an echo in my head

Har köpt skor, äntligen, nu sitter jag framför datorn i min mysiga jumpsuit. Ska snart hoppa in en dusch. Imorrn börjag jag 9 och slutar säker innan 2, fan va skönt! 10 dagar kvar och sen ingen mer skola, ohmyyyy :o

nytt

Skolavslutningsklänning, skor och skor igen. Najs nu är allt klart. :)

i'm only one voice in a million but you ain't taking that from me.


svar på kommentar

Svar:
1. -.-
2. Vi träffas och så men klart saknar jag honom.
3. Rosa, röd och lila.
4. Grekisk sallad, inte svensk skit, den ska va äkta.
5. 170cm.
6. 55kg.
Tack :)


dagens outfit

Hur skönt dag va det inte? Kollade på 3 filmer och slutade typ 20 över 1, inte dåligt. Ska kanske åka och kolla efter skor idag, eller om jag tar det någon annan dag, vet inte än. Jag lyckas alltid få mitt fina rena rum till en sopptipp, vet inte hur men så är det alltid så jag kanske kan städa lite nu så jag har något att göra. Puss.

Tisdag

Gammal bild.
Sitter och äter frukors i toffsen jag sov med, gulligt. Ska sätta på lite musik och så innan jag åker. Nu måste jag bara fixa lite saker så jag är klar, jag vet inte när jag slutar idag men jag skriver väl som vanligt när jag är hemma om jag inte åker in till stan idag och letar skor. Puss.

Simooon

Har fotat denhär söta ungen. Har många mer så jag kanske lägger upp nån till om jag hinner fixa. Har inte ätit är så nu ska jag ner och laga mat. Idag var den SISTA skoldagen, alltså inget mer plugg på flera månader, aaaaaaaah :D Ville bara att ni skulle få lite av min lycka, kram!

Nu är jag och simon hemma hos mej. Slutade 2 istället för 4 (y) åkte till jakan och sen tillbaka till skolan och mötte simon, vi åkte till kista där jag köpte min skolavslutningsklänning men inga jävla skor.. Ska kanske till stan imorgon och kolla, får se om jag orkar. Nu ska jag fixa lite bilder, vi hörs senare igen :) Puss!

i skolan

Tjoooo där, sitter på bryggan nu. Har slutat men väntar på min söta vän. Ska hem och hämta pengar och sen dra till jakan för att köpa kläder till skolavslutningen, om jag hittar nåt. :) Skriver när jag är hemma igen. Pussar.


Måndag

Såhär ser jag ut idag, och ljusa jeans. ska gå om 20 minuter så nu måste jag skynda mej att äta något och sen fixa mej lite till. Ska bli bättre väder idag iallafall ! Efter skolan åker jag hem och hämtar pengar och sen tar jag med Simon till jakan och sen kista för att köpa en tunuka/klänning vad det nu är och skor. 3 prov idag, najs. Keep it up.

i'm gonna get there

Har precis klickat hem en sånhär ,typ, till kameran. Äntligen, har velat köpa den ända sen jag köpte kameran! Ja men där är väl hemma i brevlåda snart och sen är det bara ut och fota, yiiha. Nu ska jag fixa lite saker tills imorrn och sen ska jag lägga mej och kolla tv, orkar inte svenskan, det får gå som det går imorgon. Puss.

Morsdag

Jag är så glad att just du är min mamma. Du får mej alltid att skratta, alltid att le, du är världens bästa mamma helt enkelt. Jag älskar dej mest över allt annat!

Söndagsmys

Lilla kissemissen som jag blev bästavän med nu i helgen, åh vilken mysig katt. Jätteliten!
Eftersom att det är mors dag så ska vi fika nu efter maten, glasstårta, hehe, så kan det gå när lillasyster får bestämma. Efter det blir det bara att plugga, fast det kommer inte hända för jag är för död i huvudet för det. Idag har jag vart med min bästis Simon, eller ja så säger jag bara för att vara snäll.. Hihi.

pink

Har fixat om designen nu, tryck på F5 om det inte har ändrats, den är bara tillfällig så den är skitful, jag vet. Om jag hinner fota i veckan så ska jag fixa en ny bättre. Men ja, har inget kul att skiva om nu, kram!

You don't see me like I wish you would.

Sitter och fixar en massa bilder som jag sa, lyssnar på musik som piminner om en massa, fan tårarna bara rinner.. Nya tider nu, bättre tider :) Försöker få in lite av svenskan i huvudet men det är ju helt omöjligt, kommer inte ens försöka mer. Har lite mer att packa upp här också. :)

home

Är hemma nu, eller kom hem för en timme sen. Nu har jag duschat och packat ut det mesta å så. Ska fixa lite bilder nu från helgen så jag skriver lite senare igen, pussar.

guuuulligt

Nu ska glada tjejen lägga sej och sms å leka lite med facebook, puss.

heyhey mera regn

Sötnos_95 här. Herreged va pigg å fräsch jag ser ut va :) Sitter och kollar igen svenskan som vi ska ha prov på på måndag, jag kan inte ens halva G, dethär är nog 1 av dom svåraste proven jag vart med om, jag fattar verkligen iiiingenting, är det nu man ska ångra att man sov varje genomgång? :) haha nej det har jag verkligen inte gjort men det verkar så.. jaja bara att kämpa på! :) nej fan nu kom jag på att jag har 2 till prov på måndag, äsch skit i detdär kämpa på, nu lägger jag ner.. hejdå!

hihiihihihihih

Höhö jag idag.. Nä det gick faktist bra, älskar dom där djuren. Dom där? Börjar låta som pappa och hundar, haha... Jaja direkt efter gick jag ut på en promenad, tänkte jag iallafal men fastnade efter 10 meter när jag hittade en skitliten assöt katt, min lilla sötnos, den förje med mej hela vägen sen. Ikväll ska vi rilla kött, älskart! Ska inte göra er uttråkade med min skit, hähä, puss!

grilla

Nu ska vi grilla, ååååh va gott, ikväll också tror jag, dubbelt så gott. Sitter och kollar runt lite på vad jag ska köpa till skolaavslutningen, kommer ju sluta med att jag går dit i vanliga kläder och utan skor för allt lär ju vara slut nu :'( aja något skit hittar jag väl, hähä, hoppas jag.. på måndag efter den sjuuuuukt långa skoldagen, 8-4 döda mej, s åker jag till jakan, hittar jag inget där så åker jag väl direkt till kista, finns ingen där heller så åker jag hem å dör, haha ne men fan va jobbit dehär e.. Är skithungrig nu så jag ska äta lite godis innan maten, hihi.

no last chance

Har precis ätit frukost å nu sitter jag ock lyssnar på lite musik och har det mys bara. Vet inte vad jag ska hitta på nu men om typ 6 timmar, hehe långt, ska ja åka till ponnysarna, pussinussituffs va gulliga dom är. Allt jag skriver blir bara tråk så hejdå på er, kram!

najs väder hu?

Mmmh här är det typ spöregn nu? Härligt! Det blir ju inte bättre av att mamma sitter och pratar om Turkiet som hon ska åka till om typ en vecka i 2 hela veckor och bara sola å ha det bra, åååååh va kul, de kommer väl bara regna hela tiden här hemma då :( Hehe, ja, vi sitter här i en mysig liten stuga iallafall och skrattar, hahaha vi vet vad som menas med humor. Är skittrött så jag ska väl lägga mej och kanske kolla på nån film eller något sånt, jag vet inte. Men vi hörs imorrn igen såklart, kram!

känslornas ord


miss the real you

Sitter här i min ensamhet *snyft* haha ja driver. Men jag kollar runt lite på olika hemsidor, fan va jag vill köpa en massa kläder nu :( Känner mej allmänt nere nu, händer en massa saker och jag fattar ingenting, det bara snurrar runt massor av tankar, blääää. Jaja glömt allt det dåliga nu påengång bara! höhö om de va så lätt.. Har ätit för mycke idag känner jag, har skitont i magen om det intresserar er ? :) Orkar inte skriva mer skit nu, puss!

ny design

Kom på att min desig ser ut som skit, asful, så när jag kommer hem eller nästa helg eller nåt, aja när jag har tid bara så ska jag fixa en ny. Mer sommarkänsla, ska försöka fota lite innan så är det bara skitväder gör jag det någon annan gång, ville bara ha något att skrive, hehe, puss.

hejhejhej

Har precis packat klart och så, nu sitter jag och kollar lite på tv. Snart ska vi iväg till ett ställa nära kungsberget och bo där tills söndag. På lördag blir det rida islandshäst, aaaw :$ älskar dom små gubbarna! Fast kanske inte om det spöregnar liksom, hur kul är det. Aja har inte så mycket att skriva om nu, puss vi hörs senare när jag är framme!

uuuh

Hejdå, sovgott, ha ett bra liv.

i love food

Har precis ätit mat för 5, eller 10 kanske? Är iallafall tjockare nu än var jag någonsin vart känns det som. Heheh.. Ska kolla lite på tv och sova bort maten, oj va lat man kan vara då... :$ Imorrn till sönda åker jag bort så det kanske inte blir så mycket bloggning, fast det ska ju ändå bara regna dygnet runt så det kanske blir mer då ist, haha aja intessant värre.

blue

Inte så bra bild, men den fick jag av mamiiii iallafall, hur skön som helst. Nu sitter jag och kollar på tv och pratar med en riktigt fet sak, höhö. Snart ska vi ner och äta på grekist restauran, kärlek! Så jag får väl ta å byta om nu då. Vi hörs ikväll! ♥

roooosa

Ska ner till centrum och leta efter en jumpsuit snart, en rosa helst bara för att det är min favoritfärg och att det är så jäkla snyggt till brunbrända ben på sommaren, annars kanske jag hittar någonting annat kul, får se. Puss på er, vi hörs senare igen.

15 dagar kvar

Asså dethär går ju inte bra.. Vad gör jag? Ja har skrivis typ 5 rader på flera timmar, fattar ingenting, tror det blir ett litet ig för mej :) När jag kommer tillbaka till skolan så måste jag göra nationella i spanska, noprov och svprov, hoppas non å spanskan bara glömmer bort mej sådär :$ Aja, har iallafall min kära vän festis här, inte mycket till hjälp men ah.

tjaaaaa

Här sitter man osminkad och schnygg å dricker festis. Pluggar svenska nu men fattar verkligeska fortsätta nu, puss.n inte ett skit.. haha. Aja får söka runt lite, de litterära epokernas namn liksom? hehe vaaaa?

i wanna fly like i bird

Sitter framför datan och tvn med en fet skål popcorn, haha riktig tjockis.. Aja skullle bara säga godnatt, så ah godnatt dåda :) Vi hörs väl imorrn igen, och vet niiii? Jag ska rida på lördag, hihi. Aja puss på er.

hiss/diss

Jag hissar
...att sommarlovet snart är här.
...att vara ego ibland, man kan inte bara hjälpa andran och sluta tänka på sej själv.
...alla tusenlappar som kommer rulla in på mitt konto, uuhyea!
...riktigt härliga sommarkvällar.
Jag dissar
...folk som aldrig kan komma på någonting själva, riktiga kopierare.
...att 9an snart är över, även om det ska bli skönt att få sommarlov och börja gymnasium så kommer man sakna alla så galet.
...tvn, det är aldrig några bra program.
...att känna saknad, det absolut värsta som finns.

dagens

Dagens humör: Glad och trött tjej.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens klädsel: Jeans och tjocktröja.
Dagens borde: Plugga.
Dagens planer: Inga alls.
Dagens vill ha: Goooodis.
Dagens längtan: ...
Dagens beroende: Datan.
Dagens tråkigaste: Ont i magen.
Dagens person: ...
Dagens irritation: Mobiljäveln.
Dagens händelse: Skulle gå typ 20 meter men gick ändå fel, haha hela tiden...
Dagens onyttiga: Saft?
Dagens bästa: Mammis paj.

för fint

Åh herregud :') Omöjligt att inte gråta, fyfan tårarna bara sprutar när den lilla flickan börjar prata..

happyface

Nu sitter jag här i soffan med min lunch och kollar på oc, bästa! Hihi mammi står och lagar min favoritmat som tar flera timmar tills ikväll, världens bästa mamma! Asså mobiler gör men gaaaaalen, det går att smsa med alla förutom just EN person, vad är felet? :s Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på tv, puss.

Onsdag

Vaknade vid 10 kanske idag, åt en macka och kollade lite på tv å pratade i telefon. Sen gick jag ner till mammis jobb och nu sitter jag här och håller på lite med hennes data när alla andra är i skolan (; Har lite prov att göra när jag kommer hem igen s ja får väl ta å börja plugga lite på de då. Vi hörs lite senare igen, puuuss :)

blue town

Jag för en minut sen, hehe charmtroll va? Sitter i soffan hemma hos mammi och kollar på tv och lite kort på systers 3 underbara barn, så gulliga!! Nu ska jag fortsätta kolla på tv och leka lite med facebook. Puss.

shine

Nu är mammi här om 10 min så jag ska bara fixa sista packningen och sen åka, ingen mer skola på 5 dagar :D Aja ville bara säga trevlig lördag, kanske blir något mer inlägg ikväll om jag har tid för det, pussar.

smile for what you got

Kom hem efter 12 någongång, hade ett nationellt prov och en redovisning idag, gick väl ganska bra båda två. Nu är jag hemma och ska packa, tänkte fixa lunch men nä, känner mej fortfarande helt full efter frukosten, hehe. Mammi hämtar mej vid 4 kanske så jag hinner nog klämma in eff till inlägg innan jag åker, puss på er fina läsare :)

Tisdag

Har sovit 0 inatt, inte alls trött :) Ska fixa mej och äta och sen ner till skolan. Slutar 10 över 12, fan va skööönt :) Sen efter skolan måste jag skynda mej och packa ihop massa kläder och sånt å sen åka me mammi till gävle tills på sönda, ska bli mys :) Hejdå

look the other way

Har precis ätit, lax i mitt ♥ Nu sitter jag inte och pluggar som jag borde utan jag lyssnar på musik och väntar på denna någon, haha nej men jag väntar på nån. Ska bara sitta här vid datan och ta det lugnt ett tag, puss på er.

Idol


svar på kommentar

Svar: Ja ska jobba på typ kastanjen, aspnäs någonting v24-26 :) Åh tack, va gulligt ♥

keep on

Veeeem fick sommarjobb hos massa söta bebisar på ett dagis om inte jag? :D Åh fyfan va kul, fast jag ska nog städa och tvätta för det mesta men vad gör man inte för 5000 spänn för att jobba i bara 3 veckor, hallååå? Skitbra ju. Här räknat ut att jag kommer ha ungefär 7½ tusen i slutet av sommaren vilket betyder en jäääävla massa kläder till mej, älskvärt !
Kom nyss hem från skolan. Kort och asskön dag, 2 lektioner. Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik å äter upp min lunch, hihi godis.

Måndag

Så ser jag ut idag, ljusa jeans och världens skönaste tröja. Blir en kort dag idag, 10 över 9 till typ halv 1. Ikväll ska jag bara plugga, vet inte varför jag säger så nar det aldrig kommer att hända. På tisdag åker jag upp till mammi så jag är ledig i 3 dagar :) aja nu ska jag ner och äta, puss ♥

love

Har precis ätit tacos och nu ska jag lägga mej och kolla på waiting for forever. Imorrn börjar jag 10 över 9 och har ingen aning om när jag slutar, vi ska ha orientering eller vad det helet efter lunch men jag ska inte vara me eftersom att jag fortfarande är sjuk, uuuh 2 bad, hehe första gången jag är glad över att vara sjuk. Aja nu blir det hopp i säng, puss på er sötnosar.

film nu


gårdagen

Kärlek till er!

nothing can be done

Vaknade nyss, är galet trött. Ska ner och äta om en stund och sen lägga mej igen. Ah det var allt jag ville säga nu.

<3

Nu ska jag lägga mej och kolla på film och prata med en kär vän, imorrn blir det träffa tobbie en stund och sen plugga resten av dan. Kuul men sånt är livet. Jag har brännskador på fingrar och min läpp så alla vet, hähä nä det syns inte ens typ, men ooont gör det. Puss på er, sovgott.

home

Kom nyss hem efter en mysig och rolig kväll med världens underbaraste människor! Laddar upp bilder senare, imorrn. Är skithungrig men jag orkar inte äta, är kolsvart där nere också och jag är så jävla mörkrädd så det finns inte, haha.. Helt ensam hemma också, läskit :$ Aja ska lyssna lite musik nu och värma mej, iskallt här, om ni undrade :)

you will never be

Nu är Ellen påväg hit, när hon kommer ska vi till ica och köpa lite gott sen åker vi hem å sen får vi väl se :) Tänkte bara säga trevlig lördag alla gulliga läsare. :)

dagens outfit

Pigg jag ser ut :) Hehe. Det är minst 100 grader i mitt rum och jag håller på att dö. Igår städade jag seriöst varje minsta lilla hörn av mitt rum och nu är det lika skitit ändå :( Ska plocka upp allt från golver och sen ner och äta om jag hittar något. Senare kommer ellenpellen hit och sen drar vi ut, mys.

i was caught in your game

Det här är fel, allt är fel.

Lördag

Har inte sovit ett skit, nån timme sen har jag vaknar var 10e minut typ -.- Kan inte sluta tänka, jag blir galen. Men idag är en ny dag, nya tag. Ska ha skitroligt men små söta ungar och grilla. Nu ska jag försöka plugga lite, äta frukost och fixa mej å så. Puss på er.

the ringer

Pratar med finaste Ellen i telefon och kollar på tv, the ringer, haha för rolig film :) nä inte alls men ändå. Imorrn kväll ska jag umgås med bästavän och några andra fina, ska bli mys. Äntligen komma ut från sjukhushemmet. Blir nog inget mer inlägg för ikväll, sovgott finisar.

pictures


was she worth this pain

Har precis gjort om mitt rum, storstädat och rensat, kanske ska rensa garderoben påengång nu? Aja, inte så smart när man är dödssjuk, nej det är jag inte men känns lite så. Nu har jag iallafall proppat i mej ipren och tar det lugnt, mitt rum är 20 gånger större känns det som så det är najs. Bra blev det också (y) Är helt ensam hemma så det blir väl bara någon film eller så ikväll. Kyssar.

orden


hothothot

Ge mej honooooom !!!
Har precis duschat och nu sitter jag i mysshorts och en fet tröja vid datan och lyssnar på lite musik. Ska lägga mej ett tag sen, va rolig fredag :)))) Ikväll får jag iallafall lite pengar, woooho (y) Vi hörs senare igen.

just go with it

Har inte sett den än och nu när man är hemma kan man ju passa på :)

kärlek

Mina gullisar.
Jag är hemma idag igen, vet inte om mina föräldrar vet de? Hmm. Aja det lär dom ju märka. Jag kom inte ens upp imorse för mina hostanfall, haha fan va läskit det är när man inte får luft liksom :o Har skitont i hela munnen så jag kan inte äta nåt, kul när man är så hungrig att man dör (y) Ska gå och droga min hostmedicin och salva nu, puss på er.

sanna ord


People change, things go wrong, shit happenslife goes on.

Man kan inte vara mer än sig själv.


rik kvinna här, fast ne

Imorrn tjänar jag hela 1500kr, woooho. Good start för sommaren, hoppas på sommarjobb nu också, får svar senast nästa vecka :) Ska försöka spara så mycket jag kan tills sommarrean startar och sen köpa gaaaaalet med kläder. Fast om det kommer funka vet man ju inte, hähä. Nu ska jag kolla klart på filmer jag började med för typ väldigt många timmar sen, efter det ska jag lägga mej och kolla om det finns nåt kul på tv. Sovgott gullisar.

bebiiiiis

MIN ÄLSKLING ÄR KLAR. Kameran alltså. Kommer kosta hela 0 kr, toppen! Ska hämta den på söndag. Mår inte bättre alls idag känns det som, lite kanske men inte mycket. Är nog hemma imorrn också, fan va dethär suger, en vecka typ och det har bara blivit sämre för varje dag. Jaja sånt är livet. Ska fixa mej och så nu å sen kolla lite tv.

MILF

Nu blir det film, har börjat kolla på den tusen gånger, nu ska jag fan se hela.

dagens

Jättedålig bild men den får duga nu. Om en kvart går jag till bussen och åker till vårdcentralen och sen åker jag hem å lägger mej, kanske går att ladda ner film nu, får se. Aja ska äta når nu, puss på er.

hiihihihihihi

öhm.. va hände? bilden blir skitstor? Aja sovgott, nu ska miffot här sova. Puss.

eeeew

Ååååh när man tror att de ska bli bättre så går det ner och sätter sej på lungorna -.- så det blir hälsa på snella doktorn imorrn istället för skolan. Kan passa på att plugga lite också om jag inte är för död. Nu sitter jag och njuter av vad mina högtalare spelar, hejdå.

satan i gatan

Var i skolan i 1½ timme typ, sen åkte jag hem och år, sov lite, drog till jakan och hämtade ut mit leg, ääääntligen. Efter det åkte jag och simon till kista och där köpte jag lite kul. Nu sitter jag här i mina nya världens skönaste trosor och en fet myströja, är barnvakt till den lilla skiten. Måste plugga hur mycket som helst kom jag på :o bara att börja dåda.

inköpt

Eftersom att min älskade kamera är på sjukhus så får ni såhär dåliga bilder. Äntligen lite nytt i min tråkiga garderob (y)

Onsdag

Godmorgon alla, vaknade nyss och känner mej fortfarande ganska så sjuk men jag måste till skolan. Kul. Men stannar bara i någon timme ändå :) Aja ska ner och äta å så nu, hörs lite senare när jag är hemma igen.

hähä stackare

Förlåt simon, du är inte sådär ful egentligen.. :$ Nu ska jag gå ner och hämta glass, b&j (y) Sen ska jag lägga mej tidigt så jag orkar gå upp imorrn. Kommer inte skriva mer nu, sovgott :)

välkommen in

Saknar min lilla gosiga hårboll, kom tillbakaaa.
Jag ♥ Veronica Maggio. Älskar alla låtar, hennes nya album, åååh kärlek! Ikväll är det såklart ingenting på tv, jag har inga filmer och det går inte att ladda ner :( Kommer väl bara sitta i ett hörn och tycka synd om mej själv, jag älskar att vara sjuk :)))) Ska fan bli skönt att gå till skolan imorrn! Har inget mer att säga så puss på er :)

myys

Bara jag som tycker det är galet mysigt när det spöregnar, åskar och blixtrar? Iallafall en stund. Fast jag är livrädd för åska och sånt och det håller på i längre än en minut typ :$ kan seriöst tillome börja gråta.. Hihihihih. Sitter iallafall här i min ensamhet och lyssnar på musik. Imorrn ska jag till skolan i några timmar och sen ska jag hämta ut mitt leg som jag skulle göra för typ ett halvår sen nu och sen åka och köpa kläder, om jag hittar något. Nu är det mat, jag är skithungrig men kan inte äta, lyckat (y)

mm

Vafan ska man göra när man inte kan äta glass, inte kan sova, när de inte går å ladda ner filmer och de inte är nåt på tv. Fan va tråkit dehär eeee. Hela foten är typ infekterad också, haha de går ba å va hemma.. Ska plugga nu, kul, hejdå.

sjuksjuksjuksjuk

Typ sådär ser jag ut nu.. Är hemma idag igen, ingenting är bättre känns som att jag är sämre ist. Måste iallafall till skolan imorgon och måla, haha kul. Sen ska jag försöka ta mej till kista, får se då om jag orkar. Nu ska jag gå och lägga mej igen, vi hörs senare, pussar.

lika som bär

haha lite kul sådär..

happy

Blev ingen midda för min hals kan inte svälja så det blev lite glass ist. Om en timme är det pirates of the caribbean, kärlek till depp, annars vet jag inte vad jag ska göra. Bara sova typ. Nu bler der musik en stund. pusspuss.

stand by my side

Nu ska den här uttråkade tjejen elin rita gubbar på skrivbordet, haha fan va uttråkad..

i'll be there when you're insecure

Huvudet kokar seriöst över, fan va ont det gör.. kan inte ens röra nacken likson? :o Aja, har bara slöat hela dagen, ganska skönt men är galet uttråkad nu. Blir nog hemma imorrn också om det inte blir bättre. Ja som hade tänktå köpa kläder idaaaaaag :'( Skriver senare igen om jag har nårt att säga.

sjuk

Idag blir det bara sova sova sova, är sjuk. Nu ska jag kolla lite på the voice och sen kanske jag tar och pluggar lite, ruligt. Pussar.

kläm sönder finnarna nu vafan

Kom igen nu gubbar, guldfeber vill vi ha !!!!!

home

Nu är jag hemma igen, eller kom hem för ett tag sen. Åt nyss en massa mat så nu är jag tjock å glad. Mår verkligen skit, vet inte vad som är fel men huvudet sprängs snart och febern kokar, typ. Ska ta det lugnt hela kvällen och senare är det ju sverige. Vi hörs senare igen.

eric saade

Fan va braaa vi e, kom inte sist i år. hähähähä. Idag åker jag hem från landet, tänkte åka till kista men vet inte, fick typ ett migränanfall igår och faaan va läskit de va, fatta ingenting :o aja ointessant, om jag inte skriver nåt mer innan jag åker så skriver jag när jag är hemma igen :) pussar på er.

Lördag

Ikväll är det saade, WOOOOHOOOOO VILKET LIV. Ska plugga lite idag eftersom att vädret är skit. Kolla mysiga filmer kanske :) Har precis duschat och ätit å så. Har ingenting att skriva om just nu så vi hörs väl senare, puss.

jag kommer dö ikväll

Hahahaha bara jag som verkligen känner att det är just idag? fan va dålig jag är, seriöst allt har gått fel sen jag kom hem från skolan, slutade med att jag ramlade i trappen och fick en hel damsugare på mej, hahahahahhahaahhahahahahahah :$

hejdå viksjö

Är hemma nu, har packat och så, ska damsuga upp all jord på golvet efter jag tappade en kruka.. Sen ska jag hämta lillasyster på dagis för att sen åka till landet för första gången på 100 år. Kanska inte uppdaterar jättebra där uppe men ja får se hur mycket jag orkar. Kyssar.

Fredag

Sista dagen i skolan sen helg, fan va skönt. Ska regna idag igeeeen. Aja har inget att skriva, puss på er.

låt mej få veta


shine through the dark

Sitter hemma och gör nada. Ganska vanlig dag i skolan, elevkonsert när typ elever sjunger och så, simon va ju såklart bäst, höhöh, förlåt alla andra som var me men säger bara sanningen :))) Efter skolan åkte jag och simpan till jakan för att köpa skor med det blev en massa mjukglass och jordgubbar istället, nu ska jag äta midda snart och sen kanske plugga lite om jag orkar. Imorrn åker jag till landet för första gången sen typ i sommras? pappi och susanne har byggt om aaaallt så det ska bli kul att se. Intressant hu? ska ge er ett liv nu, hejdå :)

världens duktigaste

Fan va duktig du va idag, grymt stolt. Hur underbar kan man bli, puuuuuussar till dej gubben. ♥♥♥

asså seeer!!!!ööööst

Eeeeeuw för vädret, ingen tumme upp på dethär. Regnar, haglar, jag vet inte vad.. :( Ska iallafall fixa mej nu och sen äta innan jag ska gå till skolan, efter skolan åker jag till jakan, pussar.

nörd

1000 gånger bättre än originalet, hur sköna är dom inte :)))

som i en film

Skulle till jakan och hämta leg och så idag men nej tydligen inte.. Aja skit i det nu. Ska plugga lite tills imorrn och sen lyssna lite på musik och så, det vanliga lixom. Ska regna imorrn?? hoppas det är helt fel för de orkar man ju inte. Har inte sådär jätte mycket att säga nu, tänkte bara uppdatera lite. Pöss.

luvluvluv

Kom hem för en stund sen, har solat lite och så, man måste passa på liksom, ska fan börja regna och bli kallt igen ;o Ska iväg senare och fixa hämta ut mitt leg som jag skulle gjort för typ 4 månader sen, hihi, och sen får jag se vad jag gör. Har inte så mycket att skriva om just nu så vi hörs när jag är hemma igen, pussaaar.

jag vill hinna säga allting


Onsdag

Shit va trött jag va idag, låg i 20 min och bara försökte öppna ögonen, men nu är jag iallafall uppe. Ska fixa till håret lite sen ner och äta, myyys väder idag igen (y) Vi hörs när jag är hemma, nu har jag nationella, huuuur kul :)

jag går brevid men ändå en mil bakom

Blev klar med svenskauppgiften på en halvtimme, good där elin, ska bara fixa till den lite sen är den klar. Nationella imorgon, igeeeen, orgar inte dom där långa, tråkiga proven en dag till. Ska leka lite med datan ett tag, sen hoppas jag in i duschen å sen lägger jag mej. Tror inte jag skriver mer för ikväll, sovgott fina manniskor.

asså... fan va gulligt :')

Börjar fan gråta, hur söt är du inte din anonyma sak :')

älskling jag skäms

Trodde jag bara skulle åka och lämna in kameran så åker vi förbi ett sjukhus och trycker in en fet spruta i mej.. Fast ja fick ju en bokmärke efter så det gjorde inget :$ haha de roliga var att jag märkte inte ens när hon tog in sprutan men när hon tog på plåstrer så hoppade jag till å skrek, hehehe :$ så typiskt mej.. Sen gick vi bara utan att betala, fan va duktig familj. Aja lämnade iallafall in kameran, dom hade aldrig hört något om det som hade hänt min kamera, det känns ju inte så bra. Men jag får tillbaka den innan 4 veckor och behöver nog inte betala någonting iallafall. Nu ska jag plugga till den härliga musiken och sen äta midda innan ja svälter. Kyssar.

det är över nu, det vi hade kommer aldrig igen

Är hemma nu, ska snart iväg och hämta lillasyster på dagis och sen iväg och ta någon spruta? och lämna in kameran. Lyssnar på lite musik och njuter av solen, galet. Ikväll ska jag plugga en jävla massa och sen ta tad i detdär. Japp, hoppas ni mår bra för det gör jag, höhöhöhö. Puss.

Tisdag

Har precis gått upp, låg en halvtimme och vaknade, skiiit skönt, solen lyste in också, hihi. Ska sminka mej och fixa mitt hår och så nu, åker till skolan vid 9. Skriver kanske igen innan jag åker om jag hinner, puss.

sovgott

Det här blir sista inlägget för ikkväll för nu ska jag lägga ej och tråka framför tvn. Börjar 20 över 9 imorrn, har en seg äcklig dag men de brukar gå fort ändå. Har inte så mycke å skriva just nu så sovgott gullisar.
Svarar inte på några kommentarer om mej och Simon, privat liksom :)

sovgott

Det här blir sista inlägget för ikkväll för nu ska jag lägga ej och tråka framför tvn. Börjar 20 över 9 imorrn, har en seg äcklig dag men de brukar gå fort ändå. Har inte så mycke å skriva just nu så sovgott gullisar.
Svarar inte på några kommentarer om mej och Simon, privat liksom :)

om sanningen ska fram

Imorrn ska jag äntligen lämna in min älskade kamera som är sönder, garantin eller vad det heter har gått ut som hoppas inte att det kommer kosta några miljoner nu :) Ska städa undan allt skit i mitt rum nu och sen lyssna på musik och njuta av den underbara sommankvällen. Hoppas på flera sånna här dagar. Pussar.

.

Känslan av att sätta någon före allt annat men samtidigt alltid bli satt på andraplats, den går inte att förklara. Man är för svag för att säga ifrån, för rädd för att förlora det man verkligen älskar. Man vet att man förtjänar bättre men vågar inte säga det rakt ut utan torkar istället tårarna och sväljer det stora smärtsamma klumpen i halsen. När man blir sårad om och om igen så säger man; nästa gång är det sista, då säger jag ifrån, nästa gång säger man samma sak och så fortsätter det. Tillslut finns det ingen riktig gräns, man är fast och allt som egentligen är helt fel hoppas man är misstag. Varje kväll säger man till sej själv att den som man älskar älskar också dej, mer än allt på jorden, det man såg idag betydde ingenting, man såg säkert helt fel, i syne. Att tänka så är helt fel men man gör det för densom verkligen betyder någontig speciellt, men inte är värd en ända dag till av den stora kärleken man ger. Den oskylldiga lever i smärta med ständiga tårar från hjärtat, en klum i magen för att inners inne så vet man själv: att varje dag ta smärta från den som inte besvarar ens kärlek är inte att leva sitt liv.

sanningen♥


svar på kommentar

Svar: Jag vet inte riktigtmen jag ska iallafall jobba med djur, kommer jag in på spånga nu efter sommaren så får jag se om jag ska rikta in mej på djurvårt eller djurpark, får se då hur det blir. :)

seg blogg

Har inte gått att blogga på hur länge som helst ? Aja nu går det hoppas jag. Fast jag var sjuk i hilgen så har det vart mys. Fått färg och nu mår jag bättre än någonsin (y) Var ledig från skolan idag så imorrn börjar det igen. Nästa helg ska jag me upp till landet och baaada och bli brunare hoppas jag. ÄLSKAR VÄDRET. Över 20 grader, hoppas det håller i sej nu! En månad kvar tills sommarlovet nu också, shiiiet, me like.

när man minst anar det


-.-

Asså fyfaan.. har mått illa några dagar, vart på och spy några gånger men de har aldrig hänt något, och nu kom de, asså fyfaaan de äckligaste jag vet.. mår bättre nu iallafall, ska lägga mej i soffan och mysa lite och drick en jävla massa vatten. Har ingen vätska alls i kroppen, känns som att jag ska svimma varje steg. Vilkej jävla lördag, härlige med helg ibland va..

vi var en enhet, vi var singular


Jag måste gå vidare för egen del. Det var mitt egna fel, borde
gett mer men det är lätt att va efterklok, lätt att se i backspegeln och skilja
rätt från fel. Måste bara släppa dig innan det växer mer men i drömmen är det
vi mot dom, vi var lyckliga som vin och sång jag strosar till en solnedgång men när
jag vaknar är det tomt inombords, vill bara somna om.

love

En kväll att minnas.
Nu blir det pastasallad i solen (y) graderna bara ökar där ute, tummen upp för det. Har packat ihop en del saker jag ska sälja så jag får ihop lite till i sommar. Vet inte så mycket som händer nu men hoppas på en härlig kväll.

det finns dagar


closer

Kommer bara lägga upp oldi bilder nu för min älskling är söndeeeer :'( ska lämna in den så fort jag hinner men inte nu på ett tag. Är så jävla slö idag, orkar ingenting känns det som. Har bara ätit och städat, kuuul. Vill göra om mitt rum men näääh för lat. Hähä, nu ska jag hitta på någonting, kyssar.

music made me strong

Har vaknat och så, ska snart ner och få i mej något. Idag ska jag städa heeeeela dagen typ, nä men har massa att fixa i mitt rum nu. Ikväll får jag se vad jag gör, tror jag vet men vad som elst kan ju hända på några timmar. Skriver snart igen, puss på er.

smile to shine

Sitter och lyssnar på lite låtar från förr, känner lukten av grillen också, mmmh livet kanns bra vaa :) Männer mej lite bättre, fast nä inte alls. Grannarna är här, vet inte varför men de är väl lite kul. Ska ner och busa men dom små ungarna, puss.

det är lätt att vara efterklok


föralltid ...

Jag ska vara stark för bådas skull, klara dethär utan några problem. Jag klarar allt bara jag vill, så är det.

summer

hehe spexkläder..
Sitter här och muppar som en liten tönt höhö.. nä har ingen aning om vad jag ska skriva. Fint väder, good (y) men orkar inte ens gå ut. Simon kommer hit lite så ska v prata lite å sen vet jag inte. Ska grilla lax ikväll, sommar ♥

fler bilder


Balen

Så jävla lyckad kväll, hade skitkul. Flera bilder från balen och spex kommer upp snart :)
Nu mår jag skitilla, ska fixa bilder och så, skriver snart igen, puss :)

baaal

Myskläder idag (y) Och så blir det bal ikväll, ooh. Mår inte bra alls så det kanns ju kul.. Har precis fixat mej och nu ska ja ner och äta. Kanske skriver igen senare, lägger upp bild på klänningen och så, men får se om jag hinner, puss på er :)

smile for what you got

Nu vet jag nästan exakt hur jag ska ha sminket, good, men inte håret. Får se imorrn :) Faaan va jag längtar. Ikväll ska ja inte göra någonting alls, fixa med sakerna till imorrn och duscha typ, fun life. Hade geografi prov idag, kändes ganska bra men jag får nog inte över g tror jag, även om jag bara svarade vg/mvg frågorna, men jajaaa :)

don't make any difference

Då var det dax att kolla ut smink för imoron, hehe.

fiskbensfläta och naglar


jag älskar mat

Kom hem runt halv 7 kanske efter att ha vert hos linn med ellen. Fick thaimat när jag kom hem, ääääälskart ! Nu har jag precis vart duktig och städat mitt rum, ska snart sminka mej och kolla hur jag ska ha imorrn på balen, kyssar.

i can't

Har fixat mej, ätit och allt sånt, nu väntar jag bara på Ellen så åker vi til skolan. Efter skolan åker vi till Linn igen för Ellen sk fixa naglarna. kriver direkt när jag är hemma igen, puss på rumpan, tihihihi..

Sommar tack!

Kom hem för en halvtimme sen typ, har vart överallt idag kans det som. Slutade 12 och då åkte ja å ellen hem och käka en massa pommes och glass, sen åkte vi in till stan och köpte hennes spext kläder. Efter det åkte vi vidare till jakan för att köpa jeans och mjukglass, hihi. Sen åkte vi hem, tillbaka och sen till gulliga Linn som fixade mina naglar. Lägger upp bild senare om jag hinner. Nu har jag precis ätit och väntar på simon så han kan hjälpa mej att plugga. Imorrn börjar vi 9 och har bara en lektion, uuuhyeah, för vi ska prata med lilla fråga olle.

neeeeeej

Ja men underbart, fortsätt snöa bara, jag bryr mej inte, nejnej.. Asså seriöööööst, jag flyttar från sveriga nunununnunu. Ska gå till skolan om en timme, kommer inte sminka mej eller fixa håret idag, onödigt med all snö och sen så slutar jag 12. Aka äta frukost nu och sen fixa mitt rum lite. Pussar.

just a little bit stronger

En dag sk jag bli känt, hihihihi säger inte varför, det är min egne lilla hemlighet men då vet vi om typ 10 år så är det mej ni ser i kändistidningarna, mmmh :) Har precis pluggat och ätit glass, nu väntar jag på att simon ska ringa så jag kan få hjälp å plugga det sista som är typ allt. Sitter och lyssnar på massa mysiga låtar nu, men det är iskallt i mitt rum så får ingen sommarkänsla. Denna vecka kommer äga fett, hähähähä, förutom ig på proven, men det bra tar över, känner mej inte så ledsen över det. Imorrn börjar jag typ halv 10 och slutar 12, uuh (y) Sovgott.

don't need your money

Nu ska jag försöka plugga ett tag, så mycket jag orkar. Har en massa annat att fixa men det får vänta. Vet iallafall hur jag ska ha mitt hår nu på balen, sminket har jag ingen aning om, men jajaa. Skriver kanske inte mer för ikväll, får se, men ha en bra kväll alla iallafall.

live my life

Bal om 3 dagar? Jiiiiha. Glida fram med våran feta, ivta, smexiga limo, hur grymt låter det inte? Har ingen aning om hur jag ska ha mitt hår, ska testa lite ikväll tror jag. Och smink. Sen spex på fredag också, ska prova mina ursöta kläder nu så dom passar, hihihihi. Aja hejdå på er.

finis


love

Måste städa överallt nu för ja har jord på hela jävla golvet, kul, tack. Men ah, hinner inte plugga en ända dag den här veckan, ändå ska jag lyckas kunna allt till ett prov på onsdag och läsa över 150 sidor i en bok ? haha lycka till elin.. Men nu får det bli som det blir. Nu sitter jag här och sjunger lite vackert sådär, ikväll ska jag bara kolla på film och soooova. Måste ju ladda inför imorrn när man träffaar fråga olle, haha gulligt.. pussar.

Måndag

Godmorgon alla sötnosar. Vaknade av mej själv för en kvart sen, har tagit på mej kläder och nu ska jag sminka mej sen ner och äta. Ska dansa typ vals, bugg ja vet inte vad i skolan idag, haha.. Men ah, har inte så mycket att säga nu så vi hörs senare.

går i pojkvännens fotspår

Haha skitful jagvet, men har inga roliga bilder just nu. Älsklingen åkte nyss hem och jag ska sooova. Börjar 10 över 9 imorrn så får lite sovmorgon iallafall. Sovgott kära läsare.

jag älskar dej

Föralltid, det var så vi sa det!

igår

Haha två lite småsöta bilder från igår hos tobias.
Simon har vart här, han åkte nyss, vi har ätit en jävla massa och kollat på film, typ. Men ikväll hade jag tänkt att plugga så jag kommer ikapp, ligger redan efter känner jag.. Men det löser sej som alltid. Är ovanligt glad just nu utan någon anledning, inget å klaga på. Har inte vart ute på hela dagen, men nu ska jag duscha snart och sen vet ja inte, puss.

jessie j

Så jävla braaaaa.

ajajaj

Meeeensmagen, har galet ont och vill bara kväva någon. Ska kolla på film nu och dö lite, hejdå.

Söndag

Då har man vaknat då. Är skithungrig, kissnödig och blablabla, en massa mer. Igår var en lyckad kväll, hade skitkul varje sekund. Kanske kommer någon bild men jag vet inte. Idag ska jag inte göra någonting alls, typ städa mitt rum. Men jaja skriver senare igen.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...