suuug

ja. kan. inte. plugga.

Dag 06 – Min barndom

allt jag kommer att säga om min barndom är att den har gjort mej till den jag är idag. en stark tjej som står på mina egna ben, oftast inte rädd och bara kör på. men det kanske inte många vet är att nu så ler jag på utsidan och gråter på insidan, för allt jag vill är att vara liten igen, då allt var normalt..

skulle inte göra ett skit för din skull, du är fan inte värd det.

dagen gick sjukt segt, långa tråka lektioner.. men asså på spanskan, aaaaaah :D jag är SÄMST på spanska, och idag fick vi reda på vad vi fick på alla prov, typ hör, skriv och läs. och jag fick mvg, seriöst MVG, på läs. sjuuuuukt. en glad elin sitter här nu och ler, stolt över mej själv! :))) måste plugga nu, men ah, har inget annat att göra ändå. ska kanske t kista för å bya mina leggings, typ galet korta, haha ser ut som en liten fjant i dom. hoppas det finns några kvar bara, pussar på er.

it's hard if you're afraid

gullit, nvaken och typ osminkad. ska ner och äta frukost nu. börjar 20 över 9, braaa där! skriver mer när jag är hemma igen.

trååååk

haha, för ett tag sen, galet :)
blev inge beck, hade redan sett den, besvikelse... menmen :) åt midda för typ 4 timmar sen och är hungrig igen, asså, vad har hänt? jag visste inte vad hungrig var innan jag började äta mina p-piller, haha... men ajaaaa mat är gott fan! :) men va har inget jäääävla smör hemma, aldrig i hela mitt liv att jag har flora eller va de heter på mina mackor, luktar piss.

You’re everything I thought you never were

har man tråkit så tar man kort, eller ah, jag iallafall.
tänkte kolla på svenska hollywoodfruar klockan 9, haha vilket liv, men ja ångra mej, gör ju det varje månda så nu vill jag ha en liten färändring i min vardag! haha ne driver, men jag är ett stort jävla fan av beck :))) börjar en 9 på kanal + eller nåt, sååå den ska jag se. så får man gott till också av sin söta familj (y) musiken är på i bakrunden som vanligt. men ah, kul vaa? hejdå.

love

om det är något jag älskar och gör vaaarje dag så är det att slänga av kläderna och ta på mej myskläder, sätta upp håret och bara slappa. så jävla skönt (y)
sitter och chattar med sötnosen nanna, min egna lilla tiger! alla ska typ gå på play så vi måste fixa biljetter. har precis pluggat klart för idag, duktiga lilla jag sidan kom fram. är typ skit hungrig, mat om typ en timme ;( får gå ner och sno något gott :$ skriver mer ikväll, nu blir det film.

jag hatar rubriker

slutade 12 idag (y) assååååå va skönt. 2 inställda lektioner! åkte hem till ellen och var där ett tag, sen kom pappi och hämtade mej och nu sitter jag här. måååste plugga, fan. men på torsdag börjar lucia så då blir det typ inge plugg alls mer efter det :)))) så nu ska jag satsa dom här sista dagarna. han muntligt prov i spanska på torsdag, om vafan vadå? han ingen jävla aning, och jag bryr mej faktist inte speciellt mycket, spanska liksom, kommer inte ha någon nytta alls av det. men ah nu måste jag börja så jag blir klar, pussaaaar.

Dag 05 – Vad är kärlek?

åh, sämsta ämnet att skriva om när man känner för att döda kärleken.. men ah ska försöka :) jag vet ju inte vad kärlek är igentligen, det tror jag ingen vet för den bara finns där, för mej kan det va en sak och för nån annan en helt annan sak, så ja kommer bara prata om vad jag tycker kärlek är och inte bry mej om någon annan nu dah :) 
för mej är kärlek det bästa som finns, utan kärlek skulle man dö. kärlek finns i alla, alla älskar någon, det kan va allt från den man är gift med till en jävla mygga. det är fortfarande kärlek.
men att vara kär är en helt annan sak än bara kärlek. att vara kär är det bästa och det sämta som finns. det kan vara underbart och värdelöst. man kan älska det och hata det, ah ni fattar.
det bästa med att vara kär är när det pirrar i hela kroppen, när det känns som att man kan flyga ifrån allt och bara le, när man inte kan se något annat än honom. älskar det. när han bara ser just dej, ser vem du är. så jävla underbart. och det där känslan när man känner att man skulle kunna göra vaaad som helst för den man är kär i, döda eller dö, och vet att den människan vill jag dela hela mitt liv med, då inser man vafan det är man lever för. och sen den där dåliga delen, när man blir sviken, när man sviker, alla tårar, när man ser honom med andra, ah.. då vill man inget annat än att dö.
näh men seriöst, skulle det inte finnas någon kärlek på jorden så skulle vi dö, tror jag. ingen skulle klara att leva utan att vara älskad av någon. kärleken är allt, exakt varje dag så finns kärleken där, man älskar och blir älskad, sin mamma, pappa, syskon, kompisar, pojkvän, flickvän, vad som helst. kärleken finns aaaltid där bland oss.

jag idag

leggings från gina tricot, tröja från lindex, halsduk från carlings
sitter vid datan och lyssnar på musik å äter frukost. börjar 10 över 9 idag ( :D ) och slutar kvart i 4 ( ;( ) men ah, ska platta håret mer snart, ser ut som ett troll, skriver när jag är hemma, puss.

jag älskar dej...

min skrutt.. för ett år sen snart. längtar tills granen kommer in i huset, lukten asså :))) haha, älskar den, kan sitta breve det där jävla trädet hur länge som helst.
har precis proppat i mej pepparkakor, de va fan gott ju, första gången ja tycker de, nästan. ska snart gå och platta håret, vetefan varför men ja har väl tråkit. skola imorrn, dööööda mej, orkar inte. men det är bara TVÅ VECKOR ( :DDDD ) kvar tills jag drar. ååååh längtar, sol, värme, bort från alla människor, bara njuta. fyfaaan va skönt. skriver nog inget mer nu ikväll, men ah sovgott.

rubrikfan

ska snart ha första advents fika, mmmmh, pepparkakor :))) fast igentligen så gillar jag inte ens det, men ah jul känsla e mys. lyssnar på lite gammal musik ny, minnen!! provade nyss mina leggings ja köpte idag också och HAHA föööör korta. så jag måste byta :) men aja, puss.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

hamburgare och pommes dårå, onyttigt och gott. men ah, äter det inte varje gad iallafall :)))

första advent

kom hem för ett tag sen med lite nytt, kulkul. mina föräldrar kom hem typ nyss men drog iväg för å köpa julklappar, dom har inte märkt mina ögonbryn än, haha. nu sitter jag och lillebror nere i soffan å kollat tv, tråk. har precis städat typ, kom på att det är första advent också, ah jätte kul. men jag skriver mer ikväll, puss.

:)))))

nu drar jag iväg och shoppar, pussar.

idag

så kul kan man ha när man vaknat. gick upp för typ en timme sen, världens jävla huvedunk, hoppa in i en dusch och sen fixa ja mej så idag ser jag ut sådär. ska ner och slänga i mej nåt, sen drar jag t jakan och köper nåt. asså.. världens jävla chock när man vakna utan ögonbryn då, haha. minns inte detdär, men fan va kul ändå, skrattar fan varje gång jag går förbi en spegel, haha :)

ääääh varför sova?

hoppade över å sova, å tog kort istället, kul.

tjjaaa

schoooo, sitter här utan ögonbryn för nån raka av dom HAHA, kommer inte ihåg vem så ja har ingen å skylla på men tjadå för nu är jag trött.
och där har vi mina nya ögonbryn, sovgott.

tönt

asså.. ibland är väl människor ändå för fega, faaan va jag stör mej på fega människor. stå för vad du vill säga och skit i vad andra tycker om dej. och sluta ljug förfan. jag ville ju inte att du skulle bli arg, eller sur, eller lessen. men herregud väx upp vafan, du gör det bara värre genom att ljuga tönt :)))
kollade på harry potter nyss, gick på tv, men ja såg den för nåra dagar sen så de blev tråkit. snart drar lillebror till en kompis och sover där, då blir man ensam hemma inatt, mihihihi. vet inte vad jag ska göra än men nåt hittar jag väl på :)) pussar.

Jag ska döpa min hund efter dej kära idol

tröttnar aldrig på hans musik, så jävla gryyyym kille.

Dag 03 – Mina föräldrar

då va det dax att berätta om mina föräldrar då :))dom är skillda och jag bor hos pappa för mamma bor i gävle, men jag älskar båda exakt lika mycket för det. dom är bäst, på riktigt, jag älskar dom galet mycket. ja, visst kan man va trött på sina föräldrar och allt, men jag skulle aldrig klara mej utan dom, dör dom dör jag, så är det. dom finns alltid där för mej och det vet jag. hos dom kan jag vara mej själv och aldrig skämmas. har underbara minnen med er båda. bor ju som sagt hos pappa, saknar mamma varje dag. men när vi väl träffas så har vi alltid kul, haha, du är väl alltid slut när jag åkt hem, som ja håller på, hihi :))) men ah, ni är allt och hoppas ni fattar hur mycket jag älskar er!

kulkul

fyfaaaan va jag hatar sl.. ja va iallafall på mässan men ah, har fortfarande ingen jävla aning vart jag vill gå. spånga tror jag men får se. sen skulle jag åka pendeln hem, åååh skönt den kommer om 8 min, trodde jag ja, kul att den va försenad i fucking 1 timme å 20 min, skiiiiit kallt, mycke folk, äckligt å trångt. aldrig mer sl, tog över 2 timmar att komma hem från stan typ, kuuuul verkligen. men aja, hemma nu iallafall och glad för här är det varmt :))) och gissa vem som ska kolla på disney om inte jag? trevligt, hörs sen.

:)))

nu drar jag iväg till gymnasiemässan och sen åker ja å handlar kläder, tjaråååå.

trååååk innan idol


ANTAL:
personer du älskar:
ah alla ja älskar?
Personer du hatar: ingen direkt.
Personer som sagt, jag älskar dig idag: ingen har någonsin sagt ;( nä men kmr inte ihåg.
Glassar du ätit på en dag: ?
Festivaler du ska på detta år: Ingen?
Gånger du varit hög: hög på kärleken..
Personer du saknar just nu: dendär jag inte vill sakna..
Gånger ditt hjärta brustit: för många.

VEM:

Vill du kyssa nu:
ingen ;(
Ska du träffa imorgon: inga planer för imorrn.
Sjöng du senast för: lillasyster.
Hade du senaste en msn konversation med: nannis :D
Spelade du tv-spel med senast: vet inte.
Vill kasta en sten i huvudet på: öhm.
Förtjänar att dö: ingen!
Vill du sova brevid inatt: ...

VAD/VEM:

Gör dig glad:
Mina vänner.
Gör dig ledsen: haaan.
Vad vill du helst göra nu: Spola tillbaka tiden.
Längtar du till: 13e, när jag äntigen får åka bort från sverige..
Tycker du om dina betyg: nja bra?
Ångrar du i ditt liv: ...
Är det bästa som har hänt dig: han.


It was just a false promise, and i belived in it

älskar låten..

han är sjuk

shit va jag grät, han är grym den där, sån ska jag gifta mej med..

gllungar

det tog 2 dagar för kläderna jag beställde att komma hem, bra dära (y) två busungar sitter utanför min dörr och vill bli fotade hela tiden, haha, riktigt söta är dom små tjejerna, lillasyster och hennes kompis. just nu leker dom hamster och vill att jag ska ta bort deras bajs i buren, hehe, knäppisar. ska snart äta värsting maten, typ goooott. pussaaar.

i will

låten jag aldrig tröttnar på, varje ord så jävla sanna.

fem saker ni kanske inte visste om mej

  • Jag gråter i stort sätt varje dag, vissa dagar flera gånger om dagen. om någon vet hur saknad känns så är det jag..
  • Jag tycker att frukt och bär är tusen gånger godare än godis och glass, men ändå äter jag godis och glass oftare för jag gillar dom där sockerkickarna, höhö.
  • Många frågar mej, speciellt på sommaren men också på vinter, vilket land jag kommer ifrån och får en chock när jag svarar sverige. fattar inte varför igentligen.
  • Vissa dagar stannar jag hemma från skolan bara för att slippa se mitt ex...
  • Jag är grymt stolt över mej själv fatt jag är så stark som jag är. Jag har tagit mej själv hit där jag står idag på egen hand, utan någon hjälp, även fast jag har gått igenom en grymt jobbig tid.

one thing that i don't need is one more day with you

jag orkade inte kolla på shrek så det blev hip hip hora för 5647e gången, inte så jätte bra film men vafan :))) magen är typ miljoner gånger bättre så det är skönt, men ellen ska bort eller nåt så det blir ingen bio ikväll ;( jag är glad att jag stannade hemma idag iallafall, har deppat och gråtit hela dagen typ, sen jag vaknade. sånt är livet, nu ska jag lyssna på glaaad musik och glömma dej..

Dag 02 – Min första kärlek

min första kärlek, vafan ska man skriva.. första riktiga var väl när jag var runt 12, men ah, den orkar jag inte prata om. första seriösa började för nästan ett år sen. vi va tillsammans i 10 månader eller nåt och seriöst så om jag kunde åka tillbaka i tiden så skulle jag aldrig börjat prata med honom från första början, jag skulle aldrig fallit så jävla hårt för killen. jag kan inte säga att jag ångra allt för det gör jag inte, jag har aldrig i hela mitt liv känt så för en kille som jag gjorde för han. första tiden var grym men efter ett halvår om ens det så började detdär. jag har aldrig berättat sanningen om varför jag gjorde slut till honom, jag sa att jag inte älskade honom på samma sett bara, haha skitsnack, för det gjorde jag, jag älskade honom mer än någonsin. men jag klarade inte av att se honom mer bara och varför kommer jag aldrig skriva här på bloggen. men jag mådde seriöst illa av att se vad som höll på att hända, så jag gjorde slut.. jag saknar honom fortfarande, jag gråter nästa varje dag fast det var nåra månader sen jag gjorde slut. jag hatar det. ah han tog bort mej som vän på facebook och blockade mej för en grej, vete fan varför, så då såg ja bara tillfället att glömma honom. den natten gick jag upp, kastade allt jag fått av han, allt som påminde om han, raderade alla bilder, raderade hans nummer, så fan nu ska jag bara glömma. hatar att jag saknar honom för igentligen finns det inget att sakna efter. du är säkert en skitbra kille och blablabla. du är den ända som vet det mesta om mej å mitt liv, allt som hänt, men jag ångrar att det var dej jag berättade allt för och inte någon annan.. efter jag gjorde slut behövde du mej, jag träffade dej, jag pratade med dej, jag försökte hjälpa dej att glömma mej, men sen orkade jag inte mer för det hände en grej precis då så jag stängde mej ute från allt. sen nu när jag behövde dej som mest så försökte jag att få det funka och får ett sms där det står att jag bara vill vara kompis med dej fatt du känner hela skolan och så blockar du mej, asså seriöst är det här ett skämt? sen smsar jag och berättar vad som hänt, och när jag skriver att du är precis som alla andra killar, blir du annorlunda. haha. jag hjälpte fan dej fast ja va skit lessen och allt, aja hoppas du är nöjd nu..

Godmorgon på er

jag är lycklig!
Hallå där, vaknade precis. har skiiiitoooont i magen så jag stannade hemma idag, hoppas jag blir bättre tills ikväll, bio förfan. kan inte missa harry potter! och nya kläder måste jag köpa också.. försökte äta frukost men nä, ont som fan så det var inte alls det jag var sugen på just nu. tur at6t jag har över 200 filmer på datan nu då när man inte har något att göra! :D ska kolla på nyaste shrek, har fan inte gjort det än, känner att det är dax nu, så tjaråå!

Dag 01 – Presentera mig själv

vet inte va ja ska skriva om mej typ.. men ja heter elin iallafall, är 15 år och bor hos pappa i viksjö. livet går upp och ner som en bergodalbana med det funkar (; ääälskar musik, mina vänner, familjen och uppmärksamhet som vissa kanske märkt. när jag är ensam så älskar jag att kolla på film, helst disney, hehe. jag ritade och fotade som en galning förut men har inte direkt så mycket tid eller ork för det nu. jag är grym på att göra illa mej, typ gå in i saker, och göra bort mej, varje dag :))) skrattar gör jag hela tiden, jobbit skratt liksom, lite störande men jag tycker att allt är så jävla kul så jag kan inte låta bli, hehe bättre än att gå runt å deppa hela dagarna iallafall :D har många svagheter, typ dom där biffiga armarna, mmmmmmh. älskar barn, dom gör en glad vad dom än gör :))) ja de va väl typ allt, fast ja är också lite självkåt sådär, står framför spegeln den mesta tiden när ja är hemma.

gammal men väcker sjukt många minnen


bara för att ha något att skriva om

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min barndom
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett speciellt ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mitt hem
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Tillåt mig presentera...
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina vänner
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Mina intressen

längesen

kollade igenom massa gamla bilder, aaw första bilden ;$ å andra HAHAHA förlåt felicia, men ja va tvungen, fan va söööööt! grym blogg har hon också: http://feliiciaohlsson.blogg.se/
nu sitter jag och lillasyster å lyssnar på musik, har skit ont i magen ;( ska lägga mej och kolla på tv å plugga och hoppas att det går över, pussaaar.

jag skaaaa ha

eftersom att ingen annan i min familj vill ha en chiuaua och anser att de e en råtta eller nåt ;( så är det de första, typ, ja ska köpa när jag flyttar hemifrån. faaan va söta dom är, älskar dom. varje gång jag ser dom så smälter ja, seriöst det finns inget gulligare. tror jag stannade minst 2494083406 stycken på stan i somras å gosade med dom, soeeet. jag SKA ha en .slut

one day it'll be everything you wish you had back

fyfaaan asså, vissa filmer.. remember me va slut för 10 minuter sen och jag gråter fortfarande? dööör va söt å hemsk film. vissa filmer inser man verkligen hur mycke man älskar vissa och att man inte borde ta allt för givet hela tiden. nu måste jag plugga no, vill fan inte ha ig imorrn iallafall. 4 ska jag hämta lillasyster på dagis också, pussar.

remember me

är ledig idag (y) och jag har precis gjort klart son, men måste plugga no också, har prov imorrn och har inte ens kollat igenom vad det är ;/ men det tar jag sen. nu ska jag kolla på film, remember me, har inte sett den än, och äta lunch. naajsbajs, puss.

the memory i wanna forget is goodbye

har kastat allt som påminner om dej, raderat alla bilder, raderat ditt nummer, nu är det bara att börja glömma..

cho

har precis kollat på någon film, kommer inte ihåg vad den hette, bra iallafall. och herreguuuuud, jag köpte typ 5 nya bhar nyss och alla är för små, jag har inte ens ätit p-piller i en månad och dom har växt mer än en storlek ;s jadu, så kan det gå. kom på att jag måste köpa nytt smink i helgen också, ja kommer inte ha nånting kvar på kortet sen ;( aja, kul med nytt :))) orkar inte skriva mer idag så godnatt.

glad tjej

blev inte mycket alls men allt fanns inte hemma i internetbutiksaken (?) så jag köper resten i helgen. kul att seriöst aaaalla bh:ar va slut också.. men aja, nu ska jag ner och kolla tv, pussaaar :)

gotland

åååh va jag vill tillbaka.
inatt sover jag inne hos lillasyster, hennes rum asså herreguuuud va mysigt. vill ha det, ska kanske byta med henne sen (((: åt precis mat, innan de kollade jag på superhjältarna, höhö. i helgen ska jag och ellen på bio, harry potter fan, bästaaa. jag är fortfarande galen i alla filmer, dom e galet bra, hehe. nu ska jag ner till soffan och mysa, puss på rumpan.

svar på kommentar

jadu, det vet jag inte, men det är fuerteventura jag ska till nu den 13e :)

u want it

då vare klart då, massa nya kläder hemma om typ en vecka, naajsbajs :)) börjar bli sjuk känns det som, feber typ. precis vad jag e sugen på nu ;/ ikväll blir det film eller nåt, om vi har någon rolig.

luv it

3 av dom 45739 sakerna jag måste köpa ikväll, eller hoppas ikväll. fryser sjukt mycket så jag sitter här med mina tjockisvantar (y) lyssnar på deppmusik och kollar igenom tusen gymnasiepapper, åååh, vill inte. det finns fööör mycket, jag blir bara stressad, men i helgen blir det mässan iallafall. JAG HATAR SNÖ, asså verkligen hatar, fyfan vill bara gråta när jag kollar ut. skit kallt, äckligt, blött, snöbollar flyger runt i hela skolan, kuuul.. men om nåra veckor så ligger jag där på stranden, ni fattar inte hur mycke jag längtar, snö är det värsta jag vet nästan. aja, nu ska jag fortsätta med min deppmusik och gå å rensa garderoben. pussar.

nu

sitter nere i soffan och kollar på tv med pappas data, äter mellis också, hihi. snart börjar top modell, gr8. har vart glaaad idag, typ lättad. äntligen är du borta från mitt liv, tack. ikväll ska jag plugga så jag inte behöver göra det imorrn när jag är ledig, wiii :))) nu ska jag gå och hämta juice, puss på eeer.

dagens jävla outfit

jeans gina tricot, baslinne hm, kofta ?, halsduk carlings
jag är på dåligt humör idag, har inte sovit ett skit. men ska försöka vara så glad jag kan ändå. slutar kvart över 2 idag och är ledig i morrn, såhääär skönt eller? fast ja måste plugga imorrn hemma, men de e bättre än i skolan (y) nu lyssnar jag på musik och fixar mej, ska snart gå å borsta tänderna så puuuss.

du vet vem du är...

hoppas du är nöjd nu idiot. hade precis bestämt mej för att glömma dej och det första du gör är att riva upp såren, vafan är ditt problem. hoppas du läser för ja vill säga att du betyder inte ett skit, du är ingenting för mej. de du har gjort mot mej är fan inte rätt nånstans. jag försöker radera alla jävla minnen för jag vill inte se dom, jag ångrar allt vi hade. seriöst om jag skulle kunna gå tillbaka i tiden så skulle jag aldrig träffat dej eller ens börjat prata med dej. ta bort mej på facebook också, gör de, fan va tuff du är ! seriöst lek inte så jääääävla mycke. du vet fan vad du har gjort bara du tänker lite och inte med din kuk. du har förstört något inom mej som ingen kan laga. trodde inte på det alla sa först för jag trodde aldrig att du skulle göra det mot din egna tjej, tss tänk med nåt annat än kuken nästa gång du blir tsm med nån ditt äckel. jag vill inte gråta pågrund av dej för du är inte värd mina tårar, ja förtjänar någon bättre än dej. trodde inte att du av alla? du som vet mest om mej typ, efter allt ja gått igenom, du är väl för dum för att fatta vilket jävla liv jag haft, all smärta. du brydde väl dej inte? och om du inte kommer ihåg vad du kallade mej den där dagen, du låg breve mej och så dom där orden till mej, fyfaaan. du lägger allt på mej också, haha du är ett skämt. och du skulle ta självmord å börja böla för allt å blablabla, haha vilken man. de ju ändå jag som fick all skit på mej. aldrig mer någon som dej, skulle aldrig kunna sjunka så lågt igen.

späckan

älskar oss, vafan skulle jag vara utan dej min puder apa!
nu ska jag sluta plugga och gå ner å kolla på kommissarie späck som pappa hyrt, har sett den nåra gånger förut men roligare än att plugga iallafall. puss på er.

godnatt på dej

jag bryr mej inte längre, från och med idag, fan ska bara leva livet. då är dåtid, nu är nu. fucka deeej, jag skiter i. du kan fan inte bli sur när all skit föll på mej. utan dej är jag hel, sovgott.

fem saker ni kanske inte visste om mej

  • jag har bara vart kär på riktigt en gång, dom andra har inte vart äkta kärlek.
  • det finns många saker i mitt liv som jag inte berättat för någon, fast jag vill prata om det. men jag skäms över det som hänt så jag har aldrig vågat.
  • att lyssna på musik är det bästa jag vet, högt ska det va. man behöver inte tänka på något, bara lyssna. ibland kan jag lyssna hela dagar, från morgon till kväll utan stopp.
  • två saker som jag är grymt svag för är riktigt biffiga armar och hur vissa killar pratar, deras röst asså.
  • jag kan börja skratta över vad som helst, länge också, även om jag inte ens tycker det är kul.

love hurts

men det är fan värt att kämpa för, när man väl hittar den.

amen tjaaa

sötis!
har inte gjort så mycke sen jag kom hem, lyssnat på musik å så. proven gick bättre än va ja trodde (y) ikväll kanske jag ska köpa kläder, om jag får pengar från pappa, annars tar jag det i helgen. måste ha lite nytt innan jag åker iväg, iallafall en ny bikini och nya underkläder. hoppas det blir ikväll iallafall. nu ska jag plugga.

mmhm

nyttig frukost idag, oboy och plättar ;$ men aja, gott är det iallafall och vi har inget annat ja vill ha nu hemma. börjar 20 över 9 och slutar 10 i 3 idag, skönt, fast 2 prov, ååååh. måste snart fixa mej och så, skriver när jag är hemma igen. puss.

bebis

söööötnos! saknar dej lilla plutt. nu ska jag lägga mej och plugga å kolla på tv, kul liv. men ah, orkar inte skriva mer sen så gonatt.

istället för att plugga

jadu, va har hänt med världen. haha, älskar dej min galna skrutt.

You'll always be my hero

älskar dej lillasyster, bästavän, mitt allt

hej söt

ett år sen, sötnos. ny desig nu, skit tråkig och ful, menmen. orkar inte hålla på. orkar verkligen inte ha 2 prov imorrn, dööööö skola. orkar inte sätta på mitt element heller så iskallt är det här i mitt rum, inte skönt. ska ner snart och mysa med lillasyster och sen äta mat sååå hejdå.

i promise this time

spelas hela tiden, sjukt bra.

Somtimes I cry about us

varje steg, varje andetag, varje hjärtslag, varje blick, jag vill inte. jag vill inte se dej. försvinn någon gång från mina tankar, jag blir seriöst galen. jag gråter varje dag, varje gång jag ser dej får jag en klump i magen. seriöst fattar du inte hur det sårar. du säger så jävla mycket skit, fattar du aldrig att jag redan sett sanningen och fortsätter att se den varje dag. gör så helvetes ont i hela kroppen, jag vill bara lägga mej ner och skrika tills du försvinner. jag vill glömma allt med dej. det vi hade betydde allt men nu betyder det inte ett skit, trodde det var kärlek, ingen jävla lek. du har förstört mej inifrån och ut. du är blind om du inte sett vad du gjort med mej. jag saknar den jag var, den glada, den som trodde på kärleken och njöt av livet varje dag, fatta att du dödar mej mer och mer för varje dag ditt äckel. jag gjorde allt jag kunde för jag trodde vi hade något speciellt. tss, och att du blev sårad? visst för vad? vafaaaan gjorde jag? du är ett stort skämt. den dagen jag fick reda på detdär, den dagen insåg jag vad smärta verkligen var. det känndes som en kniv i hjärtat. jag tappade andan, kände tårarna rinna ner för kinderna, smärtan i hela kroppen. jag låg i min säng i dygn, åt ingenting, gjorde ingenting. du har orsakat så mycket smärta. seriöst jag vill inte att du ska finnas, lämna mej ifred och försvinn ur mitt liv. föralltid, aldrig mer dethär.

one look thousand tears

seg dag i skolan men ändå inte. fick skjuts hem idag (y) fast jag bor 100 meter bort, menmen, skönt att slippa den äckliga snön :) helt galet, om 3 veckor åker jag bort från den här skiten, snön, sverige, dej, bara sol och mys i 2 veckor fan. ååååh va skönt. imorrn har jag 2 prov och på freda ett till + läxor -.- fyfaaan. orkar inte. men nästa helg ska jag skämma bort mej lite iallafall efter jag vart så duktig (a) ska köpa kläder, smink och massa annat innan jag åker iväg och se harry potter, min idoooool. älskar fortfarande filmerna lika mycket nu som när första filmen kom, om inte mer, hehe. nu ska jag plugga, pussaaar.

it was only just a dream

så jävla grym cover, love it

jag idag

uppsatt håt, nöten tröjan från skolan(höhö), baslinne från hm, rosa mjukisar från cubus, tjockisstrumpor från ?
chill outfit, orkar inte fixa mej. sitter å äter frukost och lyssnar på musik  nu, mys. typ iskallt också. slutar 4 idag, seriöst på en månda? -.-.-.-.- men aja, brukar gå ganska fort ändå. haha inatt vaknade jag och kände för att byta örhängen, mina nyare hål asså, så det gjorde jag. gjorde galet ont och började blöda på alla 3 hål så nu får man väl infektion och så ;/ puss på rumpan.

min bebis!

hahaha har fått en spricka i näsbrosket typ eller vad det heter, lyckat! :)) galet ont gör det iaf.. mår sjukt illa också, vet inte varför men ah så är det. ska ner och dricka ihjäl mej på vatten nu, pussar och sovgott, orkar inte skriver mer ikväll.

i miss

gamla tider, hittade låtarna nyss, typ 4 år sen man lyssnade på dom. saknar, *tårar...

Black and white

fyra bilder från dopet, gullungar säger jag bara, saknar er redan! har precis städat rummet och pluggat lite, nu sitter jag och dunkar musik, finns inget bättre, behöver inte tänka på något och bara lyssna. skriver mer sen när jag har något att skriva om, puss.

:)

går inte att ladda upp bilder nu, hatar blogg.se.. men har iallafall precis kommit hem från en mysig helg. dop idag, systers lilla kille :)) laddar upp lite bilder sen när det går. ska städa rummet nu, kul. hörs sen när det funkar att ladda upp.

it's called love

Skå åka in till stan nu och möta min syster och hennes familj, sover där inatt. imorrn blir det dop. ska bli skit kul att träffa dom, har saknat mina 3 små bus ungar, puss på er från moster :)))

tjaaa

kom precis hem, fyfan aldrig mer väsby.. äckligt, skabbigt å allt. men aja, lite kul hade vi iallafall tjejer :))) är galet hungrig så ska ner och ta macka eller nåt, puss.

jag tog en kula för dej

these fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em
they're saying you've got one more chance to do right and it's tonight
now go out there and show that you love 'em before it's too late
snart åker jag å träffar 2 fina cheyer, har precis ätit världens godaste mat, mmmmh :) sitter här och dunkar musik, tagga lixom. fryser som faaaan, iskallt i hela huset ;( höhö, fick en bula idag också, mitt på huvet, reste mej upp å så va värsta skåpluckan precis över mej, iiiinte skönt kan jag ju säga, fyfan. börja nästan gråta, hihi :$ helg ska jag åka och köpa massa saker t resan, galet kul :D men nu ska jag gå och fixa mej, puss på er.

i rather be with you

tuuuuff bild ja tog i somras, fast ja e galet rädd för dom äckliga sakerna..
springer runt som en galning för att hitta min tröja, heeeelt borta ;/ aja, den kommer väl fram någon gång.. har inget att skriva om så vet inte varför jag skriver? längtar tills ikväll iallafall, kuul ska vi ha tjejer :)

hold it

cha söt.
ikväll ska vi äta good mat, sen ska jag träffa nanna och alicia, vi ska till don't stop club i väsby, trevligttrevligt. nu ska jag packa upp massa saker, skriver senare om jag orkar. ha det braa :)

I ♥ you

Har haft det skit kul hos Ellen, vi kollade på filmer, dunkade musik, drack varm choklad å tog miljarder kort. idag var vi på naturhistoriska, chill, och sen åkte jag och ellen hem, höhö, vi hoppade av tåget.. skulle igentligen ha 2 lektioner men ena va inställd och den andra skulle vi inte göra nåt på så. sen jag kom hem så har jag ätit, kollat på film och laddat upp bilder, kuul. ska gå ner och diska nu, puss.

i remember the sound

slänger in ett sista inlägg innan jag åker. sitter och lyssnar på lite gammal musik, minnen! och min kära hamster försöker äta upp en filt som ligger breve honom, gott... aja, nu ska jag gå och gosa med skitungen på bilden, puss på er.

alla har haft sina smeknamn

Alla har väl haft gulliga små smeknamn men mitt jag hade i 7an slår allt. Nöten! skrev det på min tröja också, den på bilden, guulligt!
sover hos ellen ikväll, najsbajs. pappa kör mej dit efter 6 nån gång. imorrn ska vi t naturhistoriska och sen ha nån lektion bara, galet skönt! :) nu ska jag packa ner kameran tills imorrn, laddar upp bilder när ja kommer hem. blir inga mer inlägg idag tror jag, puss.

den väcker många minnen, bra och dåliga

kommer du ihåg? fäller en tår varje gång jag hör den... om du läser, jag saknar dej.

Det här är Elin

Personlighet:
Du heter:
Elin Martina Eriksson
Din hårfärg är: Mörkbrun
Det gör dig glad: Vänner alltid, familjen, han..
Det gör dig ledsen: jadu..
Hur lång du är: 169 cm

Musik:
En favoritlåt:
don't look back in anger- daniel norberg från idol
En låt som gör dig glad: många!
En låt som du hatar: ingen, tror jag.
En låt som som får dig att gråta: längesen- petter
En låt som spelas just nu: ber en bön- ken ring

Alkohol:
Du har varit full:
ja.
Du dricker flera dagar i veckan: nej.
Du dricker för att sluta tänka på problem: nej.
Du dricker bara öl: Hahah nä.
Du dricker ren vodka: Nej.

Sjukdomar:
Du själv/någon du känner har/haft en svår sjukdom:
ja.
Någon du känner har dött: mm.
Du har varit på sjukhus: ja.
Du äter tabletter för någonting: ja.
Du gillar sjukhus: neej.

Vänskap:
Du har mer än två vänner:
Haha ja.
Du har en bästavän: Ja.
Du har svikit en vän: Ja..
Du själv har blivit sviken av en vän: ja.
Du skulle dö för att en vän skulle få leva: jarå.

Kärlek:
Du är kär just nu:
Ja, fast nä. jag vet inte..
Du tänker på en viss person varje dag: mmm.
Din senaste kyss var: haha, jadu, glöm den :)
Kärlek för dig är: det bästa och det sämsta som finns.
När det gäller kärlek vill du: ha han.

Hälsa:
Du är röker regelbundet:
Nej.
Du tränar varje vecka: Nä, latmask.
Du äter nyttigt: tss.
Du tar hand om dig själv: öhm..
Du är nöjd med dig själv: Nä.

Minnesvärt:
Din senaste resa var:
grym.
Din senaste födelsedag var: myys :)
Din första dag i skolan var: väl bra?
Din första fylla var: hahaha, knaaas.
Du glömmer aldrig: honom, men vill.

!

om man skulle kunna spola tillbaka tiden, då skulle jag göra det.

there is no guarantee that this life is easy

ett av alla foto offer i somras, föör söt va den lilla plutten
sitter och pluggar t hk prover som är imorrn, aldrig att jag kommer kunna dom där 30 sidorna... ig here i come, asså åh, jag får bara ont i huvet av alla ord jag aldrig hört, menmen, bara att kämpa på :) har fixat en funkande mobil nu också, JAAA! känner mej inte naken längre :) har funderat lite på att färga håret också, men iiiingen aning hur jag vill ha det. den jag han nu är ju för tråkig..

love it :)))

sitter här i mina myskläder, ny duschad, ska snart ner och plugga hk tills imorrn och äta macka å dricka varm choklad, kan det bli bättre? om ja inte skulle pluggat så nää tror inte de kan bli bättre just nu. jag skriver mer sen, puuss.

amen tja

slutade kvart över 2 idag, hade so prov och jaaaa jag kommer få ig för det gick sämst. men aja, det var bara g prov ändå så. sitter här och lyssnar på musik, ensam hemma så ska njuta av det :) på fredag har vi 2 lektioner, innan ska vi t ett museum, ska nog sova hos ellen på torsda också, kuul :) på freda är det club don't stop, vet inte om jag ska gå en, tråååk :) aja, ha de bra.

en låt jag aldrig kommer tröttna på


mina minnen höll mig uppe varje dag
du är som att andas för
jag gav aldrig upp dig när du försvann
långa dagar blev till nätter sen till år

.

ända sen den dagen har jag saknat dej, ända sen den dagen har jag tänkt på dej, ända sen den dagen har jag älskat dej. att en skitsak kan betyda så mycket. jag borde ha glömt dej, jag borde gått vidare, men att se och röra dej, kan inte beskriva känslan. jag förväntade mej inget efter den dagen, bara att det var en grej, men att jag skulle falla så hårt som jag gjorde, jag trodde inte på mej själv först, men jag kan inte ljuga för mej själv längre. shit, jag älskar dej.. men jag hatar det. det blir aldrig som man tänkt sej. har aldrig träffat någon som dej, men jag önskar att jag hade för då hade du inte vart speciell. jag vill ha mindre av dej så jag glömmer det men samtidigt mer så jag inte glömmer dendär känslan, den är underbar. njöt av stunden men nu finns den över så det är bara att vidare, det är svårt, men fan, klarade jag det förut så klarar jag det nu. du kommer fortfarande alltid att vara en grym person som jag ser upp till, oavsett vad. :)

17-11-2010

fyfan va trött jag är, hoppade in i en dusch för att bli pigg men nä. ögonen stängs ändå varannan sekund ;/ ändå är jag på hyfsat humör idag, typ glad för ingenting? (y) har so prov idag, började träna 11 och satt uppe till 2, kanske därför jag är trött, men jag kan det nog nu tror jag :) imorgon har jag hemkunskapsprov, 30 sidor, överdriv lite mer tack :) men det ska väl gå bra.. nu fick jag ont i magen också av någon anledning, ska gå och fixa mej lite innan jag ska iväg, puss på er. :)

Mamma ♥

jag älskar dej mamma. saknar dej varje dag, vissa mer, vissa mindre, men saknaden finns alltid där. du är det bästa som finns, det finaste jag vet. längtar hur mycket som helst till jul, 2 veckor med mamma, kan det bli bättre? tack för allt, hoppas du vet att jag älskar dej otroligt mycket, vad som än händer, du är bäst.

smile bitch

åååååh ge mej!
sitter och kollar på desperate housewives nu, har galet tråkigt. mobilen är sönder också, faaaan. har gjort sönder 8 mobiler på ett år, kul. läxorna på golvet ligget och stirrar på mej också. jaaaa, jag är på dåligt humör.

besviken

älskar dej lillasyster, galet mycket.
jaa rubriken säger allt, så sjukt besviken på mej själv. här skulle man skärpa sej och börja plugga men nä. har inte ens öppnat boken och jag har prov i morrn. på torsda också, 30 sidor ska vi kunna :O imorrn får jag fan ta å skärpa mej, och då ska jag bara plugga! åt precis midda, och när jag kom upp fixa jag designen för 10000de gången? men nu är jag fan nöjd, så här får det se ut :) skriver mer sen. puss.

ta mej dit

bild tagen i somras på skansen, ååh saknar det :) hihi kommer aldtig tröttna på skansen, så sjukt mysigt där. just nu så är det iiiiskallt i mitt rum, 20- minst. mina fingrar håller på att stelna så jag ska lägga mej och gosa i sängen nu, puuss.
tryck på F5 om nya designen inte syns.

Ny design, igen

gammaaaaal.
skulle egentligen pluggat när jag kom hem, men jag fixade bloggen lite istället, rosa igen, känns bäst så. är nöjdare med den här designen än den andra, men inte helt nöjd, det kommer jag aldrig bli :))) köpte lite godsaker till min söta hamste idag, han är jättegammal nu, 2 år nästa månad, då är det inte så mycket kvar av hans liv längre :'( men han lever än iallafall. ska lyssna lite på musik nu och sen börja kolla på provet tills imorrn, höhö.

datasalen

sitter i datasalen och lyssnar på musik, chill :)) skriver mer när jag kommit hem :)


chaa

gammal bild från skolavslutningen.
mina läskiga drömmar värkar inte försvinna, asså jag får panik av att vakna äckligt rädd. gick upp och fixade mej lite och åt världens onyttigaste amerikanska frukost, höhö. nu sitter jag och lyssnar på musik, ska gå tidigare t skoplan idag, hatar å gå fort, som att ni bryr er, men nu orkar jag inte skriva mer så hejdå.

Ny design

förra
nya
jag veeeet, skitful blev den, förra var så mycke bättre, men ska göra en ny snart igen tänkte jag, typ lite mer vinter :)
skulle pluggat för typ 3 timmar sen och jag kan säga att jag inte ens börjat än, nu måååååste jag gå och plugga, puss på er.

hello new look

nu ska jag sätta igång med min design, är klar ikväll eller imorrn, pyyss :)

jag vill ha!

nununununu, är sugen på ett nytt objektiv, så sjukt trött på mina jag har nu..

jag vill ha sommar!


sweet

jadu, om man hade den rösten så hade man väl vart ganska så nöjd :)
är på grymt bra humör idag, tummen upp för det! men nu ska jag försöka plugga så då blir jag väl på sämre humör, hähä, men jaja, ganska skönt å plugga ibland, man känner sej så duktig, hihi :) 4 veckor kvar i skolan för mej, fyfaaaaaaan va skönt, sen åker man till solen, asså jag kan inte tänka på något annat, shit va jag längtar!!! började med slöjd idag och ah, känner redan nu hur misslyckat allt kommer bli. hääjdå.

gaah

sitter och lyssnar på den här, så galet bra. börjar gråta typ varje gång jag hör den, fan va kär jag är i killens röst asså :$ ska snart gå ner och äta frukost men först ska jag fixa mej lite, fall ni bryr er om det. och faaaan för drömfångare, asså jag tror jag aldrig vart så rädd för en dröm, vaknade för en halvtimme sen och är lika rädd. kan inte förklara vad den handlade om, men jag var ialllafall i ett trapphus och såg en jättelite kille, 4 år ?, bli dödad och sen sprang mördaren efter mej, och shiiiiit asså, kändes som att det var på riktigt förfan :O
men numåste jag fixa mej, puss på rumpan.

fråga

min storasyster han 3 barn och så har jag en lillasyster.
Dom 3 sötnosarna är min storasysters bebisar.
och den lilla är min lillasyster.
hoppas du ser skillnad på alla nu ;)

pappa ♥

idag är det ju farsdag så.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men kan väl börja med att jag älskar dej. du är världens bästa pappa, och det har jag tyckt i hela mitt liv. skulle aldrig byta ut dej mot någon annan för du är perfekt. du är min idol pappa. jag kommer ihåg när jag var liten, jag ville alltid bli som dej. jag var som en svans efter dej, hela tiden. glömmer inte våra fina minnen. när vi borstade tänderna tillsammans och du lärde mej att låta som en apa då, haha, jag kanske vara 4-5 år ? men jag minns det som att det var igår. och en annan gång när jag också var i den åldern så kommer jag ihåg att när du gick in i mitt rum och sa godnatt så tjatade jag flera kvällar om att du skulle sova inne hos mej men du sa alltid nej och jag blev jätte ledsen, men en natt så kom du in i mitt rum och sov där och jag blev verkligen överlycklig, det värmde i hjärtat. och varje morgon jag gick upp så var jag så avundsjuk på dej för din frukost såg så god ut, alltid varm choklad och 2 limpmackor, 10 år sen var det och jag minns det fortfarande. du var min hjälte och idol, det är du än idag. jag älskar dej pappa, nu och föralltid!

puss

längesen nu, plutten :)
ja och vad gör ja, har tråkigt typ. ska snart lägga mej och kolla på film tror jag. tror att jag börjar me slöjd imorrn ;O åhnej... men aja, slipper min 15 timmars håltimme då iallafall. men nu har ja inge mer å skriva så sovgott alla :)

old times

saknar detdär..
duschade nyss och nu hade jag tänkt att plugga lite men jag gör det i sängen när jag lägger mej sen. klockan är bara halv 7 och det känns som att den är halv 12. har sjukt tråkigt också. ska ner och kolla om nåt kul händer där. puss å hej.

mitt allt

du är allt älskling, din lilla glädjespridare, vad skulle jag göra utan dej? du är bara 5 år men när jag pratar med dej så blir du som en storasyster. när jag var ledsen så satte du dej breve mej, du sa ingenting, du bara tog min hand och kramande mej, som att du visste vad som var fel, helt sjukt. du är mer än min lillasyster, du är mitt allt älskling, hela mitt hjärta. jag älskar dej, finns här, alltid, hoppas du vet det!

.

trodde du förstod att du sårade, att det gjorde ont, att du inte kunde fortsätta som du gjorde när du äntligen slutade och sa förlåt. jag förlät dum som jag var. trodde att du blivit något bättre, förändrat dej för min skull. vi kunde fått det att funka. när jag förstod att du fortfarande var samma person så hade jag inget val. det var svårt men vad skulle jag göra, jag kunde inte låta det fortsätta. jag trodde det skulle bli bäst så men än idag gör det ont, det slutar inte. du fortsätter med vad du gjorde. jag borde inte inte bry mej längre, inte titta dit och se. men vart jag är går, vart ag än kollar så händer det. jag ser det. varje dag. det gör så ont att se, att höra. jag var där uppe, uppe på toppen, men vart står jag nu? jag kollar upp på alla jag brukade kolla ner på. du får mej att gå längre ner varje gång det händer. det kommer aldrig att sluta så en dag, den dagen jag är starkast så ska jag klättra, jag ska vara högre än dej för förr kände jag ingen som var lägre än dej, nu står jag här, svagare än dej. jag kommer inte låta dina skit saker sänka mej längre. snart kommer du bara vara luft för mej. jag förstår mej inte på dej. du säger att du aldrig skulle kunna skada någon, vad tror du att du gör mot mej då? du vill inte erkänna vad du gjort eller gör. du är rädd för att säga sanningen, till mej av alla? trodde inte det. skulden läggs på mej, och du kan gå vidare och låta det ske, det är helt otroligt. trotts att jag visste allt du gjort och gjorde så var det jag som sa förlåt för du fick mej att tro att det var jag som gjorde fel. men varför inser man alltid det när det är försent? om jag insett det lite tidigare hade allt vart annorlunda, jag hade inte låtit det här hända.
jag vet att inte jag var bäst hela tiden, men vafan, ingen är perfekt, men jag förstod iallafall vad som var rätt och fel. men när jag fick reda på det där, den dagen, då hade jag ingen anledning till att kämpa för dej längre. trodde inte det var sant. känslan när jag fick reda på det, aaaaaj. jag trodde inte det var sant, att allt var ett skämt. jag grät, du var här men såg inte mina tårar. blinda jävel. ska aldrig mer låta något sånt här hända. jag ser ju varje dag hur du leker, lossas, allt du gör. haha. du är patetisk. hoppas du vet det. aldrig mer, fyfan.

hej lillen

Vill jag bli sådär liten igen? JA. åh, saknar faktiskt att vara liten, vilken jävla fantasi man hade, blev glad för att, kunde börja lossas gråta och då bli ihjäl pussad, inga äckliga läxor och prov, bara chill. i want. men nä, tyvärr så blir man äldre för varje dag, men det finns ju bra saker med det också, snart ska man flytta hemifrån, tänk, allt är ens eget, inga krav, ens eget ställe, något jag är ganska så sugen på nu. tänk att bara låsa upp en dörr och veta att allt är ens eget, hihihhi :) för ett tag sen tänkte jag lite, jag vill ju åka till usa och plugga ett år men vem har 100.000 i fickan, höhö, och jag vet inte längre, helt ensam i ett år kanske inte riktigt är min grej. men språkresa SKA jag åka på, jag kommer jobba ihop pengarna själv om jag så behöver, fast nä, men nästan. malta, grekland eller usa.

allting börjar om

galet rolig kväll, saknar det !
kom på att hela in no fanns på datan så jag har pluggat mycke nu fan, duktiga jag! sitter och lyssnar på gamla eminem låtar, ååååh, jag är kär. har är grym, älskar killen :)) när jag blir stor så ska jag ha en kille som honom, då vet ni det. hrå lite smått panik sådär, ska fan söka in till nåt gymnasium om 3 månader, och jag vet inte vad jag vill.. kommer jag inte på något så får det bli arkitekt, men kul å plugga i 8 år till -.- aja, man tjänar ju bra når man väl är klar, hihi (a) om jag blir det så ska jag designa mitt hus också (y) nu ska jag ner och myspysa med frida, byeee.

kul.

hajsan allihopa. vaknade nyss, inte lätt att sova när man har en lillasyster som skriker.. ska snart äta frukost och sen måste jag försöka plugga även fast allt är i skolan, tror jag har svenskan på min data iallafall. lite senare ska lillasyster på kalas, dom ska bowla tror ja. och jag ska bara sitta här å ruttna, hejdå.

Fuerteventura

är cp dålig på detdär med sista inlägget, men nu är det sista. längtar galet mycke, bara 4 veckor kvar nu tills jag åker iväg i 2 veckor och blir bruuuun :) den bästa present och julklapp jag någonsin fått, taaaack mammi ! ska kolla på film nu. och jag är rädd för spöken också, japp, dom finns i vårt hus, tumme ner för de.

mmm

om jag hinner så ska jag fixa ny header imorrn också, hehe, kul.. hejdå.

hej min hand gör ont som faan

saknar så galet mycke, GOTLAND. finns nog ingen annat ställe jag trivs bättre på, luv it :)
haha idag skulle jag skära en sån där macka man har i ugnen, och då höll jag i den och skärde in mot handen så lossades jag att jg skärde mej för lillebror, å 3 sekunder senare så skär jag i min jävla hand på riktigt också, rakt över hela handflatan, gjorde inte lite ont ;( hhaha typiskt mej.. gäster hade vi också som satt och åt och fick kolla på blod över handen, myys :) men nu åkte dom precis hem iallafall och jag ska snart lägga mej innen i syrrans rum inatt igen :) älskar hennes rum, skulle faktiskt kunna byta med henne, jobbigt med takfönster bara ;( bara mysigt på nätterna å titta på stjärnor, intressant vaaa? ska sluta skriva mer tråkigt nu, puss och hej leverpastej.

pärla

hihi, tjedje inlägget med storasysters barn, men alla måste ju få ett varsitt :)) men heeelt sjukt, alla 3, vilka ögon dom har, hääääääärreguuuud. tjejen på bilden är jag faktiskt både moster och gudmor till, lite stolt ;$ kärlek till er mina bebisar, saknar er, alla 3 !

hur kan gud skapa något så fint

helt sjukt, ögonen, jag blir galen. skulle göra vad som helst för att få dom. saknar dej lilla plutten :)))

tänk om alla killar skulle vara lika söta som dej

din söta unge, tröttnar aldrig på att kolla igenom alla bilder på dej, min lilla sockertopp ;$ ♥

fy på elin

jag är fan den sämsta på att plugga tror ja, planerade att jag skulle plugga som fan idag men jag har inte tagit med något hem ;( har 3 prov nästa vecka, galet kul -.- har inte börjat kolla på något av dom..

rooompaaah

baslinne och tröja från hm, skärp från gina tricot, strumpbyxor från gina tricot.
asså mina örhängen, fyfaaan va ont jag har.. men jaja, snyggt iallafall så jag kommer inte ta ut dom :)) igår kom min gudfar/farbror och hans fru, nygifta ;$, hit. och ikväll kommer massa gäster till, trevligttrevligt. ville åka iväg och köpa nya navelpiercingar också men kom på att mina pengar håller på att ta slut så ska vänta tills jag får pengar igen så kan jag köpa lite nya kläder också (: ska gå och städa undan lite grejor nu, puuuss

hahaha

det där saknar man ju inte lite, hos farfar i somras. han bor breve ett stort jordgubbsfält, man åt ihjäl sej varje dag, shit va gott det var !
imorse väckte lillasyster mej genom att skrika massa fina ord, höhö, sen gick hon in i mitt rum och HAAHAHAA.
-elin?
-ja gumman?
-får jag säga en sak till dej?
-självklart.
-jag gillar tjejer, nej nu skojade jag bara, klart jag är b*g.
-FRIDA, SÄG INTE SÅ MER!
-men så är det, jag är b*g. hejdå.
HAHAHA, unge asså. inga fler filmer för henne! vi har precis ätit frukost och nu sitter jag bara här och tar det lugnt, försöker vakna till lite, skriver mer sen.

godnatt

Äntligen sover lillasyster, blev en sen kväll för henne idag. menmen, det är ju helg fan.. sover i hennes rum i natt, hon har två sängar i en så varför inte. hon ligger i sängen breve och jag liggen här och lyssnar på musik och facebookar lite, myys. såhär på kvällen börjar man tänka lite också, hahah, skrattar fan för mej själv, du är så jävla dum i huvet hörru, tänk med hjärnan och inte kuken nästa gång lilla gubben :) men jaja, gör som du vill, inte jag som förstör mitt liv sådär iallafall... nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och ha det galet chill, puss på er.

<3

pluuuutt som sover. har försökt väcka henne i ett år nu men nä.. ska muta med godis nu, puss :)

det är pinsamt med folk som svarar på dethär..

1. När hade du sex senast? en vecka sen.
2. har du blivit med barn någon gång? nä..
3. vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? haha vet faktiskt inte, skrattat som fan kanske.
5. vem är den sämsta du har haft sex med? ....
6. har du haft sex med någon kompis? - ja.
7. vem var en slump att du hade sex med? ingen.
8. ångrat någon av dom? ja.
9. var du kär i alla? haha nej.
10. är/har du varit en player? vetefan, nej.
11. När blev du av med oskulden? den där dagen..
12. har du en kk? nä.
Har du haft sex i
12. Ett badkar/dusch? ja.
13. på ett tak? haha?
14. en toalett? ja.
15. i en skog? nej.
16. i en säng? öhm ja?
17. i en husvagn? nej.
18. i en bil? nej.
19. När var din första kyss? me min första kille på dagis, haha.
20. Hur gammal var ditt äldsta hångel? 92a.
21. Hur många seriösa förhållande har du haft? 3.
22. Hur många gånger har du varit riktigt kär? 1.
23. När kramade du någon senast? idag.
24. Saknar du någon speciell nu? nja, vet inte.
25. Har du svårt att bli kär? galet svårt efter första och ända...
26. När kysste du någon senast? kysser mej själv varje dag ;$
27. Ångrar du det? nee ;$
28. är du singel? jaråå.
29. när fick du en komplingmang senast? idag.
30. Har du träffat någon internetperson? ja många.
31. vem vill du ha sex med? haha..
32. Hur långt har ditt längsta förhållande varit? 1½ år nästan.
33. Vad hette din första kärlek? haha alex.
34. Vet du någon som är kär i dig just nu? hahaha..
35. Är du kär/intresserad av någon? nja, inte kär iallafall.

hon är mitt allt, hon är min lillasyster

old bild på lillasyster :)
den lilla skrutten ligger här breve mej i soffan och sover, jag lyssnar på musik tvn står på i bakrunden. ska snart väcka bebis och fixa pannkakor till henne, magen kurrar ju i sömnen på henne fan, stackarn, hehe :) hoppas idol är bra ikväll också, annars är kvällen föstörd.

det är dax för fredagsmyyyys

Sitter här med lillasyster och en fet godispåse. mmm :) ikväll ska jag som jag sa förut vara barnvakt. Vi ska bara äta godis, äta vindruvor, kolla på idol och mysa galet. fredagsmys är nog det bästa som finns iband. har ingen aning om vad det kommer bli för middag idag, frida har beställt pannkakor iallafall så det ska hon få, men det vill inte jag ha så får hitta på något kul sen. nu ska vi kolla lite på tv och ha det bra.

god morgon

kör på mjukiskläder idag, så jävla skönt ibland. håller på att platta håret till skön musik, är sjukt trött så skönt att det äntligen är freda idag. äckligt långsamt har den här veckan gått. ikväll ska jag vara barnvakt till lillasyster en stund och då ska vi myysa och kolla på film. hade tänkt att köpa lite godis till henne efter skolan också och hoppas på att hon blir snäll då, haha nu driver jag, hon är redan världens snällaste tjej. men nu ska jag försöka hitta min deo som ligger någonstans bland 1000 andra saker..

sovgott

har precis duschat, ska leta kläder till imorrn nu och sen kolla på film, myys :) sovgott alla.

hello. i am happy.

Har precis ätit middag, varma mackor is the shit säger jag bara, fyfan va gott det är med macka ibland. och nu sitter jag framför min älskade data, minns inte när jag var såhär glad senast. Att jag inte intesån det tidigare, vakna Elin, idag börjar mitt nya liv. Ska hålla huvudet högt och inte kolla bak. Framåt är den ända vägen och jag har ingen anledning att kolla bak. du finns inte längre, japp så är det, och jag är faktiskt riktigt glad och stolt. Hoppar in i en dusch nu. hejdå.

en såndär igen

Är du?
1. Är du singel? mmmja.
2. Är du lycklig? jorå.
3. Är du uttråkad? haha, annars skulle jag väl inte lägga ner tid på dethär ?
4. Är du ledsen? mjo kanske.
5. Är du italienare? nej.
6. Är du gravid? nej.
7. Är du en cooling? nej för mina byxor är uppdragna till min bh nästan :'(

Olika
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja!
2. Har du nånsin blivit sårad? jo.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? mm.
4. Är du kär? ja.. fast nä.
5. Vill du gifta dig i framtiden? kanske.

Antingen eller
1. Kärlek eller lust? kärlek.
2. Hår eller ögon? ögon.
3. Katt eller hund? hund.
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? vet faktiskt inte.
5. TV eller Internet? internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? inget.
7. Pengar eller lycka? lycka.
8. Dag eller natt? beror på.
9. MSN eller mobil? mobil.

10 "Har du nånsin..."
1. Brutit ett ben? nej.
2. Gjort nåt du ångrar? jo..
3. Hoppat Bungee Jump? no.
4. Ljugit för någon du tycker om? mm.
5. Ätit en hel tårta? haha?
6. Gjort bort dig offentligt? har jag nån gång inte gjort det?
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja.
8. Gråtit när ett husdjur dog? sötnosen är inte död ännu.
9. Velat försvinna? mm.

Olika
Vad såg du på tv sist? disney channel ;$
Vems blogg läste du sist? kenzas.
Vad åt du sist? lunch.
Vem pratade du med sist? uhm?
Vem ringde du sist? kommer inte ihåg.
Vem messade du sist? patrik.
Vad läste du sist för bok? hehe ingen aning.
Vem pussade du sist? lillasyster.
Vem kramde du sist? lillasyster.

Alexandra Burke

den som inte får gåshud av det här asså..

bara för att du är vackraste ungen på jorden

Storasysters äldsta barn, saknar dej plutten :)

svar på frågor

N A N N A
heheh söötis vrf så fin?
vrf så snäll?
vrf så underbar?
vad är din favorit mat?
vad är din favorit film?
va där din mest minnesvärda present/julklapp?
HAHAH lite konstiga men du ville juh har frågor gumman hehe:D<3
S V A R
dom 3 första: man blir som man umgås gumman!
4. Lasange förfan :D
5. Finns mååånga!
6. En nalle puh kudde som jag fick av mamma oh pappa i julklapp, synd bara att den brann upp för några år sen ;$
A P H I N Y A S  B L O G G V Ä R L D
Hur många läsare har du Per dag?
Varför ville du börja blogga?:)
Ska vi följa varandra via blogvin?
S V A R
1. Runt 100 läsare.
2. För mycket tid över, tror jag :)
3. Har inte bloglovin på den här tyvärr.
A L I C E
Haha yeey :))
Ska komma på många frågor nu..
Finns det nån du gillar/har känslor för och isåfall vem? 
Vad är det längsta du har gått med en kille?
Hur gammal är din söööta lilla syster?
Bästa musiken?
Har du bra betyg?
Kommer inte på fler hehe.. ääälskar din blogg!
S V A R
1. Ja men ingen jag vill säga vem det är.
2. Nästan 1 ½ år.
3. Den söta saken är 5 år gammal.
4. Beror på vilken humör jag är på, men söt lugn musik funkar alltid.
5. Jo ganska, bättre än förr iallafall :)
Tack söta du!
S O F I A
Vem är din bästa vän?
Favoritmat?
Vem är det du deppar så mkt över och vill han inte ha dig? 
När fyller du år? 
Skulle du inte kunna göra ett inlägg med hur du gör din header? funderar på att skaffa blogg
kram!
S V A R
1. Har många bra vänner men bara en bästa och det är Ellen :)
2. Skrev jag där uppe.
3. Haha.. vill inte direkt säga vem det är på en blogg men nej det är inte så. lite komplicerat bara.
4. Oktober.
5. Det är bara att ladda ner photoshop och sen experimentera lite :)
kram!
A N N A
om du fick välja en person att dra till en öde ö med vem skulle de va? (:
S V A R
Svår fråga men min mammi tror jag :)
P E R N I L L A
säg någon du skulle kunna dö för?
det bästa som har hänt dig någonsin?
om du fick välja vilken kille du vill i världen, vem skulle du välja då?
S V A R
1. Min familj och mina absolut närmaste vänner :)
2. oj, vet faktiskt inte :O
3. Finns många men har fortfarande en liten Robert Pattinson crush ;$

bara för att jag älskar att dricka det

sitter och lyssnar på den här låten. så sööt. kom precis hem och nu dricker jag min dagliga juice, hehe, framför  datan. ska städa mitt rum nu, sen vara med lillasyster och plugga, ruuligt. snart ska jag svara på alla frågor också ((:

dagens mysiga kläder

Tjocktröja från bikbok, baslinne från gina tricot, strumpbyxor från (?), tjockisstrumpor från (?)
Sitter och lyssnar på musik nu, har precis sminkat mej och de. ska snart gå och borsta tänderna och sen gå t skolan, har verkligen inte lust idag men bara å kämpa på, snart helg :))) slutar halv 4 idag, kuul. har inget annat å säga så hejdå.

mammi i love u

älskar dej mammi
åt precis vofflor, tjockis. och nu mår jag ännu mer illa, naaajs. ska iallafall gå och lägga mej nu, vilken jävla huvudvärk man kan ha -.- fyfan, värsta dagen på hur långe? :) aja det ända bra är väl att det inte kan bli värre, typ. sovgott alla fina, svarar på allt imorrn.

happiness

har upplevt det förut så det finns där, jag vet det, någonstans, jag letar bara på fel ställe.

grymt

glöm inte frågestuuund :)

F R Å G E S T U N D

Någon tyckte att jag skulle ha frågestund så varför inte, fråga på som fan nu ! :)

saker du kanske inte visste om mej

  • När jag fyllde 1 år så fick jag en kudde som min storasyster hade gjort åt mej i skolan, sen dess har jag sovit med den, alltså i 14 år. Har jätte svårt att sova om inte jag inte sover med den, hehe ;$
  • Jag är nog den sämsta människan på jorden att visa känslor, när jag är ledsen och glad, speciellt för dom som betyder väldigt mycket. Hatar att jag inte kan visa när jag t.ex. blir glad över något som den personen gör eller ger mej, efteråt när jag är själv mår jag jätte dåligt över det men säger inget..
  • Det går inte en dag utan att lyssna på musik, har jag ingen data, tv, mobil eller något annan att lyssna musik på så sjunger jag för mej själv, höhö.
  • Jag pratar ofta med mej själv, speciellt när jag är ensam hemma för att inte känna mej ensam (a)
  • Jag börjar gråta jättelätt, både när jag är glad och ledsen, eller arg, vad som helst. Men oftast bara när jag är själv och kollar på film, speciellt disney filmer !

.

vad skulle människan göra utan musik ? jag vet inte vad jag skulle göra utan den, låter som att det är mitt syskon, men seriöst. att bara gå upp på morgonen och sätta på musik är så jävla skönt. när man är ledsen och mår dåligt så är musiken en stor del av det som får en att kämpa och må bättre. alla älskar musik. det finns väl ingen som inte lyssnar på det ? älskar dej musiken, vafan skulle jag göra utan dej :)

har man tråkigt så har man

Dagens humör: fyfan vad ont det kan göra..
Dagens frisyr: utsläppt, tråkigt.
Dagens middag: inte ätit än, men inget tror jag, mår illa som fan.
Dagens vill ha: sommar !
Dagens vill ta bort: mycket.
Dagens dryck: vatten
Dagens klädval: leopardleggings, tjocktröja. 
Dagens fråga: varför?
Dagens saknad: sötnosen klart :)
Dagens vän: Nanna !!
Dagens planer: Sova.
Dagens låt: petter - längesen

today

fyfan för snö säger jag bara, FÅ STOPP PÅ DET ! mina fina uggs blev fula och mina torra strumpor blev blöda, mmmh. Imorse va vi iallafall i simhallen, jobbigt som faaan. sen 2 lektioner, gr8. gick hem i äckligaste vädret och nu sitter jag här, hungrig som fan som jag har vart hela dagen ? inte likt mej alls, är aldrig hungrig.. aja, ska lyssna lite på musik å va barnvakt åt lillasyster en stund nu.
du betyder sjukt mycket gumman, tack för allt ! ♥

tackar gud för mina vänner, seriöst, ni är underbara som fan, ta åt er ♥

tusen känslor i en tår


håller på att fixa mej nu, om 45 minuter går jag til sofie och sen kör nannas mamma oss till simhallen, hihi ((: sov bara i några timmar idag så jag är galet trött. slutar en timme senare idag också för vi ska på nån elevkonsert eller vad det heter, ja som blev så jävla glad fatt vi slutade tidigt idag men nä. skriver när jag kommit hem, puss

lipa betyder kärlek

är galet trött redan, ska lägga mej och kolla på tv nu och tagga inför imorgon. sovgott sötnosar.

hands in the air

kom precis ut från duschen. och imorgon ska man simma, asså åååh, ingen ska simma med mej känns det som. halva klassen typ. kul. ingen snygg bikini har man heller. ännu mer kul. nej va deppit det blev nu då, kul ska det vara. jag ska äga sönder alla, simma som en jävla galning och få mvg, fast nä. men kanske. puss och hej.

tråkigt med kul

Jag har insett att min senaste kyss: Haha jadu, betydde 0..
Just nu tänker jag på:
Det jag inte alls vill tänka på.
Jag pratar: ofta som en tönt, mmm.
Jag avskyr när folk: är falska, fan väx upp.
Jag vill inte: Det där..
Min högsta önskan är: Igen aning.
Min bästa vän är: Många men Ellen förfan !
Min första vän heter: ööhm, jadu.
Kärlek är: bäst på filmer.
När jag lagar mat: kan jag inte låta bli att danska och sjunga !
Jag är rädd för: Spöken, mörker och spindlar/djur med 100 äckliga ben.
Den värsta känslan: att veta att just den aldrig blir din igen.
Den bästa känslan: looove.
Jag blir glad av: Vännerna, dom finns alltid där, oavsett.
När jag är ledsen: Vill jag ha någon som betyder mycket hos mej eller bara vara helt ensam.
Jag är bäst på: Mycket!
Jag är sämst på: Mycket!
Min mobiltelefon är: Är min bebis.
Innan jag somnar på kvällen: Ligger jag och tänker på allt och inget.
När jag vaknar på morgonen: Vill jag döda någon, fast nä.
När jag var liten: Ville jag bli stor.
Nu vill jag: Bli liten igen..
När jag blir stor: Ska jag leva liveeet !

det var så längesen men det finns där än

vill glömma dej, men det går inte. hur mycket jag än försöker så finns du fortfarande där bland mina tankar. jag vill inte vara utan dej, jag vill ha dej här. varje gång jag ser dej, fan asså vad ont det gör. att se dej le, skratta, vet inte vad, allt, det gör så ont. du är så jävla fin, så söt, så underbar. skulle jag inte sabba det så skulle du fortfarande vart här och hållit om mej som ingen annan kan och kysst mej som ingen annan kan. vad är kärlek ? kälek är skit. seriöst, gör det något annat än att såra, orsaka tårarna som inte vill sluta rinna och orsaka smärta ? det är över.. men du finns kvar, du kommer alltid finnas kvar, jag vill inte. försvin från mina tankar !

jaadu

bild från förra våren typ, något ni kanske inte visste är att jag äääälskar kossor, haha :)
fyfaaan säger jag bara, det här vädret, snöstorm ute. det var inte kul att gå hem i det här vädret, jag och sofir fick snö nålstick i ögonen ;O men iallafall så är jag hemma och lever nu, åt precis oreos, kakorna ni vet, mmmmh :))) och Frida kom nyss hem, helt själv stog hon där å plinga som en galning på dörren ? vet inte hur människan kom hem men pappa måste väl ha släppt av henne här och åkt iväg, ni måste verkligen bry er om det här.. men nu ska jag kolla på oc, det var ett tag sen nu, och sen MÅSTEEE jag plugga. Imorgon ska jag vara i simhallen 8 på morgonen och simma 40 längder, lycka till med det. jag skriver mer sen när jag är på bättre humör, uuuusucvh för snööö

tjenare

vaknade för en halvtimme sen, ska gå och sminka mej och borsta tänderna nu. idag börjar jag med matte, fattar inte varför man har matte på morgonen för då kan jag inte ens 2+2 typ.. har skiiiit ont i halsen också, trevligt. ha det braaaa !

varning för känsliga tittare

Kollade igenom massa gamla bilder och hahaahhahaha, fatta att det där ar jag ?!? heelt sjukt.. cute sminkning dära. alla har väl haft sina små udda år..
vet inte vad som hände med att jag skulle plugga ihjäl mej för jag skrev bara en mening, tröttnade och la undan allt. men jag tar det imorgon, nu är jag för trött. ska hoppa in i en dusch så jag piggnar till lite, sen lägga mej och kolla på tv. sovgott sötnosar !

happy me

Maten är snart klar och jag sitter här och pluggar. No nu om nu undrar.. Har äckligt ont i mitt lillfinger ? ;o det lixom hoppar ur led typ när jag böjer det, vet inte ens vad jag har gjort, men aja, nån gång går väl det över. nu ska jag fortsätta så jag blir klar med pluggandet för idag. puss pårej !

big love !

haha, det finns inga ord för den här bilden. tagen på gotland i somras, åååh saknar! bästa veckan i mitt liv, älskar dej mest av allt lillasystser !
Slänger in ett sista inlägg innan jag går, fortfarande en timme kvar, men jag ska ner och kolla lite på tv. när jag kommer hem från skolan sen så ska jag plugga som en gaalning, han 3 prov i början av nästan vecka. Välkommen till världen plugghäst !

santsantsant !

saknar Gotland..
♥life isn't about every breath we take, it's about the moments that takes our breath away♥

hemma

Innan 10 nån gång drog jag och ellen till ungdomsmottagningen. Jag pratade med en tjej där i en timme kanske och sen drog vi hem till mej och kollade på film. Ellen gick precis ner till skolan för att ha slöjd, jag börjar om nästan 2 timmar -.- men jag sitter iallafall här nu och dunkar musik. tänker på hur knas allt egentligen är, hur fan kunde det bli såhär ? inget jag räknat med.. aja, lite tankar i mitt huvud som ingen orkar läsa egentligen så jag slutar skriva nu. puss å hej på er

just nu..

♥ storasysters beeeebis ♥
..spelas den här. haha av alla bra låtar.? men lite gullig är den, äälskar hans röst ♥

skola

fyfaan vilken natt, sov i några timmar. kan inte sluta tänka på dej. fan kärlek förstöööör. kärlek är slöseri med tid och tårar..
Nu är jag såhäär trött, orkar inte hålla upp ögonen, vill bara gå och gosa in mej i mitt tjocka täcke igen, men näh då ska man till skolan istället. kulkul. sitter iallafall och lyssnar på musik och fixar mej lite. ska gå om en halvtimme typ.
puuusss

fyfan

random bild från i somras
kom precis hem från kista, fick med mej lite kläder iallafall :)) och fyyyfaaan vilken film, jag bet seriöst söder min läpp.. aaaaldrig mer.. fast jo, lite kul är det faktiskt att vara rädd.
Imorrn ska jag vara me på första och sista lektionen, 5 timmars hål i mellan dära ;o när dom andra har svanska och idrott så drar jag till ungdomsmottagningen, kulkul. nu ska jag kolla lite på någon engelska sak som skulle vara klart innan lovet, höhö. sovgott alla !

bio nästa

drar iväg till kista med gullunge snart, men nu ska ja fixa mej lite så tjarååå

Conor Maynard

lite gammal men vafan, han är såhäääär grym ! ♥

När jag var liten så fick lära mej att 60 sekunder var en minut, att 60 minuter var en timme och att 24 timmar var ett dygn, men ingen lärde mej att 1 sekund utan dej var en evighet...

saw 3d

Då var det klart, det blir saw 3d med min älskade vän Ellen ikväll i kista och kaanske lite nya kläder också.. hihi. ska bli skitkul iallafall. Jag äääälskar skräckfilmer men hatar att vara rädd (?) mmmh galet.. ska gå upp och leta efter lite kläder, allt ligger i tvätten :(( inte för att ni bryr om er de men så ligger det till.. ha det skit kul idag för det kommer jag att ha!!!

höstlov

bild på lillasyster från i somras
sista dagen på höstlovet idag :(((( jag var i gävle hela lovet, min mammi bor där, hade det jätte bra och tog det lugnt hela veckan, sköönt. Kom hem i fredags och sov hos en kompis då, blev krig här hemma sen men orkar inte berätta om de.. Igår var jag bara hemma, kollade lite på film och så. Och sen hade jag och lillasyster en myyysig kväll, kollade lite på tv, busade och pratade lite innan vi somnade.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag måste ju göra något iallafall sista dagen.
Jag vill gå på bio och se saw 3d, har inte gjort de än, den måååste jag se.. hoppas bara att min sööta vän svarar på sms snart. Nu ska jag gå och fixa mej lite och skriver mer sen, puuss

jag

tjaafan, elin heter jag och det här är min 1230055e blogg... nu ska försöka att inte trötta en gång till. vad ska jag skriva här då?? Jag är en helt vanlig tjej, född 1995 och bor i stockholm. Har en stor och härlig familj och underbara vänner. uuhm ja.. här kommer jag skriva om min vardag, allt som händer som jag orkar skriva om. kommenteeera mycket, det gillar jag! skitkul.. men så är det, ha det braaa!
fixar ny design snart

Välkommen till min nya blogg!


1995 | Stockholm | Mitt liv
Läs mer om mig...