dance the night away


give me everything tonight

Hög musik på, taggar tills ikväll, även om ja inte vet ett skit vad som händer senare på kvällen, men man får ta kvällen som den kommer bara! Ska snart ner och laga mat till mej å lillebror, hoppas skitungen kommer hem bara. Ja men ja skriver väl senare igen, puss på er.

bilder


påminner mej om det som inte längre finns


valborg

Då var det valborg då, va händer ikväll? Iiiiingen aning, kolla på läget hära eller, hähä.. Nä men man får väl kolla runt lite sen. Hoppas på en toppen kväll iallafall. Gick nyss upp, är så jäääävla hungrig, har asont i magen så ska snart ner och äta, sen ska jag nog lägga mej ute och sola ett tag. Senare kommer kanske ellen hit och sen får man väl se vad man hittar på ikväll.

sweet

Kom nyss hem, har vart inne i stan och köpt spexkläder å kollat på bio, scream 4, hehe inte läskig... (a) Aja är hemma nu iallafall och orkar inte blogga mer, pusspuss.

Skola nu

Mysdress på, ofixat hår, cp smink, det är min fredag. Efter skolan blir det stan men Ellenpellen, blir bio och köpa spexkläder, göööött. Puss på er, vi hörs senare.

Movie time


me for you

Kom nyss hem, dansade bugg å foxtrott i skolan, faen va najs ! Hämtade lillasyster och nu är vi hemma och har ätit mackor och en annan massa skit. Ska snart kolla på film lite tror jag innan jag ska plugga, senare kommer kanske simon hit. Pusspuuuuss.

smile

Ska ner och äta frukost nu, skolan kommer bli långa och seg, sen ska jag hämta lillasyster. Om en timme kommer ellen på moppen och hämtar upp mej. Puss.

sanna ord

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt".

my heart is refusing me

Bara 8 dagar kvar till balen nu, fan va mys :) Dethär blir sista inlägget för ikväll, ska lägga mej och kolla på fotboll ett tag och sen sova, imorrn ska vi dansa i skolan, ohja va kul! :)

today i feel like uuuha

Har precis ätit midda, blev mackor för jag äter inte kyckling med ben på, hihi. Simon kommer hit ikväll efter han ätit och så, tills de ska jag leta efter en film som jag inte gjort än. Sitter och lyssnar på massa sommarlåtar och taggar lite smått till valborg, vet inte helt än vad jag ska göra mej ah, snart så :)
Många har kommenterat om jag kan lägga upp vad jag ska ha på mej på balen, men jag lägger upp en bild på hela mej med allting på precis innan jag åker in till stan för att hoppa in i limon, stiiiiil!

älskar låten!

Grym jävla röst man måste ha då, ge mej!

live my life

Ligger i sängen i min mysiga fina sak. Har inget att plugga eller att göra så vad göra, galet uttråkad men aja, kan inte ha kul hela tiden hehe. Smsar lite med älskling, ska kanske ladda ner någon film och kolla på också nu. Får se vad jag hittar :)

knowing that i'll never hold you like I did before


Dag 10

En resa jag minns


Mina 2 bästa, båda förra året. Saknar som faaaaan, ta mej tillbaka till den värmen tack!

skoooog

HAHA, strömmen dog i hela lilla viksjö.. Det var nog dom mysigaste sekunderna i mitt liv -.- kände verkligen hur döden närmade sej där ett tag.

dunkar sommar


dagen

Började somsagt med simning, gick skitbra.. höhö. Nä ja kunde knäppt andas för gullungarna skvätte en del vatten i ansiktet och sen var jag inte me sista delen för de va tråkit, men annars gick de :) Skit seg dag, 2 håltimmar och 2 riktiga lektionen, kul verkligen. Va så jävla trött så jag trodde att jag skulle somna där ett tag men istället skrattade jag oavbrutet i en halvtimme och då vaknade man till lite, intressant dära. Åt precis en toast, tjockis, men vafan man får inte schnygga kusvor av att svälta. Har ingen aning om vad jag ska göra nu, behövde inte hämta skitungen på dagis och har inga läxor, bara en massa tid. Tror jag kanske ska träna lite, men vet inte än. Aja hejdå :)

dagens outfit

Gick up 20 i 6 idag, duschade och fixade mej. Ska åka och simma me skolan idag, snälla.. Ska snart ner och äta frukost och sen bara kolla på tv tills bussen kommer. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, hämta Frida sen bara plugga antagligen. Men jag skriver när jag är hemma igen, slutar kvart över 2 idag, wooo :)

vet inte vad jag vill längre.

Med alla miljarder tankar i huvudet går jag och lägger mej. Orkar inte med dethär, hur svårt kan det vara att bara förstå..

busunge !


who is


don't fall in sleep too soon...

Sitter och tänker, fan inte nu..
Pratar lite med min fina sötnos, vad skulle jag göra utan honom den lilla skiten :) Har vart superduktig och städat mitt rum fiiint. Har ingenting att plugga, eller jomen jag lämnade allt i skolan, ville ha en extra lovdag liksom. Imorrn ska jag hämta lillasyster på dagis efter skolan å sen ska jag sova hos Simon. Kom på att 8 på morgonen imorrn ska vi simma med skolan.. Kul när man har en för liten bikini, jiiiha :) aja, tur att man inte är i simhallen varje dag. Skriver lite senare igen tror jag, puss.

svar på kommentar

Svar: Vi började prata om det för ett tag sen, båda vill och så, vi är inte än men snaaaart så, inte långt kvar nu. :)


kärlek

Tja på er. Sitter i mitt rum och frysen ihjäl. Efter skoln åkte jag hem och hämta skor, bytte om och så. Sen åkte jag och älskling till jakan, skulle hämta ut mitt jävla leg som jag ändå inte kunde hämta, höhö. Åkte sen till kista och köpte andra skor till balen, dom förra var lite stora men dom här hoppas ja e bra. Men ah. Nu är jag barnvakt till min lilla skitunge för dom andra i familjen åkt till Ikea för å köpa nya ah någonting, vet inte vad. Ska gör om lite i mitt rum nu om jag orkar.

svar på kommentar

Svar: Har ingen aning, tappat bort lösenordet så jag kan inte kolla, men jag ska fixa det imorgon så får jag se. Skriv gärna ditt namn när du kommenterar :)

you lost your mind

Ska till skolan om en timme, börjar 20 över 9 idag, skönt :) Nu ska jag sminka mej och fixa till håret lite. Skriver när jag är hemma igen :)

lets do it again

Sitter och pluggar med lite med musik i bakrunden, väntar på att soetnosen ska komma hit, om han nu kommer, får se :) Är ju skola imorgon också, inte alls taggad till det.. Men det är bara att bita ihop, vad ska man göra liksom? Bara typ 1 månad kvar ändå ! :D Känner att jag vart för mycket i solen idag, fryser som en gris men vad gör man inte för brännan :) Ska gå och dricka 100 liter vatten nu, sen torka bort sminket och lägga mej å plugga mera. Sovgott.

Igår och idag II


Sommar på hög nivå!

Efter att ha solat och ätit sommarbär typ hela dagen så ska man grilla, fan va gott! Skriver senare ikväll när älskling åkt hem och så.

Igår och idag


inköpt

Tröja, shorts, och en vit bh till balen.

svar på kommentar

Svar: Jag, Ellen, Hanne, Neda, Linnea, Linnea, Tobbe, Ashkan, Shahin och Armandi ska åka dit med en vit limo. :)

Hush baby

Kom nyss in, jag och älskling har vart ute och mysat hela dagen. Har lagt in alla bilder på datan nu så snart kommer dom upp på bloggen också. Ska fixa dom lite nu så kan inte skriva mer. Ikväll ska vi grilla (y) Det gillar vi!

jag <3 sommar


Nu ska vi fixa oss och sen åka till klipporna och mysa. Skriver när jag är är hemma igen.

Måndag


Readan måndag, sista dagen på lovet :( Idag ska jag och älskling vara ute hela dagen och sola, åka runt, jag vet inte vad, och äta hallon å vindruvor, hihi. Vi vaknade 20 i 6 idag ? Helt sjukt, men det är galet ljust ute så det kändes som typ 10, men skitsamma. Kommer inte kunna blogga under dagen när jag är ute men direkt när jag kommer hem. Nu ska vi äta frukost och myspysa, puss.

when everything is meant to be

Är med min fina älskling nu. Vi har vart på ica och köpt lite gott, sen åkte vi till jakan men det var stängt så vi åkte till Kista och handlade kläder, mat och donken (y) Lägger upp bilder på kläderna senare, inte idag iaf. Ska bara packa nu och sen hem till Simon och sova där. Skriver senare när jag kommit dit, puss.

hemmaaaa

Äntligen hemma! Har packat upp, laddat in bilder och fixat lite. Ska träffa min älskling snart, saknar det lilla miffot ganska mycke. Men ah nu ska jag packa upp det sista och sen fixa mej lite, puss.

love


Har ätit huuuur mycket som hälst och nu mår jag skit illa, ingen efterrätt för mej idag iallafall. Har inte så mycket att skriva omk, saknar simon, typ. Åker hem 7 på morgonen imorrn så jag är hemma halv 11 typ, supeeer. Vill bara hem just mu men det är inte långt kvar iallafall. Imorrn och på måndag blir det galna mysdagar med pojkvännen. Puss.


Glad påsk


Skitdålig uppdatering nu jag vet men så är det när man inte är hemma. Svarar på alla kommentarer och sånt när jag kommer hem imorgon. Kom nyss hem från badhuset, skitkul, nu har jag ett stukat knä men det var de värt. Ikväll blir det en massa god mat (y) mihihihi. Skriver nog senare, nu ska jag mysa i soffan med min kära lillasyster.


gullis


Har vart på djurpark idag, myys, annars har jag inte gjort någonting alls typ. Ska hoppa in i en dusch nu och bara ta det lugnt. En massa galna ungar här bakom mej, mmmmh :) Men ah jag skriver mer snart. Puss.


Fredag


Har precis fixat mej och ätit och så, ska åka till en djurpark idag, hihi, eller ah typ nu om 5 minuter. Skrive igen när jag är hemma. Idag ska jag äta galet många bullar (y) så ni vet liksom.


darling


Har ätit godis heeeela dagen idag, fyfan vad jag mår illa just nu. Ska sätta mej vid tvn nu där familjen är och mysa lite. Men ah, skittråkigt inlägg jag vet. Har inte riktigt tid att sitta vid datan så mycket men det blir bättre när jag kommer hem igen. Skriver inget mer ikväll tror jag så sovgott alla söta! :)


svar på kommentar


Kan inte lagga upp bilder på bloggen, vet inte varför men aja.

    
 

Anonym:
kan du ta bild på din balklänning typ ^^ ?

 


Svar: Nej jag vill inte lägga ut bild på den, skorna eller några smycken som jag ska ha på balen och inte heller vart jag köpt det för jag vill vara egen och inta att någon annan köper det jag ska ha. Hatar att komma och se ut exakt som någon annan. Och skriv gärna namn, hatar anonyma kommentarer. :)


saknar dej


tjaaa


Imorse letade vi gulliga barn efter påskägg, hihihihi, fast man ska göra det på typ lördag? Men torsdag låter väl bättre. Fick godis och 500 kr (y) Sen gick vi i affärer, köpa lite grejor bla 2 solglasögon som ja verkligen behövde. Intressant. Ska kolla på tv nu och fixa lillasysters hår lite, och äta godis som jag gjort hela dagen. Puss på er.


Dag 7 och 8

En bild som jag aldrig lagt upp

Någon gång kanske men isf väldigt längesen.
En favoritbild

Älskling ♥

Torsdag


Idag vaknade jag 6 ? av mej själv, asså 6, ja somnade efter 1 någon gång och vaknar då.. Helt knäppt :) Har kollar på tv, lekt med lillasyster lite och precis ätit frukost. Idag ska jag köpa lite småsaker t mej själv, får se vad det blir. Imorrn ska jag till ett zoo och på lördag ska jag till ett badhus, det fanns en massa roliga grejer där men jag fattade aldrig vad så ah. Ikväll blir det väl en massa påskgodis, om det nu är idag? Aja, ska ta på mej kläder och fixa mej lite nu, puss.


helluuuu

Är framme nu, eller kom fram för många timmar sen. Har vart ute i affärer lite och kollat på 2 filmer, mysigt. Ikväll blir det grekisk sallad, eller iallafall för mej som inte äter en fet pizza. Har inte sådär jätte mycket att skriva om nu, har inte tagit några bilder heller så inläggen blir skittråkiga. Skriver igen senare när jag har tid, puss.


Hejdå

Nu åker jag, kommer vara framme vid typ 1, mmmh :) Puss på er.

.

Sista inlägget för ikväll, ville bara lägga upp en bild för att visa hur underbart jävla söt jag är! Sovgott göllisar.

hold my hand

Då har man städat och duschat och fixat klart allt då. Ska lyssna på lite skön musik och så innan jag somnar nu, ska säga hejdå t simon sen när han kommer typ vid halv 11, sen efter de måste ja lägga mej för ja ska upp halv 6, på ett lov, barnmisshandel ;( Jajaja har typ 5 timmar på mej att sova i bilen ändå.

mys

Känner hur man blir på bättre och bättre humör varje dag nu när det är så galet bra väder. Kan vara ute utan jacka liksom, det är underbart! Har inte städat än, hähä, är skitdålig på det där, men snart så, sen ska jag hoppa in i en lång varm dusch och sen kolla på film innan jag somnar. Imorrn bli det upp tidigt och åka upp till Ljusdal. Ska bli mys att komma ifrån dethär ett tag och bara umgås med familjen i några dagar utan någon annan. Nu är simon här, ska prata lite, men ah hej på er :)))

Älskar dej min solstråle


Dag 6

Tema ”grön”
Hähä grönt gräs? Fattar inte riktigt tema grön, men skitsamma, där har ni grönt iallafall.

player

Hemma efter ännu en dag inne i stan, har man lite ont i fötterna nu? jaaaa. Håller på att dö. Idag fick jag med mej balklänning, skor, en bh, 3 trosor, 3 tantstrumpbyxor, 3 örhängen och en vristlänk. Har packat ner kameran nu så jag kan inte lägga upp bilder på det jag köpt men jag tror att ni klarar er. Har iallafall packat klart kläder tills imorrn när jag åker bort, kommer hem på söndag men har med datan så jag kommer blogga. Nu ska jag städa rummer och fixa lite, puss.

Black n' white

Vaknade av den härliga sooolen idag, ska nog ut och sola en stund när den kommer fram lite mera. Lte senare ska jag in till stan igen och köpa klänning, skor och smycken till balen, härligthärligt! Men har lite panik öcer skorna, vet verkligen inte vad jag ska ha, men jag kommer väl hitta någonting hoppas jag. Men ja, får se hur det blir. Nu har jag pengar på kortet, lite skönare än igår när man va helt pank. Nu ska jag ta på mej bikinin eller nåt sånt, puuuss.

love to you

Nu ligger älskling och väntar på mej i sängen så ska stänga av datan nu, tror inte jag skriver mer ikväll. Har ätit efterrätt precis så nu är jag tjockis också. Puss å sovgott :))))


lillasyster är bäst

Jag och älskling va ute och solade, lekte och myste ute ganska länge, farfar kom hit för ett tag sen också, sen gick vi in och åt och nu sitter jag och fixar bilder. Lillasyster sitter här breve mej och pratar lite och simpan är på toa, som han vart i typ 20 minuter, va gör han där inne... :) Ska lyssna på musik och fortsätta fixa bilder nu, puss på er.

.

Helt sjukt att det bara är några veckor kvar av skolan nu, typ ingenting ? Sen sommarlov och sen gymnasium, aaaaaah, läskit. man jaja.. Sitter och pysslar runt lite i mitt rum, är hungrig som fan men orkar verkligen inte gå ner och äta, gör det sen när min tjockis kommer. Ikväll ska jag inte göra någonting, packa lite kanske, åker ju till ljusdal på onsdag och är borta till på lördag tror jag ? får se då hur det blir. Nu ska jag leta efter schnygga underkläder i hm katalogen som ja måste köpa imorrn.

Dag 5

En gammal bild
Gotland sommaren 2010, saknar.


sooool

Såg att jag hade fått lite färg när jag kom hem. Det var seriöst över 20 grader inne i stan idag och jag äääälskart!! Satte på sommar musik nu direkt när jag kom hem, det man har längtat efter i månader har äntligen kommit hit. Va ju somsagt inne i stan idag och letade efter klänning, skort, smycken och sånt till balev, allt är klart nu, får pengar ikväll och sen drar jag och ellen in till storstaden imorrn igen och shoppar loss. Fan va skönt det känns nu, hade panik där ett tag men nu har man äntligen hittat. La mej och solade en liten stund när jag kom hem, ska nog ut igen nu innan älskling kommer hit. Puss alla gulliga.

town

Tröja- Monki | Shorts- Bikbok | Stumpbyxor- ?
Har precis fixat mej och så, ska städa rummet lite sen åker jag iväg, har inga pengar alls kom jag på för jag glömde prata med pappa igår men om jag hittar något så åker jag in imorggon också. Kommer inte blogga någonting nu, hejdå.

blue

Kom precis ut ur duschen. Ska lägga mej typ nu, ska till stan tidigt imorrn och springa runt hela dagen så man måste ju fan va pigg. Sovgott alla. Hörs imorrn innan jag åker :)

this place

Letar som en ganing efter balklänningar, hur svårt kan det vara? Ska iallafall in till stan på imorrn och kanske tisdag också och leta som fan. Och skor, å smycken, ååååh. Aja kul ändå när man väl hittar. Nu är typ alla ungar ute ur mitt hus och snart ska föräldrarna bort på någon gullig tantfest, sen kommer simon så jag har någon att lagga middag med. Ska fixa lite grejor nu till imorrn så hejdå.

idag


...


sant

Bara för att en sak får dej att gråta så ska man inte glömma det som får dej att le ♥

Dag 4

Min hobby:
Vet inte om det är en hobby men jag har ju inget annat jag älskar så mycke ;) Asså jag seriöst dör för djur. Det är allt för mej liksom, har vart så sen jag var 0 och så kommer det alltid att vara. Kommer jag inte på spånga nu så kommer jag bli lyyyyycklig!!!! Men ah, det är min framtid.Känner alltid någon speciell känsla när jag är runt dom. L♥ve

trääz

Väntar på att kalaset börjar och alla 1000 ungar skriker utanför min dörr, höhö. Sitter och tänker, åh det är helt sjuk, kan inte fatta.. Men jag har tagit ett stort kliv, jag har blivit starkare så vad som än händer så hoppas jag att jag klarar det, såklart jag kommer!
Fan vad jag vill ha huuuund, ser alla uta och leker med sina små söta och jag går förbi och börjar grina lite :( hihi nej men man blir ju fan sugen.

?

Finns det någon som kan se, finns det någon som fattar?

världens finaste unge

Så söt, lilla killen Love. Har precis fixat mej lite, ska ta fram kläder nu så jag kan gå ut. 15 nu, underbaaaart :) ska bli varmare senare också. Ida ska jag bara vara med lillasyster som fyller år och mysa med henne. Vet inte vad som händer mer. Imorrn kommer farfar upp till stockholm också, det var ett tag sen så det ska bli kul. Mmmmmh hejdå :)

lovely

Godmorgon alla som är vakna. Har vart vaken i en timme nu för jag har vart uppe och sjungit jag må hon leva för min kära lillasyster. Redan 6 år, helt sjukt.. :) Nu är jag pigg, inte älskling, han bara sover... :( Idag ska jag ut i timmar och bara fota, vädret än underbaaaart, kanske hinner sola lite också innan kalaset med 1000 ungar börjar här hemma.

Grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis

Idag är ingen vanlig dag för en speciell liten tjej fyller 6 år. Storasyster älskar dej över allt annat, du är min favorit tjej. Bästa vänner livet ut, så är det. Love to u min vackra flicka. Din dag idag :)

smile

Hallu nu sitter jag här och bördar framför datan. Musiken är på och lite sånt. Vet inte vad jag ska göra nu men ah får väl seee :) Skriver kanske igen senare, har inget att säga nu.

våååårbomb


vår i mitt <3

Hå+ller fortfarande på att fixar alla bilder, senare kommer jag lägga upp en jävla massa, hihi :)

hiiiiiiss

Stor jävla hiss till vädret, älskar deeet !!! Finns inget skönare än att sluta tänka på vilka feta kläder man ska ta på sej, sommaren är snart här nu (y)

Dag 2 och 3

Favoritpryl
Mobilen och Simon ? Nä men jag har många favoritfrylar, dom är bara 2 av sakerna.
Dag 3: En familjemedlem
Lillasyster, du är världsbäst.

kärlek

Det fick jag, och en rosa sminkväska, av mammi istället för godis i påsk. Hon vet vilken färg jag diggar, hähä. Tack världens bästa, jag älskar dej! Har haft 2 väldigt mysiga dagar i bromma, åh vad jag saknar mitt barndomshem.. Dit ska jag bara flytta när jag blir stor! Har precis laddat in alla bilder så nu ska jag sitta med dom ett tag :)

godmorgon

Sitter vid datan men storasysters äldsta tjej och kollar runt lite. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men inte så ent tror jag. När ja e hemma ska ja ladda in alla bilder och så och se kolla om jag har någon bikini till ikväll. Skriver mer senare, pusspuss.

blue

Ska bli galet bra väder idag, ohyea :))))) Åkte ju till bromma imorrn efter skolan och sover där så jag kommer nog inte blogga någonting mer, men får se. Nu har jag precis fixat mej och ska ner och äta å packa det sista, puss!

sovgott

Nu blir det sängen och plugga för mej, puss på er.

...

Gjort är gjort. Vi alla gör misstag men inte med mening, inte för att vi ska göra om dom eller tycker att dom känns bra. Vi mår dåligt över dom, lär oss av dom och blir någonting bättre av dom, en bättre människa. Misstag är en del av livet så vi ska kunna lära oss själva om vad som är rätt och fel, nödvändigt och onödvändigt. Misstag är livets vägbeskrivning så att vi tillslut hittar rätt.

Lesh il haye sabe lesh te chodo ptate il haye sabe lesh te chodo ptate.

.

every time you look at me

Ska precis börja packa lite kläder till imorrn. Mammi kommer och hämtar upp mej efter skolan och sen åker vi och hälsar på familjen i Bromma. Ska även sova där en natt. Åååååh va jag saknar dom, och mina små favoritungar, hihi.
Det är fortfarande som och 13 grader ute, låt det aldrig ta slut! Ska bli asskönt nu med lov i över en vecka så man kan va ute hela dagarna. Jag och min sötnos ska in till stan en dag och leta efter balklänning, skor och sånt kul. Hoppas bara man hittar någonting, hatar den här panikkänslan, kommer fan sluta med att jag går dit i skolavslutningsklänningen från förra äret, hähä.

näääämen

Äntligen är den hemma, ska bara prova, typiskt om den är för liten eller för stor nu, men det tror jag inte. Nu är det bara att bli lite brun också förfan.

Dag 1: Självporträtt

Ja där har vi då mej, hehe charmigt.

bilder från idag

Detdär är sommarkänsla på hög nivå !!!!!

soooola

Hur varm var det inte idag? La mej ute i en timme direkt när jag kom hem och lyssnade på sommarlåtar. Riktiga våren är fan här nu, kärlek !

dagens outfit

Jeansjacka- Gina | Tjocktröja- Bikbok | Baslinne- Gina | Jeans- HM (?)

aaaw

Dagen blev inte alls som jag trodde. Skulle bara vara i skolan en timme idag och ha bild, men sen skulle jag ha svenska en timme också och sen gick jag till träslöjden, hähä. Ganska skön dag eftersom att det typ va jag och 10 andra i skolan kändes det som. Aja, är hemma nu och har hämtat lillasyster, myst med älskling ett tag och så. Nu ska jag fixa en massa bilder.

snutti

Sötnos ligger och sover och jag sitter vid datan och fixar mej. Ska vara i skolan i en timme och rita på bilden och sen gå hem, nöööödvändig dag va :) Aja ganska skönt å vakna ändå. När jag kommer hem blir det pluggpluggplugg och sen ska jag vara med älskling ett tag. Har typ 0 smink idag, känner mej som en riktig fräsch, hehe. Puss på er.

förra va skittråkig så nu kommer en ny

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: Dagens humör
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild
Börjar imorgon.

älskar dej lillasyster

Har fixat en massa nya låtar till mobilen, hatar när man lyssnat på alla 3000 gånger. Nu ska jag bara fixa lite saker till och sen lägga mej tidigt, har ont i hela huvudet och nacken. Nästan 6 vekor nu, vafan är det som är fel...

ord

du var för bra för att vara sann. sen var det som att du föddes på nytt, nu är du inte du. jag saknar dej.

.

Don´t kiss a boy who eyes are green. 
He kiss you once and then finds another queen.

Då vet man.. Jaha kul att man har en kille med gröna ögon, fan va bra..
hihihihh

kärlek..

''Dem stod framför varandra. Hon undrade vad som var fel. Frågan hon inte skulle ställt. För orden rann ut från hans mun. Men hon kunde inte uppfatta vad han sa. Allt hon hörde var ''Då kommer det inte fungera.'' 
Och hennes lungor tappade luft, hennes ben tappade sin styrka, hennes ögon fylldes av tårar. Hela hennes värld rasades samman. Det var inte så det skulle gå till, det var en självklarhet att det skulle fungera. 
Hon fungerade ju inte utan honom, han var hennes universum. Och i samma ögonblick som hennes ben vek sig och hon var beredd att falla till marken, tog han tag i henne. 
Han såg henne djupt i ögonen och han berättade, hur underbar hon var, hur mycket han älskade henne, och trots allt hon gjort tänkte han inte släppa taget. Inte den här gången.''

Text från Ronja ! :)

tjockiiiis

Haha vadå jag och älskling är tjocka? :$
Hr precis ätit mat och nu känner jag mej som en liten tjockis :) Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på film. Behöver inte plugga någonting nu, eller jo, men jag orkar inte. Spillde just en jävla massa vatten på mitt golv, hjärndöd som vanligt.

seeegt

Kom hem för ett tag sen. Älskling ligger i sängen och kollar tv och jag sitter här och gör ingenting. Ska snart städa mitt eeeew rum, sen vet jag inte. Vet inte vad jag ska skriva mer så hejdå :)

sötnosarna

Hahahah...
Somnade typ 10 igår, fan va skönt, har nog aldrig somnat så tidigt, ellr jo.. Men vaknade typ nyss iallafall, har ju nationella idag också. Ska gå och fixa mej nu och sen äta frukost, puuuuss.

kan inte sluta tänka på dej..


soova

Älskling åkte precis hem så nu har jag ingenting att göra. Mår illa som faaaan så jag ska nog fixa mej och sen sova nu, klockan är bara halv 9, hihih. Men jag ska kolla om jag har någon film eller nåt, måste plugga en stund också. Hejdååuuu.

sweeeeet

Sitter här med färg i håret, hihi. Fan det kommer bli orange känns det som :/ men vafan, det kan man väl fixa till. På måndag ska jag och ellen in till stan och köpa, om vi hittar, klänning, skor, smycken och sånt till balen, gaaah va jag längtar, vill fan inte ha någonting som alla andra har.. Min söta lillasyster är ute och leker, tänkte gå ut och vara med henne ett tag men tror jag kommer skrämma hennes kompisar om jag kommer med färg i håret och morgonrock, haha. Aja ska gå och duscha nu, puss.

i know what to do

Slutade typ en halvtimme tidigare idag (y) sitter här och lyssnar på musik som vanligt, ska snart gå och hämta lillasyster på dagis och sen ska jag färga håret, kommer väl inte synas någonting eller bli helt orange, hahah.. Fick hem en jacka idag också, min väst jag hade på mej idag kom hem igår. Aja. Nu ska jag städa lite innan jag går, puss på er.

dagens outfit

Jahapp så ser jag ut idag. Sitter här och lyssnar på musik, ska gå och fixa mej och äta snart innan jag dör. Slutar 10 i 3 idag så inte så jätte sent. Puss på er.

älskling du är allt

Gubben allt du gör, allt du säger, att du bara finns.. Du får mej att känna någonting jag aldrig känt förut. Du får mej licksom att känna hopp när jag vet att det igentligen inte ens går, du får mej att känna den pirriga känslan i magen som när man är nykär varjedag fast vi vart tillsammans i snart 1 och ½ år. Du är underbar, finns inga ord och jag blir galen för det. Du är mitt allt, du är min luft, mina hjärtslag, mina steg, exakt allt.. Fan utan dej är jag ingenting. Jag har aaaaldrig i hela mitt liv älskat någon så mycket som jag älskar dej, för varje gång jag mått dåligt, kännt mej nere, vad som helst, så har det alltid vart du som funnits där för mej. För mej är du lycka gåner 1000 och mycket mer än så. Det vi har ska aldrig ta slut, du har lovat mej och jag har lovat dej. Vi har kämpat för mycket för att det ska kunna hända någonting.. Du och jag föralltid, det är menat så. Jag älskar dej verkligen, du fattar inte hur mycket! Kan skriva en bok till men jag vet att du är typ påväg till mej från bussen nu och här sitter jag på mitt rum och gråter som en gris så borde gå och fixa mej nu. Glöm aldrig att jag altid finns här, varje sekund i resten av livet. Du och jag för alltid mimmon, kommer du ihåg ?


vårkänsla


dö data

Mitt internet har inte funkat förns nu, ååååh blir så jävla sur -.- men aja, nu funkar det iallafall. Ska snart sova, har fått hjärnskakning känns det som, jag dör iallafall snart typ.. Fast nä. Blir säkert någon film ikväll innan jag somnar om jag inte lyckas få hit älskling. Hihi.

marabou

Sitter här och fetar mej med choklad, hihi. Så jävla gott ibland så :) Idag kom jag till skolan typ innan 9 och så visar det sej att man börjar 10, mmh hur kul? Aja gick bra ändå. Ganska snabb dag även om jag slutade sent. Har städat lite också, nu ska jag fixa bilder ett tag och sen plugga. Puuuss.

vååååår

Har precis sminkat mej och fixat håret och nu väntar jag bara på att min älskling ska bli klar sen ska vi ner och äta. Slutar kvar i 4 idag, hej jag hatar måndagar, och sen åker jag direkt hem och städar, fyfan för mitt rum, hur lyckas jag hela tiden? Aja, ska ner nu och fixa. Puss.

love

En bild från idag, myyys. Det är fan riktig vår nu.
Älskling är iallafall här typ nu? Vi ska prata och så, behövs ju ibland liksom. Nu sitter jag bara och fixar bilder, lyssnar lite på musik typ. Jaa inte så mycket mer att säga, har inte tid att blogga så puss på er.


hemma

Kom precis hem från farmor, sitter och äter kiwi, hihi, och sötnos sitter och spelar spel på min mobil, kuuuul liv. :) Ska fixa alla miljoner bilder från helgen nu och sen lägger jag upp några. Puuuss.

igår

En bild från igår, lägger upp fler när jag kommer hem.
Så jävla lyckat hade skitkul varj sekund. Taaack älskling! Jag och Simon sov hemma hos min farmor, hihi. Vi kom hit efter tolv med tjockis mat och åt. Sen pratade vi ett tag och sen somnade ganska fort. Idag fyller min lillebror 13 hela år, grattis skitkorv.. Så vi sa väl äta massa gott ock så ikväll :) Skriver när jag är hemma igen.

hähä

Tar bussen om en timme och möter min fina ellen. Nu sitter jag bara och slöar mej vid datan men ska snart gå och fixa mej. Här precis ätit glass, hihi. Aja nu vet jag nte vad jag ska såga mer så hejduuu :)

jag <3 frukost

Hähä jaa.. Här sitter man och käkar macka, sockerkaka å choklad, vilken jävla frukost :) Man kan ju passa på när farmor är och duschar, hihihih. Ska äta upp nu och sen hoppa in i en dusch, puss på er.

Dag 08

Om jag vann en miljon

Då skulle jag köpa en fet hög med kläder och annat kul. Sen skulle jag väl åka på en grym resa och sen spara resten, köpe en liten vovve i smyg kanske :$

Lördag

Snyggt, hehe.. Somnade 10 igår ???? :O vaknade typ 20 över 8 helt pigg fan va skönt. Sitter här i köketoch pratar med farmor, ska snart äta frukost och såå. Ser ut som ett troll idag och nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.

Dag 07

Min drömresa

Jordenrunt resa, fan va kul. En av mina absolut största drömmar!

hos farmor

Nu är jag här, har ätit lite och så. Nu känner jag mej tjock och glad, nä men nästan. Lyssnar på musik och njuter av no school tid. Har världens mensvärk :(((( ska gå och käka en massa ipren och choklad nu. Juste ja hittar inget hål där man stoppar in minneskortet, hähä, så det kommer inte bli några nya bilder nu för er. Hejdå.

en saknad

Lite små gullig bild, 5 sek sen. Fixar mej lite just nu. Ska åka till farmor nu och vara där i helgen. Ja så nu ska jag gå, kanske inte blir så mycket bloggande när jag är där men jag får se. Puss på er fina människor.
Sitter och lyssnar på låtar som påminner om hur du var, saknar dej som fan, gamla dej. Känner tårar rinna ner, fan, du gör mej så jävla svag. Kan du inte bara bli som förr, snälla jag vill ha dej tillbaka.

.

Jag vill ha dej tillbaka, den du är nu är inte den jag ville ha.

a new day

God morgon. Vilken jävla kväll och natt.. Tror inte att nationella idag kommer gå så bra men jag ska försöka köra till 110% ändå och se. Idag slutar jag 5 i 3, ganska sent men det brukar gå fort. Nu ska jag fixa mej och käka frukost. Kyssar.

Jag är kanske en idiot i dina ögon men jag föddes inte för att göra dej lycklig.



music in my heart

Kom precis hem och nu känner man ju inte sej lite tjock, hehe, men gott var det. Ska lägga mej och kolla på film snart. Men ah har ingen och skriva nu så sovgott :)))

Ta varje dag som den kommer.


Dag 06

Mitt smink

Typ aldrig mer än mascara, eyeliner och ögonbrynspenna.

best love

Ikväll blir det restaurang, ååh va gott. Plankstek förfan! Fast kanske inte, så jävla stora ju. Har bara suttit här och töntat mej i flera timmar, har inte gjort ett skit. Skulle träna men nä, min mensvärk så ifrån så ja sket i det. Nu ska jag prata med älskling ett tag innan jag åker. Kyssar.

long pipe

Redan fredag imorrn juuu (y) Efter skolan åker jag hem till storasyster med mamma och sover över där. Sen på lördag ska jag hem till min söta Ellen och ha kul och sen sover jag också där. Har inget att plugga ikväll, ganska så skööönt :) Ska kolla på film och bara mysa. Måste städa mitt rum nu, hähäh ni vill inte veta hur det ser ut. Mmmmmh nu tar jag er dyrbara tid med min skit på hejdå.

Han lyser upp mörkret


??

  • att jag nästan alltid håller på med naglarna eller stirrar på en punkt när det är någonting jag inte vill prata om.
  • att jag är en rikting gottegris, haha, kan äta hur mycket som helst..
  • att jag älskar min pojkvän över allt annat, har är världens finaste kille på alla sätt !
  • att jag är ganska dålig på vissa svenska ord.
  • att mååånga fråga mej vilken land jag kommer från, oftast efter sommarn, fast jag är svensk men jag kan seriöst bli svart på sommaren, hihi.

tja där

Åkte till Simon ågårkväll och sov där, myys. Sen har inte hänt så mycket. Var i skolan men missade första lektionen, slutade halv 4 så det gick seeeegt. Hade världens mensvärk hela dagen också och det gjorde allt lite sämre. Men nu är jag hemma och lever iallafall. Äter kiwi så jävla gott :))) Aja puss och hej, nu sätts musiken på hög volym när pappa och lillasyster drar till landet!

love

Sitter här vid datan och dricker oboy, fan va goooott. Älskling åkte precis, saknar honom redan, min lille plutt :( Men nu ska jag plugga en liten stund och sen sätta på en film, sen blir det sova. Puuuuss.

no need

Har precis ätit så nu sitter man här och känner sej som en liten tjockis, hihi. Nästa vecka kommer mina kläder, eller bikini å typ 2 jackor men ah. :) Måååååste åka snart och fixa balklänning och skor, har inte lita panik nu asså. Mindre än en månad kvar ?? Det löser väl sej som alltid tillslut men känns det inte sådär jättebra direkt. Har 0 koll på allt. Å mitt smink är sluuuut, har inga pengar heller. Vad är det som händer, hjälp mej någon snäll och ge mej lite pengar kanske?? :)))

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag älskar dej!

gulleskruttar

I helgen ska jag och Mammi sova över hos storasyster en natt. Då får jag träffa mina favorit ungar, saknar dom sjukt mycket.. Ska bli så myyysigt.
Nu sitter jag och pluggar för fullt, hehe, men det känns som att jag inte kommer någonstans. Men jaja nu ska jag fortsätta, puss på er.

Dag 05

Min favorit sport

Släpper allt och låter dansen ta över, hur skönt är inte det ?

bästavän

Varför blir man alltid så jävla sugen på glass och godis efter man har tränat? Tur att vi inte har någonting hemma iallafall, hihihihi :) Sitter nyduschad framför datan och tänker på en del grejor, ska börja plugga typ nu snart. Mitt rum ser ut som vet inte vad men tar allt imorrn. Ikväll blir det fiiiilm :)

gilligull

men sööööt
Kom nyss hem, åt ett äpple men nä är hungrig igen. Hatar när mensen är påväg, kan äta ett helt hus och jag känner ingen skillnad, kuul. Skolan gick snabbt, bara 2 lektioner. Nu ska jag träna lite och sen plugga.

today

Har precis fixat mej och så så nu bli det frukost och skolan.

if i could

Har inget att säga, tänkte bara skriva godnatt, så godnatt, hähä. :)
Och svar på kommentaren om Simon: Det vill jag inte skriva om här känns för privat liksom men det är en massa saker, och nej det gör han inte. Jag vet att han älskar mej lika mycket som jag älskar han. :)

Wet mi up fi di big long pipe.

Från och med idag kommer jag vara mej själv och skita i hur alla andra ser på mej. Kommer leva varje dag till max och bara njuta av vad livet erbjuder. :)

smile bitch

Det spelar ingen roll vad man gör. Jag har försökt men jag orkar inte försöka mer om du inte ens bryr dej. Nu accepterar jag bara och ler åt dina fel. Det finns inget annat att göra men en dag kommer du inse, och då kommer det vara försent, då kommer det inte betyda någonting för mej längre.

..

Försvann för bara några timmar sen och jag saknar dej redan. Att en liten hamster kan göra så stor skillnad. Min lilla ängel nu..

Believe

< lillasyster 3
Har pluggat ett tag, helt död i hela juvudet nu. Jag är sjukt hungrig och ingen kommer hem. Aja, ikväll kommer simon hit ett tag och ska prata, sen åker han igen och jag ska fortsätta plugga, fan va kul..

you can't keep a good girl down.

Musiiiiiken är på. Är skithungrig också men orkar inte gå ner, mat snart ändå säkert. Kom på att jag har fan inte pluggat på hela dagen så jag måste börja nuu. Inte kul men måste, tjarå.

home is with you

Nu är skitungen hemma. Hon sitter och ritar hjärtan till mej och säger love you, hihi det är min tjej det. Vi ska lyssnar på musik, dansa lite och bara mysa en stund tills dom andra kommer hem. Puuuuss.

you make me blind

Ska hämta min söta lillasyster på dagis om en timme så ska börja ta på mej kläder och fixa mej lite nu. Har hittat lite kläder jag ska köpa när jag får pengar, typ en månad kvar men jaja. Tappade nyss ut en hel kruka men jord i mitt på mitt rum, bra jobbat. Soppade undan hela skiten under tvn och hoppas att ingen märker, haha. Aja hejdå på er.

Dag 04

Det här hade jag på mig i dag
Har bytt kläder hela dagen men mest min älskade one piece ♥

svar på kommentar

Svar: Jo det var lika jobbigt varje gång, men vafan ska ja kan inte lägga mej och deppa för de? Bara att acceptera.. Det är jobbigare nu efteråt.
Svar: Det är svårt eftersom att det finns så jävla många bra. Men A walk to remember, The last song, Remember me, Dear John, Leap year, Love happens, Never back down, Step up 1 2 och 3. Typ dom jag kommer på nu :)

♥091208-050411♥

Min lilla bebis.. Kommer ihåg när du vär så liten och sov i min hand varje dag. Kändes så jävla overkligt när du bara låg där helt stilla, vakna igen älskling.. RIP mammas fina pojke.

låt ingen komma i vägen.


summer

Sitter och letar efter balklänning, fyfaaaan va svårt det ska vara då, och sen skor och allt sånt skit? Det kommer sluta med att jag går dit naken för jag hittar skitmånga fina men det slutar med att alla blir fula ? Jaja, får åka och prova en jävla massa sen. Fryser som fan, kanske inte så konstigt efter som att mitt fönster är helt öppet men det är sooool ju :) Har skittråkit, alla låtar är sönderspelade och det suuuger att vara sjuk. Om typ en timme kommer min älskling hit så jag ska ner och fixa nån mat till han snart. Pussar.

träna nu

Har saknat det som fan.

Me love it when yuh fock me

Så jävla söt älskling ! Rubriken har inget med med dethär att göra, hähä, låter sitter fast i huvudet. Har precis ätit och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tråkar. Min sötnos kommer hit på lunchen och hämtar mina nycklar. Efter han åkt så ska jag fan försöka träna lite iallafall. Har vart sjuk så jävla länge så jag har inte gjort någonting på snart 2 veckor :OOOO Nu ska jag leka med datan lite, puss.

the show goes on all night

Vaknade när älskling åkte till skolan så typ nyss. Är hemma idag också, känner mej inte speciellt mycket bättre. Är skit hungrig så jag ska ner och äta snart. Drömde att jag var rik som faaan, blir alltid lika glad när man vaknar upp från dom där drömmarna...

sug match

nu blir det sova, huvudet dödar mej.

inköpt

Naaaaajs. Och snart kommer älskling också så nu stänger jag av datan ett tag. Puss på er sötnosar.

jag är söt.

Sitter här och storbölar till världens sötaste låt, haha :$ Älskling kommer hit om ett tag, vi ska plugga och sen kommer jag sno honom ett tag. Måste se matchen förfan så hejdå !

happyyy


Haha, snygg vafan.. Har preicis ätit, nu blir det bara att tagga inför matchen. DJURGÅRDEN FÖRALLTID. Kul att pappa precis åkte dit och har sitter jag dödssjuk och kollar ut genom förnstret och kollar på det fina vädret, snyft :( SAKNAR MIN ÄLSKLING, kom hit nuuu! Ska kolla om jag kan köpa västen nu som jag tänkte, puss.

älskar dej

älskling ♥
Man känner sej ju inte sexig när man sitter nyduchad framför datan helt död i pojkvännens kalsonger, strumpor, shorts å tjocktröja, haha. Har kollat på grown ups, skit mysig film juuuu. Lyssnar på musik nu, ska snart plugga lite igen om jag orkar. Kuuul liv jag har just nu. Ska kanske köpa hem en schnyyyygg pälsväst ikväll om jag har pengar också.

Uttråkad

ANTAL:
personer du älskar:
alla jag älskar?
Personer du hatar: ingen
Personer som sagt, jag älskar dig idag: 3
Glassar du ätit på en dag: vet inte
Festivaler du ska på detta år: ingen
Gånger du varit hög: ingen
Personer du saknar just nu: många
Gånger ditt hjärta brustit: ...

VEM:

Vill du kyssa nu:
min siiiimon
Ska du träffa imorgon: får jag se då
Sjöng du senast för: vet inte
Hade du senaste en msn konversation med: haha msn..
Spelade du tv-spel med senast: själv
Vill kasta en sten i huvudet på: finns väl några
Förtjänar att dö: ingen
Vill du sova brevid inatt: simon

VAD/VEM:

Gör dig glad:
mina närmaste
Gör dig ledsen: ingen nu
Vad vill du helst göra nu: resa till ett varm jävla land
Längtar du till: SOMMARN
Tycker du om dina betyg: nja vet inte
Ångrar du i ditt liv: finns väl en del saker, men vafan, glömma och gå vidare bara
Är det bästa som har hänt dig: han.


ful fulare vi

Öhm.. ja?
Fan va jag vill vinna en miljon nu och bara köra hur mycket nya kläder som helst, har iiiingenting, vill inte ens öggna min garderom längre. Skit tråkigt. Men om jag får jobber i sommar så får jag 5000 för det (y) och sen om jag får helgjobb nu så blir det en del, då ska jag förfan köpa skiiiit mycket nytt. Har pluggat i år nu, orkar inte mer. Hoppas att lillebror kommer hem snart med pengar till min mobil så jag inte känner mej lika inlåst hära.

musik är minnen

Nu ska jag mysa med mej själv och sätta på en film. Red riding hood ska jag se, har inte ens kommit ut på bio än, hhihih oj vad jag känner mej busig :$ haha nej men vi hörs väl senare, nu ska jag ner och sno godis om vi har.

mmmmh

Nu bara för att jag är så jävla sjuk så ska det bli en suuuuper frukost, mihihihi :) tjockis here i come !!

Dag 03

Låten som fastnat på

Så jävla härlig låt, haha :D

sööööööt

Fyfan va sööööt, ge mej!
Jag mår sämre än vad jag gjort på hur länge som helst. Febern går bara upp, känns som att huvudet seriöst inta pallar mer nu och jag börjar hosta upp mina lungor snart, typ. Så jag stannar hemma idag och försöker bli frisk. Ganska meningslöst att tänka så dårå eftersom jag inte blivit frisk på snart 5 veckor -.- Ska iallafall plugga igen allt jag ligger efter med och så idag, ååh va kul :)

sötnos

Nu orkar jag inte vara uppe mer så sovgott världen.

Idag såg jag äkta kärlek

För gulligt..

I need you just like the air that I breath

Jaaaa den är oseriös den som undrar.
Min älskling är en seg älskling, eller ja det beror ju på :) Nä skoja bara han som fattar ändå. Men nu tycker jag att han kan ta och komma hit förfan. Sitter och lyssnar på en massa oldie låtar, fan va man saknar den där helt fukkade tiden, ååh.. Menmen, har inte så mycket mer att säga förutom att jag seriöst håller på att kissa på mej just nu så tja på er.

happy

Ja även fast man är dödssjuk så kan man vara så glad. Utan anledning. Älskar den känslan, man bara känner sej lycklig lixom. (y) Har pluggat skitmycket nu, har fått feber som jag trobbe också. Jag hart vart sjuk i 4 och ½ veckor nu ? :o Helt jävla sjukt att man aldrig kan bli frisk. Jaja ska sluta tänka på det nu och gå ner och fixa toast till middag, mmhhh :)

in my heart

Känner mej så jävla trött på skolan, har pluggar i över en timme nu men jag kommer liksom inenstans? Vilket liv. Snart sommarlov, fyfaaaan va skönt att slippa allt. Väntar på att simon ska komma, han är väl här snart. Ska sova till han kommer, känner att fbern är här när som helst, huuur kul är inte det då..

mitt allt

Måste bara skriva att den där killen har förändrat mitt liv helt. Han får mej att känna lycka varje dag utan att behöva göra ett skit. Utan honom finns ingen mening för det är för honom jag tar varje andetag. Det kommer föralltid att bara vara han för mej. Älskling jag kommer kämpa för oss tills jag dör. Har redan gått 1 ½ år :$ ska bli en jävla massa mer!
Älskar dej mer än allt annat, du är allt för mej.

bildbomb från idag


Dag 02

Mina bästa vänner

Min absolut bästa vän är Ellen, för underbar tjej. Finns ingen som henne. ♥

home

Från förra helgen, söt älskling, haha..
Kom precis hem, mitt huveeee, jag dör. Men det är bättre nu så jag ska försöka plugga och sova en stund sen. Kanske träffar älskling senare om jag orkar men får se. Ska ladda upp alla bilder och leka med dom på datan ett tag nu. Häjdåå.

anything

Mammiiii ♥
Snart är älskling här, har precis fixat mej så vi ska lägga oss direkt när han kommer. Imorrn blir det ju skansen förfan. Ska kolla på dom söta björnarna, får hoppas på bra väder så det blir några bilder. Rekoooooord idag på besökare också :D bra där! sovgott.

kärlek

Något inte alla vet är att jag är seriöst besatt av Michael Jackson. Hart vart det länge nu och det kommer väl aldrig gå över. Har är världens största och kommer alltid att vara de, vilket jävla geni människan är !!

i can see it

Två bilder från igår.
Simon har precis åkt hem och jag håller på att dö. Har så äckligt ont i huvudet, döööö. Men jaja. Redan typ söndag snart? va händer med helgen. Men bara några veckor kvar nu av skolan (y) Imorrn blir det skansken med pappi och lillasyster, hihi, jag kommer aldrig växa upp.. Men tjaråå :)

Dag 01

Mitt liv

Inte speciellt direkt, lever som alla andra snorungar. Njuter av livet och tar dagen som den kommer. :)

ny lista

Dag 01 – Mitt liv
Dag 02 – Mina bästa vänner
Dag 03 – Låten som fastnat på
Dag 04 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 05 – Min favorit sport
Dag 06 – Mitt smink
Dag 07 – Min drömresa
Dag 08 – Om jag vann en miljon
Dag 09 – Mitt rum
Dag 10 – En resa jag minns
Dag 11  – I min handväska
Dag 12 – Något jag ser framemot
Dag 13 – Mitt drömboende
Dag 14 – Mina rädslor
Dag 15 – Min favoritplats
Dag 16 – Det här saknar jag
Dag 17 – 3 saker jag gjort idag
Dag 18 – Vad jag vill jobba med
Dag 19 – Något jag ska göra innan jag dör
Dag 20 – Mina drömmar
Dag 21 - Något/någon som gör mig lycklig
Dag 22 - Någon du saknar
Dag 23 - Den här månaden..
Dag 24 - När jag blir stor..
Dag 25 - Detta upprör mig
Dag 26 - Senaste bilden på dig själv.
Dag 27 - Min favorit födelsedag
Dag 28 - Det här får mig att le
Dag 29 - Det här får mig att gråta
Dag 30 - Mitt favoritminne under den här månaden

tjockis

Sitter här med en stor fet skål med glass, jaaaa mensen är påväg :))))

ohyeah

Nu blir det step up 2 förfan, kärlek !

my time to shine

Sitter och lyssnar så gaaaaaalet gamla låtar från i somras, fyfan va man bara vill fly från sverige vädret just nu.. badabadabada. Älskling är på jobbet nu men han kommer hit sen igen. Bara 2 månader kvar tills sommarlovet förfaaaan :D och så är det en massa lov och lediga dagar imellan också, häääärligt!!

sommarkänslor


shotshotshot

Hade så jävla kul igår, lyckad kväll! Nu sitter jag halvt död framför datan och lyssnar på musik, har blivit sämre igen, ja kommer fan aldrig bli friiiiisk -.- Idag ska jag försöka plugga. Annars vet jag inte vad som händer, byyye.

utgång

Snart är min ellen här och sen blir det utgång, naaajs. Ha en bra kväll alla! :)

i made it

Är skit trött, ont i huvet och grejer med det blir nog bättre snart. Ska fixa mej lite nu, sen äta om ett tag. Efter det blir det åka till födelsedagsbarnet Julia. Känner att kvällen kommer bli grym (y).

too little too late

det är precis så det känns..

hooome

Kom nyss hem, skit väder asså.. Ska snart säda rummet och göra klart några läxor. Inte sådär jätte kul dårå. Nu ska jag gå och kolla om min lilla hamster fortfarande lever :) hehe, puss på er.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...