this girl

älskling
sämst uppdatering javet... blir bättre imorrn. men simon är här och vi ska väl typ sova? så sovgott :)

sommartider

älskling
Nu ska jag och simon snart sova, börjar 10 över 9 imorrn. Puss på er.

solsidan

Har nog aldrig saknat något så mycket som dom 2 veckorna. ta mej tillbaka snälla, underbaraste tiden i mitt liv.

Snart börjar Solsidan. Grymt program som ingen kan hata, man skrattar tills man gråter. Simon är här nu också. Puss

loved it

skulle ha pluggat hela dagen men jag vet inte vad som hände med det, jag gjort ett sträck på ett papper, good :p sitter och tjurar över att jag är så fattig hela tiden så nu ska jag börja jobba, eller ah först måste jag ansöka sen intervju och sen om jag har tur få jobbet, men jag orkar inte gå runt med ett tomt kort hela tiden, så hoppas !

svartvitt



14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


you're just a dream

gammaaal.
har fått feber, huvudvärk, mår illa, vill bara lägga mej och sova men kan inte. om det är något jag verkligen hatar så är det att vara sjuk och ingenting hjälper, verkligen ingenting, man vill bara försvinna.

.

vissa dagar orkar jag inte vara stark. det gör för ont.

on you

vaknade för en liten stund sen, duschade och åt frukost. simon åkte för ett tag sen också. idag måste jag plugga galet mycke, alltså inget att se fram emot. känner mej seg och har världens huvudvärk, har känt mej sjuk i över en vecka nu. imorrn blir det one piece till skolan, haha soet...

lycklig inifrån och ut.

har aldrig vart så lycklig som nu, känns som allt han lagt sej på sin rätta plats. världens finaste vänner och pojkvän. har en underbar familj som älskar mej, skolan går väl lite upp och ner mer bra för det mesta. har koll på allt, kommer jag in på gynasiumet nu som jag vill så är väl det ett enormt + också. jag har lärt mej att hantera olika situationer, jag har lärt mej att prata om det jag aldrig pratat om tidigare. jag älskar mitt liv.

coming home

schnööögg.
håller på att bli sjuk tror jag. sjukt ont i huvet och så. fryser och helt plötsligt blir jag skitvarm. behöver verkligen plugga men jag orkar inte nu, snart kommer lillebror och sen vet jag inget mer. ska ner och sätta på en film och äta goodiiis. pussar.

we both knew

gammal
bildbriiist, måste iväg någonstans och fota snart. när jag orkar. gjorde en smoothie till frukost, drack halva och sen har jag inte fått i mej något mer. blir galen. har ont i hela munnen och kan inte äta någonting typ, skit hungrig.. får se vad jag gör ikväll, nu måste jag plocka upp allt 50686798347 saker på golvet, puss.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

underbara nanna och jag, din fina unge!

osminkad sötnos

sitter framför datan i min underbara one piece, asså taaaaaaaaaaaaack simon. älskar den. men iallafall, igår var han här, vi pratade, jag fick paket, vi mysade, sov och nu är han på jobbet. jag måste gå ner och äta snart innan min mage dödar mej. ja, hejdå.

12e bilden: En bild på din vardag.

hehe ego flickan i skolan, min vardag är väl att ta kort på mej själv, från morgon till kväll, nästan :)

one piece

hihihihih
asså seriöst, kolla vad jag fick av min pojkvääään. awesomeeeee :D

in the world

laggt upp förut men älskar deen :)
sjukt jävla seg dag. känns som jag bara gått och ätit godis, nyttig tjej. men är hemma nu iallafall, måste duscha och sen äta något innan jag dör. sen kommer simon. är ensam hemma  i helgen, imorrn kommer lillebror och jag ska träffa en kompis. sen vet jag inte mer vad jag ska göra, men ah. puss.

love

gammal
vaknade för ett tag sen, har fixat mej och så. ska snart gå till bussen och ha världens segaste skoldag, kul. puss.

något

kul att det är 0 på tv ikväll, men skit samma. ska försöka att lägga mej tidigare ikväll så jag orkar imorrn, höll på att somna hela dagen idag så.. :) slutar 5 i 3 imorrn, ganska sent och sista lektionen är so i ett år så det lär ju inte gå snabbt heller. sen efter skolan kommer simon och vi ska väl typ prata ? annars händer inte så mycket, typ sooova och njuta av att det äntligen är helg.

:$

asså.. tröttnar aldrig på att slå på tvn och se den dära, herreguuuud. hitta ett fel liksom, går inte.

.

kärlek är inte bara mellan flicka och pojke. kärlek är inte bara kyssar. kärlek är mellan någon man verkligen tycker om, älskar. som vänner, familjen, sina böcker, vad som helst. kärleken finns alltid runt oss. kärleken sårar aldrig, kärleken gör aldrig ont. det är inte kärleken som sårar. kärleken är alltid god. ingen kan leva utan den, hos alla, även dom man mins anar, så finns kärleken där. den är underbar, på alla sett. ingenting är högre än kärleken. den ger oss kraft för att klara av det vi aldrig kunde tro. den får oss att göra underverk.

min framtid

dålig bild från google.
där satt jag idag, var på öppet hus i spånga. gaaaaalet, djur överallt. fyfan, mitt liv. jag älskade allt, kommer jag inte in där så skiter jag i gymnasium, det där är det ända för mej. orkar inte säga allt som var så galet bra, men flera lärare var kända från tv, en massa djur och kaniiiner :DDD, klassrum mitt i en djungel eller som att sitta under vatten, praktisera i 15+4 veckor bara med djur och dom 15 veckorna kan man bla åka utomlands och jobba, och dom andra 4 är man i djurhuset på gymnasiumet och pluss det får man åka till skansen, kålmården och en massa mer istället för att plugga i skolan, mihihihih, ah och en massa mer, höhö djurgalen? aa typ jätte.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

finns ingen, verkligen ingen i världen jag skulle kunna säga allt till, men det finns en som vet mer om mej än dom flesta. du.

jag vägrar att inse...jag är en soldat för dej

mitt världens finaste gudbarn.
seeeg dag, började vid 8 och slutade halv 4. vi kollade på några som spelade musik eller nåt sånt idag i typ en halvtimme också, och va ska man säga, inte riktigt min smak kanske :p grät hela början och tänkte på varför ja ens gick dit, sen gick de över och då skattade man och sov typ, iskallt var det också. är äntligen hemma nu iallafall. ska städa och sen åka till spånga. pussar.

make a way

det är typ svart ute och iskallt i mitt rum. har precis fixat mej och nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik å äter frukost. ska snart dra till bussen så hejdå :)

i did

hehe bild från helgen. söt.
har precis duschat och testat lite nya saker, typ en kräm för benen och ingen skulle tacka nej till att klappa dom lena sakerna nu. det är helt sjuuukt, jag är beroende av att smeka mina egna ben. haha, nej men ah. ska snart lägga mej och sätta på en film och plugga tills imorrn, har pluggat en jävla massa idag, bra där ! :)

jag längtar, blicken, orden, haha ska spöööaaa skiten ur din hjärna. så jävla blåst...

jag klarar allt.

jag har läst allt 40någonting sidor och svarat på alla 15 frågor nu, chockad som fan :o trodde jag inte.. har överaskat mej själv hela veckan. har gått igenom en jävla vecka, både tungt och en sjuk lättnad. jag berättade något jag inte berättat någonsin trotts att det gått 10 år. det var det största framsteget jag gjort i hela mitt liv, att äntligen släppa ut det jag alltid velat säga. efter många tårar och fått höra tröstande ord som faktiskt hjälpt mej oerhört mycket så känner jag nu vilken lättnad det är, att äntligen fått ur mej det. tack för hjälpen, du är världens bästa, du anar inte hur mycket du gjort för mej, jag älskar dej.

-

Det var minnen jag torkar från kinden, det var minnen som aldrig försvinner, det var minnen jag saknar den tiden, det är minnen som finns i mitt inre..

This girl tries her best everyday


only meant well

har vart ute och gått snaaabbt, godiset gav mej lite tjockis tankar, och nu sitter jag med engelska läxor framför mej, trevligt. ska läsa över 40 sidor tills på fredag och jag seriöst hatar böcker så jag får se hur det blir med det, hehe. leker lite men kameran också, alltid lika kul. och jag måste packa ner en sko tills i morrn eftersom att vi ska rita av dom på bilden, kul å rita skor liksom? mmmh :) laddar till helgen, ställer mej snart och spyr på skolan, har aldrig vart så skoltrött som nu.

I tried to hold on but it hurts too much


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

bild från förra året på sofie och felicia, två sjukt snälla tjejor :)

look at you

går runt och små städar överallt, kollade nyss på new york i love you tror jag det hette ? sämsta filmen jag någonsin sett, ingen handling, sjuuukt tråkig så kolla inte på den. har känt mej på topp hela dagen och nu bara för att man är hemma så började jag tänka å massa skit man inte ska tänka på så man blir deppig. men tur att man har godis, mitt egna lyckopiller.

saknar..

i really need you in my life cuz things ain´t right

godis i mitt ♥

sitter framför datan med en påse godis och firar för att vi slutade 20 över 12 idag, hehe någon bortförklarning måste man ha. idag har vi bara haft en riktig lektion, sköööön dag. men nu ska jag kolla på film, sen måste jag städa, plugga och fixa min tvätt. puss.

50 första

body scrub i mitt hjärta ! nu är mina ben perfekta, hihihihi. nä men det är faktiskt sjuuukt skönt. kom på att 50 first dates börjar nu så den måste jag se, skitbra :)))

i just didn´t know what to do

Du hjälpte mej att döda det där trycket, du hjälpte mej att bli soldaten jag alltid velat vara. Nya elin kommer aldrig tveka, nu ska fan allt ut, skiter i om den jag pratar med blir sårad, för antagligen har den sårat mej, och då var det tusen gånger värre.

it's all yours

min finaste, älskar dej systerdotter.
har pluggat nu och så ska ja läsa någon bok ikväll som vi läser på engelskan, skittråkig är den, har väl aldrig gillat böcker så varför skulle jag göra det nu liksom, det finns något som kallas film (y) det är minus grader i mitt rum känns det som, elementet är på och jag har 2 tjockiströjor, skakar ändå. intressant javet. hejdå.

sommar

ge mej sommar nu, ville bara dö när jag såg snön i morse, och nu är det minus grader igen, dööööööööö.

svar på kommentar

svar: Asså oj, nej det är hon verkligen inte. Men det är så att hon har flyttar till Gävle, kanske 2 år sen nu. Det är ju en bit dit så vi träffas inte så ofta, därför saknar jag henne.

9e bilden: Någon i din släkt.

min saknade kusin

the experiment

kollade precis på the experiment, fyfan va äcklig film. trodde den skulle vara bra eftersom att min gud var med, men nä. ingen elin film alls, eeew. blev trött så jag orkade inte plugga heller, men nu jävlar, kanske. bröt nästan min fot nyss också, galet :)

sadfaaace

otroligt seg och sjukt tråkig dag. men när jag kom hem så tröstade jag mej med läsk och godis, hehe tjockis... hart vart på ganska dåligt humör hela dagen, varför kan jag inte bara släppa deeeet? jaja, skitsamma, nu ska jag fortsätta att gå upp 20 kilo, puss.

:$

idol, jag finner inga ord, du är min guuuud.

i don't need to

en till bild från igår
har vart vaken i snart en timme, fattar inte varför jag går upp 7 när jag börjar typ halv 10. ja har iallafall städat och nu äter jag frukost. ska snart fixa mej och sen går jag till skolan om ett tag. puss.

-

idag var den absolut bästa dagen tack vare dej för att fick trycket över bröstet att försvinna och en av dom sämsta på grund av dej och det finns inte ens några ord varför. varför ska det alltid bara vara bra, utan att någon jävel ska förstöra när man sätter ett leende på läpparna. du leker med mina känslor, fatta.

8e bilden: En person som du saknar.

saknar dej varje dag mamma, jag älskar dej.

...

asså vart går gränsen, jag vat fan inte längre. men jag vet att det har gått för jävla långt nu.

studio

idag åkte jag och världens bästa lossas mamma och fotades injne i stan, skiiit kul. älskade det. kom precis hem och åt. nu måste jag duscha och plugga, imorrn börjar jag 20 över 9, skööönt. puss.

kärlek

2 till bilder från idag.
sitter och läser lite skit och det är ju äckligt hur världen har förändrats, att man kan tro att man är så jävla tuff när man trycker ner allt, ge er vafan.. är på sjukt dåligt humör, mensvärken kväver mej, så jag tycker bara synd om sötnos som kommer snart. imorrn kommer han vara död för han blir mitt offer. rip.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

mitt världens finaste gudbarn, älskar dej skrutten !

this way

fina ungeee :)
kom hem för ett tag sen, sen dess har jag bara laddat in bilder och så. laddar inför solsidar, awesomeee.

pooomp

hade en grym kväll igår med underbara människor. vi åt, kollade på the last song, prom night och a walk to remember. tårar, skrik och skratt typ. kom hem vid 1 och då satte jag på en till film. idag ska jag träffa mammiiiii :D vi ska åka till min syster, hennes kille och 3 bebisar så det ska bli kul. ingen mensvärk idag heller (y) kan inte bli så mycket bättre just nu.

perfect for me

ska snart ut men måste fixa mej lite först, skriver när jag är hemma, puss.

min ängel


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

haha, 20 cm kortare ? :$ min fina vän johanna och jag för 100 år sen. saknar dej.

nice

vaknade nyss och nu ska jag ner och äta, sen åker jag ock köper något om jag hittar. ikväll blir det tjejorna, puss.

hähä

trodde jag skulle sova men nu kommer älskling, tror jag, eller nåt :) får se om han dyker upp.. puss.

ögongodis

jag är beroende, never back down, så galet braaaa. alla tjejer som inte sett måste se, farligt.. imorrn ska jag köpa några nya tröjor och sen ska jag träffa några underbara tjejer så det blir grymt.

i want you to need me

najs tumme, hähä.
har vart ute i någon timme och gått bort min sjukdom, haha, nej men hade galet ont i magen så jag gick ut och fotade lite istället för att bara ligga här och deppa. har laddat ner sjukt med filmer idag så ikväll blir det väl en del (y) och just när man är man är som mest sugen på godis så finns det inget hemma såklart. och precis när man har städat hela sitt rum så har man en jättegullig lillasyster som kommer hem och förstör allt, men ja älskar dej ändå unge..

hard

i'm lost without you..

Making the mistake I never learned from

kom nyss hem, har fixat nytt recept och snart måste jag städa, ruligt. idag åt jag nudlar för första gången på 100 år, hur intressant är inte det ?

:)

har precis kollat på det regnar köttbullar, hehe skitbra film (y) om 5 minuter går jag till bussen, puss.

rain

stannar hemma från skolan idag. mensvärk och har bara sovit i någon timme så jag orkar verkligen inte. ska snart ner och försöka äta och sen ska jag kolla på film om jag hittar någon bra. vid halv 12 drar jag till ungdomsmottagningen och sen måste jag hem och städa mitt rum som ser kaos ut. måste verkligen ut och gå typ flera mil så värkarna i magen går över också, hatar mens.. ikväll kommer älskling hit en stund efter jobbet också, så det är typ min dag.

sommartider

saknar sommaren, värmen, kvällarna, allt !
nu ska jag gå ner och ta en macka och sen lägga mej och plugga.

.

jag orkar inte, huvudvärk, ont i magen, tårar på kinderna, ibland önskar jag att det fanns en plats där man fick vara helt ensam..

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

gör mej sådär skruttig igen, snella ? :$

i'd go lesbian for you

vem skulle inte dö för att se ut som dom, o-r-ä-t-t-v-i-s-t !

megamind

började 20 i 10 och slutade någon gång innan 2 idag, hade bara typ 2 hela lektioner, 3e va typ 15 minuter eller nåt ? kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och kollar på megamind, haha sjuk film.. ska snart plugga lite och sen bara sova eftersom att jag har världens mensvärk, älskar att vara tjej iblanb, verkligen ! har inte så mycket mer att säga så tjadåå.

krigare

en sak jag hatar är svaghet. jag menar att jag är svag. jag vill göra så mycket, säga så mycket. men istället lossas jag som ingenting för att inte verka vara "drama queen" eller ställa till problem. jag har alltid vart för feg för att lätta på hjärtat. det är alltid någonting jag vill få ut, men jag låter bli. jag är rädd för att gråta, visa känslor. det som var fel skämtar jag bort, det är säker jag som gjorde fel tänker jag istället. och skulle det inte vara mitt fel så blir det de bara för att jag tar upp det. vart gick det fel, vart tog soldaten vägen. den finns där. bara jag får säga vad jag tycker och vad jag känner, den där första gången då allt släpper, då man tänker att det där var inte så farligt som jag trodde, då kommer soldaten växa inom mej och bli stark. en dag ska jag låta det hända. en dag ska jag säga emot och göra vad som känns rätt för mej. få säga det där jag alltid velat men aldrig vågat. en dag ska jag stå där, med svärdet i handen..

rubrik

har precis ätit bulle, dör va gott det är.. måste verkligen plugga, typ jätte mycket. så nu ska jag gå och fixa mej och sen lägga mej i sängen med allt roliga skolböcker. har kollat på film, leap year, sjuuukt bra. så nu är det slut på att ta det lugnt. börjar 20 i 10 imorrn, schhhill.
och från och med nu blir det inga mer nya kläder, godis eller annat man kan lägga pengar på. ska bara spara i några månader, kul va? nej inte alls, mår fan dåligt. puss.

leap year

orkar inte plugga mer så nu blir det film (y)

peppa faaaan

utvecklingssamtalet gick skitbra (y) mina betyg blir bara starkare och starkare, och är påväg mot mitt första mvg, hoppas ! får göra mitt bästa och se vad som händer. ska fan kämpa nu. för första gången bryr jag mej faktiskt, så nu ska jag fan klara det och komma in på gymnasiet jag vill komma in på, inte tveka en sekund, jag klarar allt om jag vill !


perfect

stannade hemma under första lektionen för jag hade så sjukt ont i magen men gick till skolan senare ändå. kom hem för ett tag sen och ska ner till skolan om 10 minuter igen för utvecklingssamtal. ikväll måste jag plugga sjukt mycket, kul.

eeeew

för inte ens en månad sen hade jag allt hål. ett där uppe blev infekterat, det spred sej till det andra, sen blev ett tredje och vad händer då ? dom 2 sista också, asså vafaaaan hände, från ett rinner det blod och var just nu, kul eftersom att jag svimmar när jag ser var. snälla öron gå och häng er.

jag ser oss ibland i mitt sagoland

jag lovade mej själv att börja plugga, så snart ska jag sätta mej ner och dra igenom allt, fyfan va tråkigt. men allt hårda jobb gör det bara enklare i skolan. har utvecklingssamtal imorrn också, ber till gud att det ska gå bra, usch hatar sånt där, får alltid panik innan och vill gå hem. även fast det gått skitbra varje gång (y) har lust att kolla på film ikväll men nu har jag sett alla en miljon gånger så.. men puss på er :)

finaste pojken på jorden !


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

allt var som en dröm och allt var som en mardröm. allt var så jävla bra och allt var så jävla dåligt.

jag ska se dej för den du e'

elskar bilden, kärlek :)
var på ks i några timmar i morse och kollade en del saker, var så duktig att jag fick åka till donken efter (a) sen gick jag till skolan, satt där i en timme typ, åkte hem. sen var älskling här ett tag och nu har jag städat lite. om några månader, kaaaaanske, ska jag bli mamma, nej inte till ett människobarn utan till någonting helt annat. det får ni se vad det är då :) pussaaar.

halluuu

ska snart åka till karolinska, sjukgymnastik. längtar inte, och jag vill bara vara klar nu. ska snart äta frukost och så, puss :)

memories


Dag 24 – Det här får mig att gråta

dom som känner mej vet. jag gråter för allt.

lycka

den här dagen, den här timmen, något i mej tändes precis. lyckan. känslan. det här är så jävla underbart, det går inte att beskriva, idag föddes jag på nytt. tack.

don't

har precis pluggat en massa och nu har jag koll på allt, har bara tappat bort engelskan, men nånstans är den väl :) HAHA, sådan mor sådar hamster eller ? han är fan lika dum som mej.. när jag satt i sängen och plugga så kolla ja upp på han för det lät så jävla mycke, då hänger skitungen i taket och sen bara släpper, värsta smällen, och sen haltar han iväg och somnar, öhm.. aja, skitsamma, de va bara kul när man såg, inte kul å läsa kanske, men nu blir de musiiik.

no love

saknaaaar, ge mej sommar förfan ! häh bilden blev typ lila när man ladda upp den (?)
börja 10 över 9 och sluta 2, sköönt. sov i typ 3 timmar inatt så jag är något trött.. måste plugga och fixa en massa annat skit nu, puss.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

finast på jorden, jag älskar dej lillasyster, du är världsbäst !

let's lose cantrol

sitter och äter frukost, plattar håret och skriver samtidigt. ska snart gå och sminka mej när jag är klar. det gick inte att ladda upp nya bilder så de fick bli en gammal, puuuss :)

aaaaaaaaaaaaaj

tog precis ut alla jävla flätor, EN TIMME, och nu är jag sjuuuuukt svullen, typ gråter fatt det gör så ont att det inte går å beskriva och jag kan inte ens röra det för ALLT hår ramlar av, asså jag överdriver inte. fyfan, jag har panik. hela badrummet är fyllt med hår. jag kommer ju inte sova inatt iallafall, men hejdå.

old

gammaaaal.
hahaha, solsidan är för mycket, dom är fan sjuka, man kan inte sluta älska dendär stackars skitjobbiga ove.. men iallafall, ja ska duscha nu, sen kolla film och sova. skola imorrn, självmord, typ.
och alla som kommenterar massa skitsaker som typ vad ja har för storlek på min bh? ;P asså snälla vilket liv, fatta nån gång att ja inte svarar på sånt...

solsidan

just nu sitter lillasyster och borstar mitt hår, älskar det, haha för mysigt :) vi ska snart kolla solsidan, så galet roligt. och helt plötsligt så blev jag på grymt humör, tummen upp för det (y)

2a bilden: En bild på dig själv.


något ni kanske inte visste

...är att jag är helt jävla galen i kaniner. har alltid vart. men jag har aldrig haft någon, bara vart typ skötare, och kommer aldrig att få någon när jag bor hemma iallafall. har velat ha en i mer än 10 år, tjatat varje år men ingen kanin, vaaad eee probleeemeeet. nä men jag ska bara ha en, nu ska jag börja att vara den där jobbiga ungen som tjatar dag ut och dag in igen, för en dag ska det fan stå en kanin här i mitt rum, så är det bestämt. ska fan ta me pappa till en liten kaninunge så han får se dom där små bebis ögonen som får en att gråta så han bara köper den. mmmmmh. asså förut när jag var mindre och tjatade galet så fick jag ju aldrig någon, och mina kompisar som nämnde det EN gång fick en direkt, dålig stil dära..

du är saknad

jag saknar dej mamma
har precis städat och ska kolla på film, sen ska jag typ inte göra någonting, orkar inte. minns inte sist jag mådde såhär dåligt. mår illa så jag vill spy. tankar som dödar mej. asså jag orkar inte...

..

hur ska man göra när en ända lögn från någon man älskar har dödat något inom sej, när det gör så ont varje dag att man knappt vill gå upp ur sängen, när man varje dag blir påmind om det som en fick en att sluta tro på något man måste tro på? när den som en gång ljög för en trodde att den kunde dölja det, att man inte skulle få reda på sanningen, och varje dag fortsätter att dölja det som att ingenting har hänt? vafan ska man göra när man vet sanningen men inte har styrkan eller modet att göra något åt det, utan låter lögnen döda en inom sej, mer och mer för varje dag?

ooh

kom precis hem, vi kollade på little fockers och den va bestast. asrolig. ska snart sova så sovgott sötnosar :)

hej jag hatar vinter

kommer bli en iiiiiskall kväll för mej eftersom att min jacka är sönder och jag måste ha min tunna, aaah ! men får väl överleva :) jag kanske inte skriver ikväll, får se. puuss :)

fem saker ni kanske inte visste om mej

1. jag är sjukt mörkrädd och tror på spöken och allt sånt. när jag är ensam hemma så kan jag få typ panik attacker och vågar inte röra på mej för jag är säker på att någonting finns i huset, stööört.
2. jag sjunger ooofta, i duschen, i skolan, hemma, till och med i sömnen (?)
3. jag kan se in i framtiden ibland, fast ingen tror mej..
4. jag gråter ständigt, måste vara nåt fel, att jag har för mycket vatten i min kropp eller något sånt. jag kan råka göra sönder en penna och börja gråta för det, nä kanske inte, men gråter för nästan allt.
5. jag skrattar åt allt, kan bli sjukt irriterande ibland men jag kan inte hålla det inne. jag skrattar åt alla ord jag tycker låter roliga, saker andra gör, även om något är helt normalt så skrattar jag. jag skrattar tillåmed när jag är helt ensam. haha, pinsamt. och så skrattar jag alltid när man verkligen inte ska skratta, när andra gör illa sej, asså inte bara slår i tån utan när det är lite allvarligare, och så började jag skratta av en film förut som handlade om krig för att någon ramlade av en bomb typ, hur hemsk är jag inte...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

min fina vän Ellen, finns ingen underbarare.

L O V E


Bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

hej onyttigt

gammal bild men äter iallafall pannkakor nu (y) skitgott och onyttigt. nu ska jag kolla på film, sen hoppa in i en dusch. ikväll ska jag och älskling på bio, little fockrs, hähä, min humor ! men ah, skriver mer sen dårå, puss.

kärlek

kärlek är fan komplicerat, det borde ju alla hålla med om. man bråkar, man blir sams. hur arga man än är på varandra så älskar man den ju inte mindre för det, den är alltid allt, alltså verkligen allt. ibland blir allt för mycket, ibland för mycket saknad. ibland vill man bara slå, ibland bara visa hur mycket den betyder genom kyssar och kramar. allt är en bergodal bana. det kan inte vara perfekt, är det perfekt så är det något som är fel. för det är bråken och den där saknaden som får en att inse hur jävla mycket man älskar den. alla tårar och svek, dom spelar ingen roll i slutändan.
det finns inget bättre än att känna den värmen när någon håller om en, bara håller om en, inget annat, inga ord, ingenting. man kan inte känna sej mer trygg, mer älskad, mer värdeful. att vakna och veta att någon finns där, att somna och veta att någon älskar en, det gör livet meningsfult, värt att leva liksom. men det är också så jävla svårt att visa hur man känner, typ visa hur man älskar någon. man kan inte förklara på något sett. och att säga jag älskar dej, det är liksom bara 3 ord som kan betyda 0 för att man bara vill ha sex eller 1000000 för att man vill dela sitt liv med den, så jävla svårt.
men hur som helst så älskar jag iallafall min simon, han får mej alltid att le när jag inte ens är på det humöret. han fick mej att inse vad kärlek verkligen var. allt gör den killen speciell. typ dom tråkiga skämten, haha förlåt, men en anledning till att jag älskar dej iallafall, dom kan man skratta åt tills man får ont i magen och vill dö. dina ögon, även om du vet att jag hatar ögonkontakt, får panik när någon tittar och man kollar tillbaka, men ibland fastnar man i dina, typ drunknar i dom. ditt leende man bara vill äta upp. att du är så jääävla duktig på att spela gitarr och sjunga, musik är helt din grej. låtarna du skrivit till mej :$ finns så sjukt mycket mer, skulle kunna skriva en bok på 500 sidor och inte ens fått med en 100del. du lyser upp min dag på ett sett ingen kan, du är den ända som kan få mej att känna som jag gör. och jag hoppas verkligen att trotts jag kan vara världens jobbigaste, tråkigaste, segaste och det suraste mensbarnet att du förstår att jag älskar dej, mer än allt annat. jag njuter av varje dag du är min, jag uppskattar allt du gör för mej, jag tar ingen dag för givet. så länge du är min, så länge är jag lycklig, tro på varje ord älskling. din elin älskar dej mest av allt.

du undrar vad jag tänker på..

jag håller hårt och kryper tätt intill dig som om hon skulle försvinna då

dålig humor, javet.

Rihanna- Oh, nana whats my name?

Eminem -Why are you asking me whats your name ?

Rihanna-Oh shut up and drive!

Eminem - Sure ....I need to get out to an store but It Is raining!

Rihanna - Then get under my Umbrella jerk!

Eminem - Who do you think you are ?

Rihanna - Only girl In the world!

Eminem - No you are not!

Rihanna - Oh ...I love the way you lie!!!


frihet

äntligen, hemma från skolan och det är förfan fredag. skön dag, typ bara 2 riktiga lektioner, sen skriva i papper och film å så. har köpt mat till min halvdöda hamster, hemsk jag är, men har är faktiskt påväg mot döden. är galet rädd varje dag när jag kommer hem när den inte rör sej, men har visat sej att har ända bara sovit, kuul va. nej nu ska jag ner och njuta av tomt hus och fredag, pussar.

sovgott

skulle jag fått ändrat en ända dag i mitt liv, då skulle jag ha valt att stanna hemma den dagen jag såg det ingen vill se.

låten tog mej tillbaka, tillbaka till dendär tiden...


Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut.

städa nästa

nu ska ja bli husmor och städa, haha nä jag vet inte ens vad en husmor är :) sen måste jag plugga massa. inget kul att se fram emot alltså. fick hem en 5 meter hög men gymnasiepapper, inte alls panik :) jaja, puss på er.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

att få rita eller skriva ner vad jag känner när jag är arg, ledsen, besviken, sårad osv, ibland kan jag skriva ner 10 a4 om vad som helst, allt jag känner. sen bara få riva sönder allt och kasta det där ingen kan hitta det eller bara bränna upp det, fälla några tårar. vet inte varför, men efteråt känns det bara så jävla skönt. har svårt att prata med andra om hur jag känner om allt, därför använder jag mej av papper och penna, dom förstår på något sett hur det ligger till.

don't let me go

en ganska skön dag ändå. slutade nästan en timme tidigare än vanligt. men jag fick vänta på bussen i en halvtimme fatt vi slutade 5 minuter efter den gått, inte lika kul. när jag kom hem satt jag i soffan och kolla på top model ett tag, sen gick jag upp och pluggade lite å nu sitter jag och lyssnar på musik, ska städa rummet snart. puss.

still crazy

vaknade för en stund sen, bebis sov här. har precis fixat mej och så å nu ska jag ner och äta, puss.

för dej dör jag


no life to break up

dålig mobil bild, men jag orkar inte leta efter en bild. asså booort med snön nu, är sjukt trött på allt, tjocka jackor, skor, överdrivet blött och kallt, finns inget bra. ge mej sommar vafan.
har pluggat en massa faktiskt, kan myyycke av engelskan och nästan klart med matten (y) jag hade nyss världens jävla magknip så jag la mej i sängen och somnade på en gång nästan, sen när jag vaknar så säger pappa att min älskling vart här, åh jag har inte märkt något, stackarn ;( ska lyssna lite musik nu och sen kolla på oc, ha det braa :)

i mitt ♥

utan musiken i mina öron dör jag !

be on top

sommarkänsla
kom hem för ett tag sen, satte mej vid tvn och kollade på top model och åt ben & jerry's, nyttig tjej javet. ska snart plugga lite, men först måste musiken på. skolan va seg, idrott klockan 8 sen 2 timmar hål, no, lunch och so. kändes som en evighet men ah, skitsamma. puss.

mvg på mej

förlåt för den äckligt dåliga bilden, men nu har jag iallafall skrivit en sida om dendär engelskan. är fan nöjd, MVG DÄRA, fast ne, men blir det inget vg så blir jag fan sur, det ska jag bara ha. morr. :)

dethär är en ny tjej

nu blir det plugga som faaan, inge ig här inte. nya tag, vafan, elin är inte tjejen som tar den lätta vägen längre, vilken jävla plugghäst jag ska bli, från och med nu ! det här är börjar på något nytt, något som föddes idag.

du är speciell, hur du än är


dom dagar man känner att man bara vill försvinna, då man vill sluta ögonen och hoppas att man slipper öppna dom igen. dom dagar allt känns meningslöst och det bränner i hela kroppen. dom dagar man gråter tills det krampar, tills det inte finns några fler tårar att få ut. dom dagar man känner saknad efter något alla andra har. dom dagar man drömmer om något man inte är, när man lever i en drömvärld där allt bara är fejk men man önskar att allt vore sant. dom dagarna gör en starkare, till en bättre människa. dom dagarna gör en speciell.

Tonight I'm Lovin' You

hatar läxor, skolan, aaallt, 2 dagar och jag vill bara ställa mej och spy på allt redan. när fan tar det slut.
ja det går sämst, kommer inte på ett skit om min jävla text. går ju inte bättre fatt man är på sämsta humöret just nu heller. tack världen.

I believed in what was right

har pluggat lite, fast ah, typ nästan ingenting. ska göra om allt. ska skriva en text om snabb torkat cement eller vad det heter tills på freda, på engelskan. man ska prata om det för hela klassen och hur faan ska jag komma på en text om det ? asså kom på något tråkigare -.- menmen, sånt är livet. har sjukt mycket panik, stressad och allt annat som finns, och det kommer jag väl ha nu frams vi redan valt gymnasium, asså jag har iiingen aning, det jag vill mest är väl spånga djurgymnasium, men ååååh, så galet svårt att veta vad man vill nu liksom.

i look at you

kom nyss hem från skolan och nu kommer sötnos när som helst, skriver mer sen när jag orkar :)

dagens outfit

Tröja- ohio
Bas linne- hm
Jeans- Hm
Halsband- julklapp
ska sminka mej och äta frukost, sen tar jag bussen, puss

the hardest thing in life

gammal, för underbart söt bild. men seriöst ge tillbaka mitt jävla håååår äckliga frisör !
ska lägga mej och kolla på film som vanligt nu, börjar 20 över 9 imorrn men har typ sjuktaste lektionerna, bara skit men så är det. sovgott sötnosar!

lääääskit

blev chokad som faaan, på ett äckligt sett, när jag kollade på bilder från i somras. den längst upp, asså jag förstår inte.. i mitt huve och i mina ögon va jag så galet äcligt tjock och nu typ, gaaah ? :O fett 0 på kroppen. andra och tredje bilden är från några veckor sen, vilken jävla skillnad på så kort tid, typ ett halvår. fyfan, vad som hälst för att det aldrig ska bli som i somras någon mer gång i mitt liv, var rädd för varje jävla tugga mat, allt var så sjukt. stolt att jag vann över mej själv, fattar inte hur men jag klarade att döda mina tankar, nu äter jag normalt som en vanlig tjej.

somehow i want more

om 5 blir det top model och sen får jag se vad jag hittar på, pussar

Dag 22 – Det här upprör mig

förlåt för att jag ligger efter någon månad sådär, hähä, försöker bli klar någon gång iallafall.

självklart upprör detdär mej, det är det första som kom upp i mitt huvud. det finns andra ställen än afrika också, men just där finns det så otroligt många. där finns så galet många sjuka barn, utan mat, vatten och många utan föräldrar. ingen framtid alls, blir överlyckliga över allt vi tar förgivet det känns så fel att klaga på saker och sen se nån gala om dom barnen. inget barn ska fan ha det sådär, leva bland soppor och annat skit. det går inte ens att tänka sej hur det är att leva så..

sämst

bebiiiis
första dagen va sämst, typ. sjukt tråkiga lektioner och sluta sent, fyfan. men nu är jag hemma och har de mys i mina gosiga kläder iallafall. älskling va här för ett tag sen också. aah intressant inlägg ?

tappade hjärtat i knät

ska fixa mej nu, första skoldagen, j a g  v i l l  i n t e !

...

fan ibland fattar man inte, man kämpar för att ha kvar något, men vafaaan ska man jaga det som bara lyckas springa iväg för ? jag vill inte se det och jag vill inte höra det, får det ätt sluta gud..

forever

haha, jaaa ja va sämst om någon undrar :)
ska lägga mej och kolla toy story 3 snart, har kollat på den typ varje dag ett tag nu, bäst ;$ men ah, sovgott

asså heeeelt kär i bilden, vill förstora den å ha på min vägg, galet underbara ögon, handen i munnen som gör allt och gaaaah, bebis !

svar på kommentar

svar: asså blir sjukt glad även om jag inte tycker samma dårå :$ men jag gör absolut ingenting, sjukt lat tjej hära. äter och är glad bara, säger till mej själv att börja träna typ varje dag men svaret blir alltid imorrn så det lär ju inte hända nu iallafall.
nej det gjorde inte alls ont, gör ondare att ta i örat. tack sötnos!

älskling

finns ingen finare bebis, mitt lilla charmtroll !
igår mötte jag syster, hennes kille och deras 3 fina barn inne i stan, vi åkte skridskor och hade det mysigt. sen sov jag där också. nu har vart hemma i någon timme och ska snart duscha. imorrn börjar skolan också, dax att dö ? nej men seriöst, jag vill inte, inte imorrn iallafall. men lite kul kommer det väl bli när man väl kommit iväg förutom att ens lärare är helt galen på en utan anledning ? ikväll måste jag plugga också, kul. ååååh..

tjoooo

nu åker jag till kungsträdgården och träffas syster och barnen, puss :)

firework


bild från i somras.
vaknade nyss, sängen va tom så ja fattade ingenting. men sen kom ja på att älskling skulle jobba å ja va väl seg som alltid och fatta ingenting :) gick iallafall precis upp och nu lyssnar jag på musik, ska snart ner och äta och sen kanske baka (y)

<3

har aldrig saknat ett annat ställe mer, ta mej tillbakaaaa :(
mysik kväll me god mat, snart ska ja och älskling lägga oss, puss :)

-

mitt gudbarn, för söt gumman!
nu går jag och möter skitkorv, hejdå.

svar på kommentar

svar: dom är köpta på glitter, kostar 99 tror jag :)

fredagsmys

har städat hela mitt rum, duktigt, kollat på film och ska snart hoppa in i en dusch. vid 6 går ja å möter sötnos och sen åker vi hem t han och äter, sen sover vi här. nu ska jag försöka rensa alla kläder, får inte plats med något längre, öppnar man dörren så rasar allt, kul.

sötnosar

mina 2 älsklingar ! älskar bilden. nu ska jag och lillasyster äta lunch och kolla film, pussar

Dag 21 – Ett annat ögonblick

det finns ju dåliga ögonblick, inte bara bra. ett av dom dåliga sitter fast, försvinner aldrig. där var dom och längre bort stog jag och såg allt. försöker glömma det, lägga det bakom mej, men när någon ljuger om att göra en sak och sen ser man själv den göra något annat men någon, då är man så jävla blåst :)))) varför ska man lita på folk..

blue

att det kan vara så svårt att fatta att vi inte vill ha mer snö nu, det finns redan typ 17 meter på marken men ändå ska det snöa galet mycket. geee meeej sooommaaar ! känner mej riktigt gullig nu, smink från igår, myskläder och måste igentligen duscha. jag fick lämna in 2 av mina mobiler på lagning innan nyår och idag blev ena klar, den andra kommer vi väl få pengar tillbaka för, men nu kommer man äntligen ha en riktig mobil och ingen seg halvsönder gammal sak.

kärkärkär

jag är kär, fan vad jag älskar dendär, färgen, allt !
ska snart lägga mej och kolla på film, puss

kläder

2 par jeans, hm, 700kr
2 typ någonting (?) och en massage sak, hm, 160kr
leggings, bikbok, 200kr
mysdress, ohio, 300kr
pinsamt dåliga bilder, typ olika storlekar å allt, men jag orkade inte hålla på och fixa det nu :) de köpte jag iallafall, nöjd.

:)

kom hem för en stund sen, fyfaaaan för slask i stan. vi seriöst gled runt där som 2 töntar, haha. men sjukt rolig dag iallafall, bio och nya kläder också (y) ska lägga upp klädbilder på datan nu så lägger ja in dom på bloggen start.

american pancakes

goooott, fast de kändes som man skulle spy efter 2. nu måste ja städa innan jag åker, fattar inte hur jag lyckas riva ner hela huset varje gång ja e ensam hemma, så typiskt mej. och jag orkar inte köpa dom där jeansen heller, hittade 2 andra för samma pris så tjaadå.

Dag 20 – Tillåt mig presentera...

...min hamster, som några kanske inte visste fanns. nemo är en söt gråbrun hårig boll på två år. man märker för varje dag att han känner sej tröttare och tröttare så det kanske inte är så mycket kvar av hans liv. men denhär lilla har faktiskt gett mej många skratt, tårar och minnen. jag älskar dej bebis.

god morgon

vaknade 8 av att huset var tomt, alla har åkt till uppsala för att lämna lillebror där, har ska ha cup eller något sånt. men han stannar där i några dagar och resten kommer hem idag igen. nu ska jag spela något jag inte spelat på 100 år, the simt fan, höhö.

look up at the stars

nu säger jag och lillasyster godnatt och lägger oss framför en film, myyys. puss

Dag 19 – Detta ångrar jag

Glömde bort det där man att skriva om något varje dag, men ah ska försöka skriva klart dom som är kvar.
..något jag ångra är en av mina hemligheter som inte längre är någon hemlighet eftersom att någon vet, men det spelar ingen roll, gjort är gjort, har lagt det bakom mej nu och går framåt.

-

if i could, then i would.

i look and stare so deep in your eyes

idag har ja vart hos en kompis å kollat på film, bara tagit de lugnt typ. nu sitter ja och lyssnar på musik och gör ingenting. ska snart äta och nu blev dethär inlägget sjukt tråkit, men ah.

du är min livsglädje

alla mornar vi bara myser i soffan, alla dagar vi hittar på en massa bus, alla kvällar vi pratar och skrattar, alla nätter vi kollar på film fast vi inte får. du är oslagbar, du är allt. du är så jävla mycket mer än bara en lillasyster.

narnia

ja imorrn ska jag köpa detdär, hoppas jag, och sen blire narnia (; är desperat efter byxor just nu, varje gång jag shoppar så vet jag att det är typ jeans jag verkligen behöver men de slutar alltid med att jag fått med mej hem allt förutom det som sitter på benen, men nu ska jag fan skärpa mej :) mitt internet gör mej galen så nu ska ja kolla på film, puss

goooott

bakade ju bullar igår och här är lite bilder, fyfaaaan va goda dom blev, oslagbara !

k ä r l e k

vaknade halv 9 idag ? har hunnit duschat och ätit frukost och nu sitter ja här å lyssnar på musik. asså jag mår så galet dåligt just nu, sådär när man vill spy men de går verkligen inte, ååh..
men imorrn blir det iallafall stan och bio med min efterlängtade ellen, ska bli galet kul !

bildbomb- fuerteventura


jag älskar dej

hur många pojkvänner gör en låt ttill sim tjej, hallåååå jag har hittat min drömkille, synd för eeeeer :) jag älskar dej, du är hela min värld!

bildbomb- fuerteventura

fyfan vad jag saknar, ta mej tillbaka någon snälla?

bw

muuuuupp till höger. men har inga bilder just nu, vaknade nyss, hoppade in i en dusch å nu ska jag ner och äta frukost. sen blir det baka bullar och efter de träffa älskling, puss.

min vecka

måste komma ihåg och ringa storasyster och kolla om jag kan komma dit, galet länge sen jag träffade dom :)

nya tider, nytt liv

fan 2011 ska bli det bästa året, aldrig tveka och bara köra, va har man att förlora, livet ska leka så håååårt :)

desperat

ska ha dom, har typ 0 jeans nu för alla är sämst kvalité. levi's, kostar runt 1000, så jävla värt de å dom e så äckligt sköna. ska försöka dra in t stan nån dag nu, så köper dom då :) ska försöka få me ellen som ja inte träffat på skitlänge, så kan vi gå på bio oxxå (y) imorrn blir bet baka bullar, höhö, tjockisen själv, pappa och lillasyster ska försöka att inte misslyckas :)

shoo

Rosa skjorta från bikbok, 299kr
Kofta från gina tricot, 199kr
2 tröjor från hm, 99kr st
Myströja från cubus, 99kr
hann me lite innan bion börja iaf (y) ska försöka åka t stan nån dag också och köpa jeans, good.

det är då jag hatar mig själv

så jävla skön låt, tröttnar aldrig

kista next

dåliga outfit bilder men ah..
strumpbyxor- hm
baslinne- gina tricot
stickad tröja- gina tricot
smycken- fuerteventura och julklappar

tvåtusenelva

kom hem från landet igår efter att ja firat nyår där. mysig helg. igår firade vi fatt de va sönda, typ? godaste maten nånsing och mycke tjockissaker efter till film :) idag drar jag, pappa och lillasyster t kista, jag ska köpa kläder och sen blir det bio.

1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...