.

it's not easy to say goodbye

Har faktiskt pluggat en del nu, tar en paus bara. Men jag ligger fortfarande en jävla massa efter :( men det är bara att lägga skulden på mej själv eftersom jag aldrig använder tiden jag får. Ikväll kommer Simon och sover här, vi ska bara plugga innan vi somnar, men nu måste jag fortsätta med mina 1000 läxor, åh va kuuul. Sovgott påeer.

Dag 5

En låt som passar ditt humör.
Har ingen aning om varför, känner mej inte sårad eller hopplöst förälskad ? Men det är något i den som är jag liksom. Typ.

follow

Har precia ätit och fortfarande inte pluggat ett skit än. Ska bara fixa en sista grej på datan och sen sätta mej i någon timme å äta mörk choklad, kärlek ! Om jag hinner klart mycket så ska jag kanske kolla på film, men får se sen. Jaah :) har inte så mycket mer å skriva så.

feel it

Seriöst, ryggskott av att vika kläder. Hähä. Nu är Simon här så jag skriver sen istället. Hejdå.

Kvinnodagen (y)

Kom hem för en stund sen. Har fotat lite, på mej dåda eftersom jag är sveriges ego, nä det är jag väl inte men när det gäller bilder iallafall. Ska lägga in allt på datan och fixa lite, sen måste jag plugga en jävla massa och senare kommer Simon hit. Ikväll ska jag antagligen bara plugga igen, så ah det är min dag. Skriver mer sen när jag är klart. Puss på er.

stronger inside

Skööönt å börja halv 11? ;) aa sjuuukt skönt. Har precis duschat och hittat lite kläder, ska snart fixa håret ock sminket. Sen blir det frukost. En chill morron, ska gå om 2 ½ timmar, hähä! Tänkte ta en dagen outfit men fan va jag inte fastnade på någon bild, får ta det senare eller inte alls. Kanske slänger in något mer inlägg innan jag går sen.

sleeping to dream

För snygg. Verkligen. Kollade precis klart på en unge i menuten, hehe tårar :$ fyfaaaan va mysigt, ååh. Ska tjocka mej med choklad nu och sen lägga mej och plugga, nöööjsit. Sovgott dårå.

en unge i minuten

Nu blir det tv en stund. Älskar bebisprogram, åååh va jag vill ha en liten söt bebis :) inte nu dårå, men sen. Senare blir det pluggpluggplugg och sen får jag se. Hejdå på er.

Dag 4

Dina föräldrar.


Vad ska man säga, dom är bäst i alla lägen. Klart man alltid kan känna att man bara vill skrika lite på dom ibland som alla andra, men jag vet att dom alltid finns där för mej i alla lägen, jag älskar dom. Är ingenting utan er kära föräldrar.

grawr

Älska denna dag, fått nya skor, underkläder och kanske fixat klunk-klunk. Galet. Ska snart äta när susannie handlat klart mat. Chicken bits till lilla mej dårå och grillad kyckling till dom andra, klarar inte av att äta det. Vet inte vad det är men det var kycklingklubba i skolan också, kunde inte ens lägga en på min tallrik, det där benet i, eeeew spyr när jag ser det. Är på topphumör ikväll iallafall, hoppas ni känner likadant :)

gottisgris fan

Här sitter jag och lillasyster och käkar godis, fan va busiga vi är. Har pluggat lite, ah typ ingenting men ändå. Om typ 10 minuter åker jag ock fixar nya skor, mina är liksom hår rakt igenom ? Ska lyssna på musik nu ett tag till jag ska åka. Nu orkar jag inte skriva mer, slänger upp en bild på skorna när jag är hemma igen, puss.

inga frågor är för dumma

Slutar när jag vill det, fråga på nu förfaaan.

det finns ingen så kallad andra chans.

Fan va jag är taggad på livet. Ge mej sommarsommarsommar, nu! Kom på att jag inte gjort svenskan än som jag skulle, ååh va typiskt mej, men jag hinner nog imorrn, då är jag friskare också. Och n fram tills sommarlovet blir det kämpa till max, nu säger jag det inte, ska fan peppa mej själv VARJE dag, ska känna mej så jävla stolt över mej själv när jag går ut 9an. Tror det kommer bli grym å börja gymnasiet sen, en andra chans typ, skolan har inte vart min starka sida kan man ju säga. Inget mer slöjobb eller fusk. Ååååh va kul det måste vara å läsa det här.. Nu sitter jag och käkar lite mörk choklad som världens finaste pojkvän köpte till mej för någon dag sen, naaajs.
Ha det bra fina människor.

sun

Storebror kom hem från Åre för någon dag sen eftersom att han har lov nu när vi andra börjar igen.. Har precis ätit gooood mat och snart är det dax för efterrätt och solsidan, shiet najs. Men aaaaah, skriver väl något mer ikväll så vi hörs då.

rysningar

Vilken jävla rööööst. Helt sjuk kvinna.

VÅREN ÄR HÄR !

värmevärmevärmevärme !

bilder

Några bilder från idag. Har verkligen söndagsångest, vill inte till skolan även om det kanske är bra att få igång mitt tröga huve. Äcklig mat är det där hela tiden också, eeew. Slutar kvert i 4 imorrn också, åh va kuuuuul. :) Ikväll ska jag njuta av den sista lediga dagen, kul att man vart sjuk hela lovet typ, wohoo, go vinter. Men det är fan bara typ 3 månader kvar tills sommarlovet, sjuuukt. Känner på mej att den kommer bli heeeelt galet. (y)

gullis

Va precis ute men min favorit unge. Fyfaaaan va skönt det var att komma ut, känns som att jag vart fast har inne i månader. Men nu när jag kom in så fick jag världens huvudvärk men det var värt det. Lägger upp lite bilder snart. :)

Dag 3

En låt som får dig att le eller gråta.

Old låt, fan va många minnen som vaknar igen, sena sommarkvällar, underbart...

the only one

När jag vaknade i morse så kände jag mej helt klart bättre än igår iallafall. Kan äta, fan va naaaaajs. Är inte sådär dödshungrig längre. Jag VILL gå ut, han inte vart utanför dörren på flera dagar, men jag orkar verkligen inte gå ut heller, fan va segt. Ska försöka ta mej till skolan imorrn, orkar verkligen inte sitta här och dö en dag till.. Jag och lillasyster kollade precis klart på Tarzan 2 och nu lyssnar jag lite på musik, ska snart plocka undan allt i mitt rum. Galet fint väder idag, ska sätta mej i fönstret sen och njuta, mmmmh ^^,

sovgott

dax för kvällsmat å sen sova dårå, höhö :)

watchin' you

Schnyggingen själv för ett tag sen.
Fan va sur jag är. Eller nä faktiskt inte alls men skitsamma. Jag kollade på melodifestivalen för typ första gången och bara för att jag gillar 2 låtar för en gångs skull så är det just dom som inte går vidare såklart, fan va öb. Men sverige kommer väl ändå alltid sist ? :) Sitter och lyssnar på musik nu och snyter mej typ varje minut, vart fan kommer allt ifrån ? :o Jaja, senare kommer sötnos och jag ska tvinga honom att kolla på disney med mej :$

mitt allt

kan inte beskriva hur mycket du betyder för ej älskling, du är allt.

nestle


Familjen sitter nere och fikar medan jag sitter här och inte ens orkar gå ner. Blev typ 0 till middag också men så äre när man är sjuk. Älskling köpte min favorit mat till mej också så det kanske jag kan äta lite senare. Nu ska jag se klart på filmen jag började se för ett tag sen och efter det ska jag nog vila lite, får se om jag orkar göra något.

sanningen om rödluvan


Hahahah, för skön film.

Dag 2

Betyder ditt bloggnamn något speciellt?

Mitt bloggnamn betyder väl ingenting, mitt efternamn bara.
Inte så jätteroligt men har man inget annat så fåre bli tråkigt. :)

film

Två bilder från junibacken, andra bilden hahahahahahah.
Är ensam hemma och har skittråkit. Laddar ner Tangled nu så jag kan kolla på den snart (y) sen resten av dagen så ska jag väl bara sova antar jag. Simon kommer vid typ 4 och hämtar sina saker. Nu ska jag försöka äta något innan ja svimmar. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

hatar det häääär

Skruttunge !
Vaknade typ 6 idag, gick upp och hämtade en jävla massa tabletter och nässpray och sen gick jag upp och väckte Simon, schyyyst. Somnade om vid 8 kanske och vaknade kvart i 12 och mådde seriöst sämre än nånsin, när tar det sluuuut? Simon är på jobbet och jag sitter och dör mer och mer, så jävla kul att vara sjuk på lov -.- Aja, va jätte hungrig i morse och nu kan jag inte äta igen så jag får fortsätta att vara hungrig. Nu är jag sur och trött så hejdå.

tråk

Asså helt seriöst, vad skulle jag göra utan min fina pojke? Han kom liksom nyss hem från ica och går ner igen för min skull :$ måste ha barnmat, det ända jag kan få i mej just nu, hähä. Ooooorkar inte blogga så tror inte jag skriver nåt mer ikväll :)

sjuuuuk

Har nyst 1000 gånger eller mer och har knappt ätit. Feber och ont seriöst öööööverallt. Två timmar kvar tills Simon kommer, jag är ensam hemma nu så jag har sjukt tråkit. Är skit hungrig och vill äta men de går verkligen inte, känns som jag spyr bara jag känner nåt i munnen, mysigt. Jaja, men nu ska jag kolla på skönheten och odjuret, hehe big love.

Nu blire..

.. boog och hans gulliga vän. Simon är på jobbet och kommer hit vid 7 med pengar t min mobil, goodi ! :)

Dag 1

Presentera dig, senaste bild på dig själv, 5 intressanta fakta om dig.

Äh jag heter Elin och jag bor i viksjö, lilla hålan. Jag är 15 år men fyller 16 i oktober. Jag lyssnar på musik hela tiden, det är min drog lixom, och nu vet jag inte vad jag ska säga mer så ah.

  • Jag tror på spöken och sånt.
  • Jag kollar på disney filmer så fort jag får tid över.
  • Djur är mitt liv, helt seriöst, jag älskar dom. Men inte spindlar och andra saker med många ben, eeew, min största fobi.
  • Min söta pojkvän är mitt allt, kärlek.
  • Jag har ett storkbett eller vad det heter i nacken, cute..

dagar igen

Dag 1: Presentera dig, senaste bild på dig själv, 5 intressanta fakta om dig.
Dag 2: Betyder ditt bloggnamn något speciellt?
Dag 3: En låt som får dig att le eller gråta.
Dag 4Dina föräldrar.
Dag 5: En låt som passar ditt humör.
Dag 6: En bild av något som gör dig glad.
Dag 7: favoritfilm/er.
Dag 8: En plats du har rest till.
Dag 9: En favorit bild av dina bästa vänner.
Dag 10: Något du är rädd för.
Dag 11: favorit tv-program.
Dag 12: Något du inte lämnar huset utan.
Dag 13: Ett mål.
Dag 14: En bild av dig förra året - hur har du förändrats?
Dag 15: Din Fashion Style.
Dag 16: drömhus.
Dag 17: Något du ser fram emot?
Dag 18: Favorit plats att äta på.
Dag 19: Något du saknar.
Dag 20: Smeknamnen du har och varför.
Dag 21: Dina tankar idag.
Dag 22: Vad finns i din väska?
Dag 23: favoritfilm?
Dag 24: Något du har lärt dig.
Dag 25: Sätt din musik-spellista  shuffle, första 10 låtarna.
Dag 26: ditt dröm bröllop
Dag 27: originalfotot av staden du bor i/är ifrån.
Dag 28Något som betonar dig.
Dag 29: 3 önskningar.
Dag 30: 5 bra saker som hänt sedan du började utmaningen.

älskling

Lite små sött sådära :)
Gick upp för någon timmer sen och åt frukost. Har så jäääävla ont i halsen och huvet idag så jag dör. Så idag blire droga alvedon och ta det lugnt. Skulle igentligen åka till syster idag och fota lilla bebisungen idag :( men det får bli någon annan dag istället.

puss

Nu har vi färgat håret och ska kolla på film men typ sådar tusen melonbitar :) Ruuligt inlägg.

junibacken

Idag gick jag och älskling upp vid typ 8. Sen åkte jag iväg och träffade farmor och lillasyster och sen åkte vi till junibackan ( loooove ). Det var skitkul, hihi, hade nog roligare än småbarnen där (y). Och så fick jag en herr nilsson apa av farmor också, skit söt! Nu är jag iallafall hemma och älskling är påväg hit. Vi ska ta kort, färga hår, filma å kolla på felm å grejer, myyys. Hejdå.

Längesen

100 år sen jag bloggade nu. Men nötskallet själv glömde bort lösenordet så jag kom inte in, hehe. Jag har iallafall var i Gävle sen i lördags, kom hem igår. Jag orkar nte berätta allt jag gjort varje dag direkt men ah lite iallafall. I lördags åkte vi först förbi min syster och hennes familj, sen åkte vi upp till Gävla och gjorde inte så mycket mer. Sen har va var på badhuset, VIP rummet nivet ;) haha. Och sen har jag pluggat och lite sånt, typ. Inte så mycket att säga likson. Men det var iallafall galet mysigt där uppe!

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...